• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akraba

Hanımefendi eğer sosyolojik bir araştırma için hikayeler uydurup burdaki tepkiyi ve yorumları ölçmek istiyorsanız daha sağlam ve tutarlı hikayelerle gelmeniz lazım.
Uf. Türkiye'deki akademisyenlerin hali içimi acıtıyor resmen.

Hanımefendi eğer sosyolojik bir araştırma için hikayeler uydurup burdaki tepkiyi ve yorumları ölçmek istiyorsanız daha sağlam ve tutarlı hikayelerle gelmeniz lazım.
Uf. Türkiye'deki akademisyenlerin hali içimi acıtıyor resmen.

heh sen bunu dedin ya şimdi liseli arkadaşımız evet aynı zamanda akademisyenim diyecek :27:

ne sandın vallahoyle
kk ne birbirini tutmayan konularla
durmadan kekleyebileceğini mi sandın
böyle taşlanırsın işte

Kiz zilli ne ara sevgili yaptin yine :KK53::KK53::KK70:sen konu acinca benim nesem yerine geliyor yahu:KK53: vallah oyle degil:KK53:
bu ne biçim konusma ya nasil banlanmiyorsunuz anlamadim zilli ne demekse.ayrica seninle dalga geçtigim halde nesen yerine geliyorsa ne ala

üç yillik bi iliskim var ama erkek arkadssim akrabalariyla çok vakit geciriyor.haftada bir gün mutlaka akrabalarinda farkli sehirlerdeyiz.ama bu kadar sık gitmesi normal mi yoksa bana mi onem vermiyor
Haftada 1 gün çok mu gerçekten akrabalarına zaman ayırması için?

Siz henüz evli değilsiniz ve aynı şehirde değilsiniz. Tasası şimdiden mi girdi?

Çok tuhaf. Yatıp kalkıp bunu mu düşünüyorsun?

Back
X