Akraba

Kapıları kitleyip, paraları altınları ortada birakmasaniz siz de? Bir kere olmuş artık sizinki de bile bile lades oluyor. Kamera koyun tuzaklayin en iyisi.

Kapıları kitleyip, paraları altınları ortada birakmasaniz siz de? Bir kere olmuş artık sizinki de bile bile lades oluyor. Kamera koyun tuzaklayin en iyisi.
Hırsızlık yapan anneannenin geliniymiş ve anneanne herkesi susturuyormuş.
Evet bu durumda anneannenin yaptığı bile bile lades hem hırsız gelinin yatak odasına girmesine izin veriyor hem de cüzdanını bulabileceği bir yere koyuyor, oğluyla arası kötü olmasın diye susuyordur sanırım 😵‍💫 o halde şekeri tansiyonu oynamayacak.

Hırsızın hakkı şikayetçi olmaktır, yapan öz evladın da olsa böyle bir suç görmezden gelinemez.

başka kaynana olsa gazeteye ilan verirdi... iyisine de böylesi denk geliyor hey Allahım. dayınıza söylemeyi düşünmüyor musunuz?
Oturup konustuk ya diger dayimlarla bir sekilde cozecegiz galiba ama nasil olur bilemiyorum 🥲 evet bu arada ananem fazla ilimli sessiz birisi😭

Oda dq gizli kamera vardi senin aldigini gorduk. Polise gidip millette konu komsuya rezil olmadan getir parayi deseniz. Birdaha da eve sokmasaniz olur mu
Bana gore de direkt resmi kurumlarla cozulmeli bu isler ama aile içi olduğu için birkaç kisi konustuk sanmıyorum polisi dahil edeceklerini benden buyuk olduklari icin de maalesef birkac oneri sunmak disinda cok isin icine giremem galiba
Tesekkur ederim💖

Susmaya devam edilirse o da çalmaya devam edecek, nesine şaşırıyorsunuz anlamıyorum.
Yerinizde olsam onun olduğu ortamda,paranın olmadığını anladığım an,herkes kalsin burda,kimse gitmiyor polis çağırıyorum, 10 bin lira kayıp diyerek ortalığı karıştırırım.
Herkes susuyor senelerdir o da yüzsüz yüzsüz çalmaya devam ediyor.
Kendi paramin basina gelse inanin aynisini yaparim umrumda olmaz sonunda ne olacagi ama aile ici oldugu icin benden de buyuk olduklari icin cok sozumu gecirwmiyorum maalsef anca kendi parqm olursa yapabilirim bunu ama cok haklisiniz sustukca bilmezden geldikce bu seviyelere geldi eminim
Tesekkur ederim 💖

Benim de toplamda 100gr altınım çalındı. 3 Te alyans onları saymıyorum bile.
Herkesi kendim gibi bilip ortalığa bırakıyordum ama malesef hiç acımadan çaldılar.
60gr da borçları var 10yil geçti bahsi bile geçmiyor.
Üstelik borcu olan da çok yakınım :)
Hiçbirini ispat edemedim en son anahtarımı yaptırmışlardır deyip anahtarımı değiştirdim ve 1 küpemi bile ortalıkta bırakmadım.
Allah sorsun ne diyeyim...
Okurken bile cok uzuldum sizi tahmin bile edemiyorum coook geçmiş olsun umarim kat ve kat fazlasi size bir sekilde doner karsi taraftan da cikar cok yazik Allah islah etsin ya

Yıllardır birileri ile kötü olmayalım diye bile isteye görmezden gelmek biraz hibe etmek oluyor ama, bir iki kez neyse devamı gelmez diye göz yumulmuş tamam yakındır akrabadır denebilir ama o çaldıkça siz susmuşsunuz, en iyi ihtimalle başka bir bahane ile ara açılıp eve alınmasa bile olurmuş ama o haliyle kabul etmişsiniz gibi, zararın neresinden dönülse kardır tabi, kamera taktırın eve hırsızlığını vurun yüzüne yaptığı altınları da sökün alın elinden gerekirse kamera kayıtlarıyla polise gitmekle korkutun, ayrıca senelerdir devam eden bu durumu eşinin bilmeme ihtimali çok düşük, çalışmayan kadın nerden para bulup altın alacak hiç mi sorgulamadı bu adam. Sizin iyi niyetlilik bir tık fazla kaçmış başka boyuta geçmiş artık bir an önce harekete geçin.
Maalesef cook haklisiniz bastan beri olmasi gereken tavir kessinlikle bu
Fark ettigimiz zamanlar ben cok kucuktum maalesef anlamiuordum bilr 13 yil oncesinde yani
Birkac ay once mesafeyi kendim icin koymustum asla gitmiuordum
Annemler de ayni sekilde bu son olayla birlikte uzun sure gorusmem ailemi de gorusturmem ama ananemin gorusmeme gibi durumu yoo maalesef hemen ust katlarında oturuyor cunku
Ve yasli da bir kadin oyle ya da boule her gun mutlaka gorusuyorlar
Evini tasimakta mantikli ama ne olur hicc bilmiyorum suanlik
Esi konusu da soyle dayımın biliyor olmasi imkansız gerçekten haram yemeyi gecin yolda para gorse yine alacak birisi degil dayimdan yana eminim hic suphem yok

gelin olduğunu şimdi okudum :(

yine de kapı kilitlenebilir diye düşünüyorum. madem o çalarken utanmıyor...
Ustteki yazinizi da okudum cok haklisiniz ayip diye diye nelere sebep oldu iste maalesef
Anananem sessiz birisi olduğu icin oyle kapi kilitleme falan mumkun degil biz zorlamasak
Huzur kacmasin diye bize bile soyleyemecekti neredeyse ona da kizamiyorum ama kanit olmadan kimseye Hirsiz diyemeyiz cok agur bir itham ve muhtemelen buyuk bir kavga cikar annaem de bundan korkuyor maalesef cocuklari sonucta
Tesekkur ederim yanitiniz icin💖

uzun uzun konustuk kanit elde etmemiz lazim bu yüzden öyle yapacagiz yuksek ihtimalle
Ya aslinda bu son olan da ananem birden kotulesince evden hizli cikiyorlwr annemlerle
Tansiyon vs olcmek icin de o kisi gidiyor odaya tansiyon aletinin yanindaymis canta annaem yeni sayip koymus anlik gelisince saklayamamista bir yere galiba
Dikkatli davraniyordu ama iste bir anlik olay
🥲 tesekkur ederim yanitiniz icin💖

Hırsızlık yapan anneannenin geliniymiş ve anneanne herkesi susturuyormuş.
Evet bu durumda anneannenin yaptığı bile bile lades hem hırsız gelinin yatak odasına girmesine izin veriyor hem de cüzdanını bulabileceği bir yere koyuyor, oğluyla arası kötü olmasın diye susuyordur sanırım 😵‍💫 o halde şekeri tansiyonu oynamayacak.

Hırsızın hakkı şikayetçi olmaktır, yapan öz evladın da olsa böyle bir suç görmezden gelinemez.
Cokk haklisiniz gercekten enn baştan yapılması gereken buydu ama iste olmusa care yok bir şekilde cozecegiz bu son olandan sonra asiri ofkelendi annemler oyle ya da boyle yakın zamanda ortaya cikwrirlar diye dusunuyorum
Tesekkur ederim yanitiniz icin💖

Kendi paramin basina gelse inanin aynisini yaparim umrumda olmaz sonunda ne olacagi ama aile ici oldugu icin benden de buyuk olduklari icin cok sozumu gecirwmiyorum maalsef anca kendi parqm olursa yapabilirim bunu ama cok haklisiniz sustukca bilmezden geldikce bu seviyelere geldi eminim
Tesekkur ederim 💖
Aileniz bir tavır geliştirmedigi icin defalarca maruz kalmışlar. Emin değillerse kamera koyup ispat edilirdi vs bir dolu çözüm bulunurdu aslinda ama idare etmeyi seçmişler.
Bosverin o halde siz. Yapacak birsey yok,hibe etmeye devam etsinler ama sonra ayılıp bayılmasınlar üzüntüden. Sonuçta hırsızlığa göz yumuyor, susuyor,haklarını aramıyorlar. Şimdi hırsızın hic suçu yok mu diyeceksiniz haklı olarak tabi ki var ama işte göz yuman da hatalı bence.

Çalan memnun susan memnun aman kimse duymasın diye üstü örtülmüş örtüldükçe ,hırsız azmış.Aileniz bile bile iki kelime etmemiş aman o üzülür aman bu kırılır diye diye hırsızın sırtı sıvazlanmış.Herkesin herşeyi bildiği ve sustuğu ortamlarda dik duran sevilmez mesafe koyan istenmez siz hangisi olacaksınız önemli olan o ,o paralar gitti aileniz buz gibi su içsin bu yıllardır sustukları için bir bedel.....

Okurken bile cok uzuldum sizi tahmin bile edemiyorum coook geçmiş olsun umarim kat ve kat fazlasi size bir sekilde doner karsi taraftan da cikar cok yazik Allah islah etsin ya
Hamileydim 65gr lik bileziğim çalındığında kanama geçirdim düşük yapacaktım , üstelik yakın bir akraba , evine 1gece geldik bizi hırsız ilan ettin diye küstüler üstüne.
Kendisi vefat etti haklarınızı helal ediyor musunuz deyince İmam , annem helal et dedi Allah zaten sorar hesabını kalmaz yanına dedi oylelikle helal ettim.
Dediğiniz gibi yeri doldu ama insan yediği o kazığı unutamıyor..
Size de çok geçmiş olsun , Allah beterinden korusun.

Back
X