Akraba evliliği

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar merhaba.Babamin kuzeni ,bir ay once babamla konuşmuş oğluna istiyormuş beni.Babam da benim kızım evlilik düşünmüyor deyip geliştirmiş.Her hafta arıyorlar .annemi babami sırayla arıyorlar resmen.Ailem de bir konuşun anlaşamazsanız olmaz diyor.Bize 2 saat uzakta bir ilde oturuyor akrabalar.Ben konuşmak dahi istemiyorum çünkü akraba evliliği düşünmüyorum.Bunu direk babama söyleyin diyorum ayıp olur o şekilde söylenmez diyorlar. Hem kalp kırmadan hem de olumsuz nasıl cevap verelim kızlar.? Ben gelmelerini istemiyorum ,sadece oturup konuşmak dahi istemiyorum .Olmayacağı baştan belli cunku aileme diyorum .Onlar da istemiyor aslında ama kırmak da istemiyorlar

Görüş.
Görüşünce direk kişiye söyle, akraba evliliği düşünmüyorum diye.
Kesin çözüm.
Yoksa ikna süreci olur bu ısrarın.
Canım görüşürsem hepten içinden çıkamayacakmışım gibi geliyor.Babamin akrabalari çok ataerkil.ama en son yapacağım o olur

Kızlar merhaba.Babamin kuzeni ,bir ay once babamla konuşmuş oğluna istiyormuş beni.Babam da benim kızım evlilik düşünmüyor deyip geliştirmiş.Her hafta arıyorlar .annemi babami sırayla arıyorlar resmen.Ailem de bir konuşun anlaşamazsanız olmaz diyor.Bize 2 saat uzakta bir ilde oturuyor akrabalar.Ben konuşmak dahi istemiyorum çünkü akraba evliliği düşünmüyorum.Bunu direk babama söyleyin diyorum ayıp olur o şekilde söylenmez diyorlar. Hem kalp kırmadan hem de olumsuz nasıl cevap verelim kızlar.? Ben gelmelerini istemiyorum ,sadece oturup konuşmak dahi istemiyorum .Olmayacağı baştan belli cunku aileme diyorum .Onlar da istemiyor aslında ama kırmak da istemiyorlar
görüştüğü biri var desin ailen

Henüz daha evlenmek istemediğinizi, böyle bir düşüncede olmadığınızı söyleyin direkt. Kim olsa anlar aramaz bu durumda bir daha, bahside kapanır.. öyle umuyorum.. :)

Henüz daha evlenmek istemediğinizi, böyle bir düşüncede olmadığınızı söyleyin direkt. Kim olsa anlar aramaz bu durumda bir daha, bahside kapanır.. öyle umuyorum.. :)
Babam onu söylemiş canım ama arıyorlar israrla

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ailene söylesen ailen anlamıyor, karsı taraf zaten hiç anlamıyor tam arada kalıyosun yani :D Biz cevapsız bırakıyoruz artik, bir iki soruyor sonra onlarda sormaktan vazgeçiyor..:D

Anneni, babanı arasın dursunlar. Görüimek istemediğini defalarca söylesinler. Sana bu konuda baskı yapan mı var? Varsa dert etmeni anlarım. Baskı yapn yoksa bak hayyına. Hiç ilgilenme.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ailene söylesen ailen anlamıyor, karsı taraf zaten hiç anlamıyor tam arada kalıyosun yani :KK70: Biz cevapsız bırakıyoruz artik, bir iki soruyor sonra onlarda sormaktan vazgeçiyor..:KK70:
Evet canım. Bir de herkes birbirini kırmamaya çalışıyor olan arada bana oluyor

Görüşmene gerek yok bence de. Kesin ve kibar bi dille istemiyor kızım bi daha bu konuyu acmazsanız seviniriz desin ailen.

yok artık diyin, sene 2017 kuzen çocukları evlenir mi, saçmalık vs o kadar kesin bir dille reddedin ki teklif ettiklerinden utansınlar.

Back
X