- Konu Sahibi turuncukelebek
-
bu pisliğin çok borcu var emekli oldu borçları yüzünden emekli parasını borçlara verdi vermeseydi haciz ya da hapse falan giricekti,gerçi emekli olduğu yerde hala çalışıyo,halamda çalışıyo ama tüm borçlar bu gerizekalının üstüne halam boşansa borçalrı taksa buna çeker vurur halamı,keyfiyeti çok seven bir mahluk halamın boşanma gibi bir durumu yok malesef borçlar olduğu müdettçe üstelik ben anlatsam bu kez herkes he rşeyi biliyor diye daha beter şeylere kalkışabilir diyorum ya normal biri değil bu gerçekten anlamıyo yani geçen halama vurduğunun ertesi sabahı hiç br şey olmamış gibi ee hadi işe gitmiyo musun demiş!!tepkileri davranışları hiç bir şeyi nornal değil üstelik bu adinin bendne 4yaş küçük kız çocuğuda var yani
pislik adi herif bu arada bişi sorcam o adam kaç yasında sen kaç yasındasın sadece meraktan soruyorum eğer yaşlı bişiyse gençlere saldırabilir
bu şekilde yanınamı kalacak yani... mutlaka bi şeyler yapmalısın halan hala onunla evli mi kalacak o küçücük çocuk o adamla mı büyüyecek..
bence mutlaka ailene anlatmalısın ve gidip o adamı şikayet etmelisiniz çeksin cezasını korkarak ona daha çok cesaret verirsin...hukuki yollara başvurun ve tıkılsın içeriye...
pislik adam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?