- 23 Ocak 2016
- 10
- 2
- 1
- Konu Sahibi Sessizkimsesiz
-
Sitem üzerine çağırılınca insan gitmek istemiyor. Yoksa bundan önce her davetlerine icabet ettim. Büyüklerimdir diye. Bu olaylardan önce yemeğe çağırdım kuzenimi gelemeyiz dediler. Evlendikten sonra bir kere olsun teyzem hariç gelmediler (davet ettiğim halde)şimdi çağırmasalar çağırmadı diye üzülüyorsun çağırdıklarında da gitmek istemiyorum diyorsun.Seni bilmem ama bence git akrabalarla görüşmemek olmaz
Şimdiye kadar kardeş gibi görüştüğümüz insanlarla böyle istenmeme durumu olunca üzülüyor insan. Gitmek için bir çabam olmadı zaten orası ayrı. Sadece kadınlar değil eşlerle olan bir gün ve inanın yaklaşık 50 kişi oluyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.Neden bu kadar önemli ki akraba günü,hem gtmek iiçin onca trip çaba,hem çağırınca gitmeye karar verememe,ilginç bi durum gerçekten.kadın kadın ortamlar akrabalar teyzeler çoluklar çocuklar konular komşular offff çok sıkıcı
o zaman bi sıkıntı var demektir.sizde o zaman sanki yaşadığınız şehirde sanki akrabalarınız yokmuş gibi düşünü yeni çevreler edinin. yaşadığınız apartmanda gün kurun kahve günü falan yapın dışasrlarda kahvaltı günü falan yapın arkadaşlarla.Sonra da sosyal medyada paylaşın görsünler.Sitem üzerine çağırılınca insan gitmek istemiyor. Yoksa bundan önce her davetlerine icabet ettim. Büyüklerimdir diye. Bu olaylardan önce yemeğe çağırdım kuzenimi gelemeyiz dediler. Evlendikten sonra bir kere olsun teyzem hariç gelmediler (davet ettiğim halde)
Katılıyorum :)o zaman bi sıkıntı var demektir.sizde o zaman sanki yaşadığınız şehirde sanki akrabalarınız yokmuş gibi düşünü yeni çevreler edinin. yaşadığınız apartmanda gün kurun kahve günü falan yapın dışasrlarda kahvaltı günü falan yapın arkadaşlarla.Sonra da sosyal medyada paylaşın görsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?