Akraba terörü

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.497
1.530
83
Çocukluğumdan beri baba tarafındaki akrabalari bilmeden doğru düzgün tanımadan büyüdüm. Hiçbir zaman halimizi hatrimizi sormadılar. Annem beni tek başına büyüttü. Son birkaç senedir görüşüyoruz. Geçen gün yengem annemi aramış. Ve halam işsiz güçsüz oğlu için benden ötürü "Görücü gitsem verirler mi?" demiş. Annemin ağzını aramış. Biz de asla olmaz dedik. Şok oldum ya. Normalde kız çocuğu diye beğenmez yüzümüze bakmazlardi. Akraba evliliği ne kadar tehlikeli bunların haberi yok mu? Insan gibi davranmak da suç bunlara. Dünden beri o kadar sinirliyim ki. Etrafımız sapıklarla doluymuş meğer. Aklıma geldikçe kanım donuyor. Bu akrabalarla nasıl başa çıkacağım ben?

Halanin oğlunu istemiyorsan fazla samimi olma.Ayni ortamda bulunmamaya çalış.Maalesef benim sulalemdeki buyuklerde öyle.Akraba evliliğine özeniyor.

Suç demedim ki zaten, ayrica konumda terörist kelimesi geçmiyor

Akraba evliliği hukuken ve dinen uygun fakat eşler kardeş gibi büyür ve karşı cins olarak birbirlerine bakmadiklari için birbirlerine çekim duymayabilirler ve doğan çocuklar genetik hastalıklara çok çabuk yakalanır.Benim için bir sakıncası da aile büyüklerinde akraba evliliği çok bizde herkes herkesi çok tanıyıp sırrını biliyor.O yüzden hiç iyi olmuyor.

Ben halamın oğlunu hiç tanımam mesela. Ama yine de o benim kardeşim gibi. Aynı zaman da diğerleri de öyle.

Madem oğlu işsiz güçsüz bari her şeyi bilen akrabalarına değil de yedi kat yabancıya yönelse daha akıllıca olurdu. Belki biri bilmeden kızını verirdi.
Kuzen evliliğine karşı durduğunuz için de tebrik ederim.

Her ne kadar tanımasam da kuzen benim için kardeştir. Çocuğumuz engelli doğsa o çocuğa yazık değil mi? Dinen günah olmasa da uygun değil.

Her ne kadar tanımasam da kuzen benim için kardeştir. Çocuğumuz engelli doğsa o çocuğa yazık değil mi? Dinen günah olmasa da uygun değil.
Bence de uygun değil. Bir sürü kuzenim var, ikisiyle kardeş gibi bir evde büyüdük neredeyse. Büyümediklerim de abi benim için. Engelli bebek olayı için bile yapılmamalı, hiçbir aşk bir bebeğin sağlığından önemli olamaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…