• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akraba

Atara atar gidere gider arkadaş maşallah fake konularla insanların vakitlerini çalmayın lütfen
konum fake degil ayrica neden bu kadar yaziyorsunki konuma inanmiyorsan yazma inanmadigin halde niye taktiysan

buradaki insanlar ve siz de mukemmelsiniz sanki ya burda yorum yapanlar kendilerinin mukemmel oldugunu saniyolar e tabi yorum yapmak terslemek kolay
sen hala yanlışını düzeltmeden polemiğe girerek sıyrılcağnı mı sanıyorsun bu kadar mı boştasın en insani şeyi söyledim az önce sana madem bu kadar eminsin konundan git noktalama işaretini düzelt de bari anlatmaya çalıştığın şeyi anlayalım..bu açıklama bile fazla.

konum fake degil ayrica neden bu kadar yaziyorsunki konuma inanmiyorsan yazma inanmadigin halde niye taktiysan
Açmış olduğunuz konuları bir daha okuyun ve yazdığınız cevapları,neden teklif alamıyorum adlı konunuzda diş hekimliği okuyorum yazmışsınız şimdi de tıp fakültesi diyorsunuz,ikisi birbirinden farklı bölüm ve fakültedir.

sen hala yanlışını düzeltmeden polemiğe girerek sıyrılcağnı mı sanıyorsun bu kadar mı boştasın en insani şeyi söyledim az önce sana madem bu kadar eminsin konundan git noktalama işaretini düzelt de bari anlatmaya çalıştığın şeyi anlayalım..bu açıklama bile fazla.
e yazma o zamn konuma

Konuyu okuyacaktım da vazgeçtim. Aynı anda sevgilisi olmayan ama 3 yıllık sevgilisi olan, askerde olan, aynı anda lise üniversite okuyan bir üyemiz... En son yalan konu diyecek kişiyim ben ama bu sorulara cevap getirmeden insanlara "e yazmayın inanmıyorsanız" diyerek bir şey çözemezsin. Bariz çelişkili profilin, açıklık getirip getirmemek tabii sana kalmış ama bence üste çıkmaya çalışmak yerine insanları aydınlat. Buraya şöyle böyle oldu ne yapayım yazdığın zaman biz bir şey kaybetmiyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Zaten bunun için buradayız. Ama sen sadece zaman kaybediyorsun.

buradaki insanlar ve siz de mukemmelsiniz sanki ya burda yorum yapanlar kendilerinin mukemmel oldugunu saniyolar e tabi yorum yapmak terslemek kolay
ne olursun böyle banlanırsın işte
konuların birbirini tutsa adam akıllı da yazabilsen
kimse sana sataşmaz terslemez
kendin isteniyosun kendin banı yiyosun
bu kadar basit...

Back
X