• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKRABADA YATILI KALMAKMI YOKSA GÜNLÜK KİRALIK EV Mİ?

Yarın ankaradayız, ben eşim 2 yaşındaki oğlumuz.3 güniçin gidiyoruz, eşimin dayıları var,2 hafta önce bir dayısına kaldık, inanılmaz kötüydü, şöyle ki, bize ayrı bir wc verildi, tek çekyatta 2 kişi sığıştık, sabah kaçta kalkacağımız biliniyordu kahvaltı bile hazırlanmadı sadece akşam yeme içme iyiydi,5 gün kaldık, yalnız sabah 8 de çıktık akşam 9 da geldik eve, fazla rahatsızlık vermemek için.gece 12 olmuş, ev ahalisi uykunuz var mı diye sormuyor, hala tv seyrediyorlar, biz acayip yorulmuşuz, eve gelmemek için de eşimle kafelerde takıldık.
eşimin bir başka dayısı daha varmış ama bilemiyorum.öte yandan bir kiralık ev buldum hem de kızılayda 60 m2 mutfağı var, günlüğü 80 lira ama acaba idare etsek mi diyorum akrabalarda ama ne tavsiye edersiniz, fazladan 240 lira gidecek üzülüyorum eşime, şu an tek çalışıyor fazla mı harcama yapıyoruz acaba
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Siz zaten adamların evi için otel gibi yazmışsınız. O hazır değildi, bu böyleydi, yeme içme iyiydi falan. Bir de yıldız vereydiniz tam olacaktı. Uyumanız için ev ahalisinin uykunuz geldi mi diye sormasına gerek yok. Çocuk değilsiniz. Biz yorulduk diyebilirdiniz. Bence siz otelde kalın. Yazık insanlara.

5 gün az değil ki.. insanlarında bir düzeni var sonuçta..
sizde zaten sabah çıkıp akşam gelmişsiniz otel gibi kullanmışsınız evi belki onlarda bu durumdan rahatsız olmuşlardır..
misafire annenizin gösterdiği hassasiyeti göstermek zorunda değil herkes.. uykunuz gelince uykumuz geldi deseydiniz.. çekyata gelincede başka yer vardı da çekyata mı sıkıştırdılar sizi ?
bu kadar alıngansanız günlük kiralık evde kalın en iyisi.. daha rahat edersiniz..
günlük evlerde hijyen var mı acaba
Misafirhanede filan kalin günlük evler ne kadar iyi bilmiyorum. Hangi hastaneye gideceksiniz akrabalarıniz hangi semtte
akrabalarkızılayda biz özel muayenehaneye gidicez

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Siz zaten adamların evi için otel gibi yazmışsınız. O hazır değildi, bu böyleydi, yeme içme iyiydi falan. Bir de yıldız vereydiniz tam olacaktı. Uyumanız için ev ahalisinin uykunuz geldi mi diye sormasına gerek yok. Çocuk değilsiniz. Biz yorulduk diyebilirdiniz. Bence siz otelde kalın. Yazık insanlara.
bir de soğukluk vardı, zaten kız bana itiraf etti seni ilk başta soğuk bulmuştum diye nasıl diyim işte öyle öffffffff

beklentim farklı oldu, hiç önemsenmedik ne biliiym annem farklı ya ne biliyim misafir gelmeden kadıncağız havluları değiştirir, duş alın der, misafiri gezdirir tozdurur et yemekleri yapar, gerekirse kendi yatağını bile verir onunla karşılaştırılınca değer görmedik sevilmesik kırık bir çekyat reva görüldü

kusura bakmayında misafir bulduğu yerde yatar kimseye yatağımı vermem .. evim neye müsaitse orda yatar.. siz fazla şey beklemişsiniz .. beğenmeyende aynen gider otelde vs kalır.. napacaktı insanlar siz geleceksiniz diye yeni çekyat mı alsalardı ..
çok fazla beklentiniz olmuş dolayısıylada hayal kırıklığınız çok olmuş..
5 gün kalmışsınız ev sahibi kahvaltı hazırlasın diye beklemenizde enteresan..
ve şikayet ettiğiniz şeyler arasında güler yüz göremedik vs yok dikkatinizi çekmesi gereken asıl konu bu iken..

kusura bakmayında misafir bulduğu yerde yatar kimseye yatağımı vermem .. evim neye müsaitse orda yatar.. siz fazla şey beklemişsiniz .. beğenmeyende aynen gider otelde vs kalır.. napacaktı insanlar siz geleceksiniz diye yeni çekyat mı alsalardı ..
çok fazla beklentiniz olmuş dolayısıylada hayal kırıklığınız çok olmuş..
5 gün kalmışsınız ev sahibi kahvaltı hazırlasın diye beklemenizde enteresan..
ve şikayet ettiğiniz şeyler arasında güler yüz göremedik vs yok dikkatinizi çekmesi gereken asıl konu bu iken..
ilk başlarda soğuklardı bana o da var

annem öyle yapar, demek istediğim daha özenli olur, yemediğini yedirir, kendisinden daha çok önem verir, et yemeği birörnekti

Canım keşke herkes annelerimiz gibi olsa ama bunları kabul etmeliyiz asla olamazlar.
Bende misafirim için çırpınırdım benim yemediğimi ona yedirmek için çabalardım.
Ama gerek yok ki aslında önemli olan Allah ne verdiyse o anda onu hoş bir şekilde paylaşabilmek.

Ya zaten derdiniz başınızdan aşkın milletinde işi gücü kurulu düzeni var.
En iyisi otel yada günlük kiralık ev hepiniz için.Kafanız rahat olur.Hava çok soğuk burda zaten çocukla dışarda zaman geçiremezsiniz.

Yarın ankaradayız, ben eşim 2 yaşındaki oğlumuz.3 güniçin gidiyoruz, eşimin dayıları var,2 hafta önce bir dayısına kaldık, inanılmaz kötüydü, şöyle ki, bize ayrı bir wc verildi, tek çekyatta 2 kişi sığıştık, sabah kaçta kalkacağımız biliniyordu kahvaltı bile hazırlanmadı sadece akşam yeme içme iyiydi,5 gün kaldık, yalnız sabah 8 de çıktık akşam 9 da geldik eve, fazla rahatsızlık vermemek için.gece 12 olmuş, ev ahalisi uykunuz var mı diye sormuyor, hala tv seyrediyorlar, biz acayip yorulmuşuz, eve gelmemek için de eşimle kafelerde takıldık.
eşimin bir başka dayısı daha varmış ama bilemiyorum.öte yandan bir kiralık ev buldum hem de kızılayda 60 m2 mutfağı var, günlüğü 80 lira ama acaba idare etsek mi diyorum akrabalarda ama ne tavsiye edersiniz, fazladan 240 lira gidecek üzülüyorum eşime, şu an tek çalışıyor fazla mı harcama yapıyoruz acaba

Bence durumunuz ne kdar kotu olursa olsun gerekirse bi yaminizdan birc alin otelde kalin yada gunluk ev falan kiralayin misafirlik icin 5-6 gun cok uzun bi sure hani sizin yada esinizin kardeslerinden burinde kalmak farkli amca yada dayida kalmak farkli

Misafirperversizlikleri icin birsey diyemem ama bazen oluyor insanlarin mutfagibda anca corba pisirecek maddi imkan oluyor

Bize misafir geldiginde sirf rahat etsinler diye kendimi paraliyorum insan ister istemez yoruluyor yani bence rahatta etmediyseniz ne siz rahatsiz olun nede onlari rahatsiz edin

günlük evler ankarada başka amaçlar için kullanılıyor ben olsam gitmem
bence dayısına gidin ya da öğretmenevi veya düzgün bir aile oteli araştırın?

Açıkçası bes gün misafirlik çok. Onlar da haklı.

Ki ben asla ama asla yatagimi hic bir misafire vermem en katı kuralimdir mesala. Haliyle tek çek yatları varsa ne yapsınlar? Size onu vermekten başka çareleri yok.
Biraz fazla bekleyiniz var. Çok konfor arıyorsanız otele gideceksiniz.

İyide sürekli kafelerde vakit geçirmek, eve bi şeyler götürmek derken zaten o kadar para harcamışsınız bence durumunuz varsa tutun evi.

valla bende misafiri sevmem ama gelmisse gerekirse kredi ceker onu oteldeki gibi rahat ettirim kendim birine gitmem mumkunse gidersen aynısını bende beklerim valla
en iyi restorantlara görürü balık et yediririm kahvaltıda cesit cesit yaparım aynısınıda beklerim

ama millet böyle degil bizde gecenlerde yurt dısına gittik onlar bizde kaldı diye bizde gittik ama yok yani kendimi kimseye vermem gene

Kimseye minnet etmem. Kimsenin evindede kalmam,allah mecbur etmesin.. gider otelde kalırım başka şehirdeysem yada bütçeme uygun biyerlerde işte..

Back
X