Akraba evliliği...

Eğer mahvolmamı istiyorsan yap.Hayatımı mahvetme kimse beni zorla evlendiremez benimde aklım var şikayet edebilirim ama ben bekliyorum sınavıma çalışıyorum planlarım var zaten psikolojim yerlerde bide siz çıkmayın burada dertleşecek birilerini arıyorum hayatımı mahvedin demiyorum.
Kaç yaşında insanım çocuk değilim bu benim hayatım ha siz böyle birşey yaparsanızda hakkımı helal etmiyorum çünkü ben belki vazgeçerlerde buna gerek kalmaz diyorum
Kararlarıma saygı duyun!

Ben buraya dertleşmek için yazdım planlarımi mahvedin diye değil!
Muhakkak öyledir kesin öyledir 😏

Ama baska bir konusu daha var o da boyle cok degisik bir konu. Kaybolan mezar diye bir konusu vardi yanlis hatirlamiyorsam o da bu uyenin konusuydu. Kardesi olmus ve kimse neden oldugunu bilmiyormus bir tek dede mezarini biliyormus sozde ama dede ben hatirlamiyorum, yok oyle bir sey gibi seyler soyluyormus. Bunlar gercekse bence bu konu da gercektir. Boyle bir baba kizini okutur mu bilemedim.
Bu arkadaş boş zamanlarını wattpad okuyarak geçiriyor galiba 😀😀 dersane falan hikaye bu kızdan bi cacık olmaz olmadığı için bizi kekliyor burda

Siz ve sizin gibi insanlar yüzünden bir yerlerde gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara da inanılmıyor ve göz ardı ediliyorlar.

Sadece konunuzu okuyanların değil ; siz ve sizin gibiler yüzünden, bundan sonra söylediklerine kolay kolay inanılmayacak gerçek mağdurların da hakkına giriyorsunuz.
Umurunda mı ? Eğlensin kafa bulsun insanlarla. Bu kadar insan üzülmüş, başka gerçek dert sahipleri onun yüzünden linç yemiş ona ne ki😑

Umurunda mı ? Eğlensin kafa bulsun insanlarla. Bu kadar insan üzülmüş, başka gerçek dert sahipleri onun yüzünden linç yemiş ona ne ki😑

Onun umurunda değil de , belki konuyu okuyan bir başkasına ; her konuya direkt doğru veya direkt yalan diye yaklaşmamak gerektiğini hatırlatır diye umuyorum.

Bu ve benzeri sahtekarlar sebebiyle bir yerlerde gerçek mağdurlar zarar görmesin , insanlar mağduriyetleri görmezden gelmesin diye umuyorum.

Back
X