akraba sevmemek

okyanustakibulut01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
4.009
5.385
73
kalabalık bir ailem var ... daha çok ataerkil yapıdalar erkekler degerli kizlar ise degersiz ...erkeklerin cocuklarina iyi davraniliyor kizlarin cocuklari degersiz ... artik o kadar sogudum ki dışlanmaktan ...birşey söylenir hemen kötüye cekiyorlar ...birde bazi gelinleri fesat bunlarla konuşmamak için ayni ortama bilinçli gitmiyorum ...bazen yanliş mi yapiyorum diyorum ama arkamdan söyeldiklerini duyuyorum ...arkadaslarim ailenlerinden bahsederken iyi konusmuyorum ..sizin aileleriniz de böylemi benmi kafaya çok takiyorum ... ailem iyi olsaydi ne guzel olurdu kimseye guvenemiyorum bunaldim

Bizimkilerde oyle hemde iki tarafli anne ve baba tarfim. Allahtan uzaktayimda pek muhattap olmuyorum.. ve ben buna esiminkileride ekleyebilirim onlar bizimkilerdende fena ataerkillik konusunda.. birinin kizi dogsa olsun oda evlat bidahakine erkek olur diyen tipler...

Benim kp de ayrim yapiyor maalesef acikcada söylüyor, mesela biz yurtdisindayiz oglanlarin dogumuna dügününe gelirim kizlara ne isim var diyor kizlarda mesafeli dedelerine o yüzden. En iyiside mesafe zaten insan kiriliyor Ama kim ne derse desin diyorum bauen beni cocuklarimi mutsuz ettikden sonra, en iyisi mesafe

Benim kp de ayrim yapiyor maalesef acikcada söylüyor, mesela biz yurtdisindayiz oglanlarin dogumuna dügününe gelirim kizlara ne isim var diyor kizlarda mesafeli dedelerine o yüzden. En iyiside mesafe zaten insan kiriliyor Ama kim ne derse desin diyorum bauen beni cocuklarimi mutsuz ettikden sonra, en iyisi mesafe

yazik benim kuzenimin cocugu var ilkokula gidiyor anne beni sevmiyorlar diyormus

Ben de hiçbiriyle düğün, hastalik gibi zamanlar dışında görüşmüyorum. Hepsi ikiyuzlu, fesat ve icten pazarlıklı. Kan bagim olmasa yuzlerine bakmayacagim insanlarin, annemin ve babamin hatrina ozel günlerde yuzlerine bakıyorum iste.
Siz de gorusmeyin. Kan bagi, her seyi yutup yine de iyi iliskiler kurmak icin yeterli bir sebep degil.

Ben de hiçbiriyle düğün, hastalik gibi zamanlar dışında görüşmüyorum. Hepsi ikiyuzlu, fesat ve icten pazarlıklı. Kan bagim olmasa yuzlerine bakmayacagim insanlarin, annemin ve babamin hatrina ozel günlerde yuzlerine bakıyorum iste.
Siz de gorusmeyin. Kan bagi, her seyi yutup yine de iyi iliskiler kurmak icin yeterli bir sebep degil.

bende görüşmüyorum fazla gitmiyorum evlerine ...annem olmasa zaten gitmem ... ya benm insanlara guvenim kalmadi akrabam dediklerim boyleyse diyorum ...hepsi kötü degil ama bir iki kişi yüzunden kimsenin evinde rahat oturamiyorum

bende görüşmüyorum fazla gitmiyorum evlerine ...annem olmasa zaten gitmem ... ya benm insanlara guvenim kalmadi akrabam dediklerim boyleyse diyorum ...hepsi kötü degil ama bir iki kişi yüzunden kimsenin evinde rahat oturamiyorum

Ne alakasi var? Akraba dediginiz kurum saf iyi niyet ve fedakarlik uzerine mi kurulu? Akrabalar kötü diye insanlara güvenmemek cok sacma. Kac kisi akrabalarını sever ki?
Benim sonsuz guvendigim bir eşim, cok güvendiğim bir sürü arkadasim var. Akrabalik ortak gen paylasarak olmuyor.

bekarim ...evlensem ailesi olmayan birini istiyorum .. kucucuk bir evde huzurla yaşamak istiyorum ...eşim olursa birgun inşallah ailem olur
Akrabalar umurumda değil açıkçası düzenli de görüşmem
Size de gorusmemeniz bi şey kaybettirmez
Ancak annenizi evlenince, özellikle de anne olunca çok daha iyi anlayacak ve çok ozleyeceksiniz
Haksızlık yapmayın lütfen

Ne alakasi var? Akraba dediginiz kurum saf iyi niyet ve fedakarlik uzerine mi kurulu? Akrabalar kötü diye insanlara güvenmemek cok sacma. Kac kisi akrabalarını sever ki?
Benim sonsuz guvendigim bir eşim, cok güvendiğim bir sürü arkadasim var. Akrabalik ortak gen paylasarak olmuyor.

benim için aile kavramı çok degerliydi arkadasliktan öteydi ...kücükken sevildigimi sanirdim simdi anliyorum gerçegi ...akrabalarimi örnek vermemin nedeni kan bağım olması ...

Back
X