- 20 Ocak 2015
- 9.509
- 13.765
- 448
- 40
- Konu Sahibi mandalinalimon
Misafirhanede filan kalin günlük evler ne kadar iyi bilmiyorum. Hangi hastaneye gideceksiniz akrabalarıniz hangi semtte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Siz zaten adamların evi için otel gibi yazmışsınız. O hazır değildi, bu böyleydi, yeme içme iyiydi falan. Bir de yıldız vereydiniz tam olacaktı. Uyumanız için ev ahalisinin uykunuz geldi mi diye sormasına gerek yok. Çocuk değilsiniz. Biz yorulduk diyebilirdiniz. Bence siz otelde kalın. Yazık insanlara.Yarın ankaradayız, ben eşim 2 yaşındaki oğlumuz.3 güniçin gidiyoruz, eşimin dayıları var,2 hafta önce bir dayısına kaldık, inanılmaz kötüydü, şöyle ki, bize ayrı bir wc verildi, tek çekyatta 2 kişi sığıştık, sabah kaçta kalkacağımız biliniyordu kahvaltı bile hazırlanmadı sadece akşam yeme içme iyiydi,5 gün kaldık, yalnız sabah 8 de çıktık akşam 9 da geldik eve, fazla rahatsızlık vermemek için.gece 12 olmuş, ev ahalisi uykunuz var mı diye sormuyor, hala tv seyrediyorlar, biz acayip yorulmuşuz, eve gelmemek için de eşimle kafelerde takıldık.
eşimin bir başka dayısı daha varmış ama bilemiyorum.öte yandan bir kiralık ev buldum hem de kızılayda 60 m2 mutfağı var, günlüğü 80 lira ama acaba idare etsek mi diyorum akrabalarda ama ne tavsiye edersiniz, fazladan 240 lira gidecek üzülüyorum eşime, şu an tek çalışıyor fazla mı harcama yapıyoruz acaba
günlük evlerde hijyen var mı acaba5 gün az değil ki.. insanlarında bir düzeni var sonuçta..
sizde zaten sabah çıkıp akşam gelmişsiniz otel gibi kullanmışsınız evi belki onlarda bu durumdan rahatsız olmuşlardır..
misafire annenizin gösterdiği hassasiyeti göstermek zorunda değil herkes.. uykunuz gelince uykumuz geldi deseydiniz.. çekyata gelincede başka yer vardı da çekyata mı sıkıştırdılar sizi ?
bu kadar alıngansanız günlük kiralık evde kalın en iyisi.. daha rahat edersiniz..
akrabalarkızılayda biz özel muayenehaneye gidicezMisafirhanede filan kalin günlük evler ne kadar iyi bilmiyorum. Hangi hastaneye gideceksiniz akrabalarıniz hangi semtte
bir de soğukluk vardı, zaten kız bana itiraf etti seni ilk başta soğuk bulmuştum diye nasıl diyim işte öyle öffffffffMisafir umduğunu değil bulduğunu yer. Siz zaten adamların evi için otel gibi yazmışsınız. O hazır değildi, bu böyleydi, yeme içme iyiydi falan. Bir de yıldız vereydiniz tam olacaktı. Uyumanız için ev ahalisinin uykunuz geldi mi diye sormasına gerek yok. Çocuk değilsiniz. Biz yorulduk diyebilirdiniz. Bence siz otelde kalın. Yazık insanlara.
beklentim farklı oldu, hiç önemsenmedik ne biliiym annem farklı ya ne biliyim misafir gelmeden kadıncağız havluları değiştirir, duş alın der, misafiri gezdirir tozdurur et yemekleri yapar, gerekirse kendi yatağını bile verir onunla karşılaştırılınca değer görmedik sevilmesik kırık bir çekyat reva görüldü
ilk başlarda soğuklardı bana o da varkusura bakmayında misafir bulduğu yerde yatar kimseye yatağımı vermem .. evim neye müsaitse orda yatar.. siz fazla şey beklemişsiniz .. beğenmeyende aynen gider otelde vs kalır.. napacaktı insanlar siz geleceksiniz diye yeni çekyat mı alsalardı ..
çok fazla beklentiniz olmuş dolayısıylada hayal kırıklığınız çok olmuş..
5 gün kalmışsınız ev sahibi kahvaltı hazırlasın diye beklemenizde enteresan..
ve şikayet ettiğiniz şeyler arasında güler yüz göremedik vs yok dikkatinizi çekmesi gereken asıl konu bu iken..
günlük evlerde hijyen var mı acaba
akrabalarkızılayda biz özel muayenehaneye gidicez
annem öyle yapar, demek istediğim daha özenli olur, yemediğini yedirir, kendisinden daha çok önem verir, et yemeği birörnekti
öğretmenevi 120 lira ben 80e tuttum üstelik mutfağı da varhijyeni bilmem ama öğretmen evini tavsiye ederim.. ucuz hem.. gideceğiniz hastanenin semtine yakın öğretmen evlerine bakın netten gitmeden yerinizi ayırtın..
Yarın ankaradayız, ben eşim 2 yaşındaki oğlumuz.3 güniçin gidiyoruz, eşimin dayıları var,2 hafta önce bir dayısına kaldık, inanılmaz kötüydü, şöyle ki, bize ayrı bir wc verildi, tek çekyatta 2 kişi sığıştık, sabah kaçta kalkacağımız biliniyordu kahvaltı bile hazırlanmadı sadece akşam yeme içme iyiydi,5 gün kaldık, yalnız sabah 8 de çıktık akşam 9 da geldik eve, fazla rahatsızlık vermemek için.gece 12 olmuş, ev ahalisi uykunuz var mı diye sormuyor, hala tv seyrediyorlar, biz acayip yorulmuşuz, eve gelmemek için de eşimle kafelerde takıldık.
eşimin bir başka dayısı daha varmış ama bilemiyorum.öte yandan bir kiralık ev buldum hem de kızılayda 60 m2 mutfağı var, günlüğü 80 lira ama acaba idare etsek mi diyorum akrabalarda ama ne tavsiye edersiniz, fazladan 240 lira gidecek üzülüyorum eşime, şu an tek çalışıyor fazla mı harcama yapıyoruz acaba
öğretmenevi 120 lira ben 80e tuttum üstelik mutfağı da var
günlük evler ankarada başka amaçlar için kullanılıyor ben olsam gitmemYarın ankaradayız, ben eşim 2 yaşındaki oğlumuz.3 güniçin gidiyoruz, eşimin dayıları var,2 hafta önce bir dayısına kaldık, inanılmaz kötüydü, şöyle ki, bize ayrı bir wc verildi, tek çekyatta 2 kişi sığıştık, sabah kaçta kalkacağımız biliniyordu kahvaltı bile hazırlanmadı sadece akşam yeme içme iyiydi,5 gün kaldık, yalnız sabah 8 de çıktık akşam 9 da geldik eve, fazla rahatsızlık vermemek için.gece 12 olmuş, ev ahalisi uykunuz var mı diye sormuyor, hala tv seyrediyorlar, biz acayip yorulmuşuz, eve gelmemek için de eşimle kafelerde takıldık.
öğretmenevi 120 tl de olsa günlük eve bin basar yalnız yine pişman olmayın da:)öğretmenevi 120 lira ben 80e tuttum üstelik mutfağı da var