Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denklik alıp avukatlık yapabilirim ki kendisi de hukuk okuyor denklik almazsam da danışmanlık yapabiliyorum kaldı ki dil sorunum da yok bunun dışında akademik kariyer de yapabilirim. kesinlikle çalışmamak gibi bir düşüncem yok.Kasıtlı yapmıssa ayıp etmis yenge ama soylemekle de siz yanlıs yapmıssınız simdi dilden dile aaaa hediyemizi begenmedi, kıymet bilmiyo vs dedikodu yapılma ihtimali var. Bu size ders olsun, aile uyelerini aile uyeleriyle cekistirmeyin sakın.
Bu arada ben de avukatım, yurtdısında yasıyormus erkek arkadasınız. Orada mesleginizi icra edemeyecek olmak uzmuyor mu sizi? Baska bir is mi dusunuyorsunuz yoksa calısmayacak mısınız
Sizce de bu garip değil mi? Yani insan normal çalışan bir sinir sistemi ve ortalama bir IQ ile "ya acaba ben bunu kullanır mıydım/giyer miydim?" diyerek seçim yapmaz mı? Aksini yapmak da bi kasıt olmadığını düşünmek pollyannacılık oynamak gibi bişey sanki. Ha benim arayıp rahatsızlığımı dile getirmem yanlış, o konuda sonradan bende özür diledim zaten. Fakat buna sebebiyet verebilecek derecede bir seçim yapılmasın en başta yanlış olduğunu da kabul etmek gerekli diye düşünüyorum.
Bi insana tokat atıp ardından amacım yanağını okşamaktı demeye çıkıyo bu. kaç yaşına gelmiş insanlar hala nasıl davranılmasını öğrenmedilerse burada bunu meşrulaştıracak bi sebep olmamalı.E Hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok?Bence garip değil mümkün, sıklık daha önemli bana göre, 2. ve hediye de bu şekilde gelseydi kasıt arardım fakat bu haliyle değil, insanların ilk defasında anlam veremediğim davranışlarına ama bu bana yapılan bir yanlış diye önyargıyla yaklaşsaydım, ilişkilerim hiç sağlıklı olmazdı, dolayısıyla pollyannacılık değil bana göre, uzun vadeli düşünmek ve mantıkla hareket etmek. Bu işlerin okunan bölümle ve meslekle gerçekten alakası yok, o ayrı bir mesele.
Bi insana tokat atıp ardından amacım yanağını okşamaktı demeye çıkıyo bu. kaç yaşına gelmiş insanlar hala nasıl davranılmasını öğrenmedilerse burada bunu meşrulaştıracak bi sebep olmamalı.E Hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok?![]()
Su an yurtdısındayım bende erkek arkadasım turizmci, bulundugum ulkede avukatlık icin vatandaslık istiyorlar. İlk basta amaan danısman da olurum sonucta meslek, para illaki kazanılır diyordum ama o cubbeyi giyememek cok koydu bana. Biraz burugum donmeyi dahi dusunuyorum. Tabi siz daha sanslısınız denklik alıp avukatlık yapmanız mumkunmus. Siz nereye gideceksiniz? Yuksek lisansı yurtdısında yapıp mumkunse orada kalmayı dusunuyorum bende denklikle avukatlık yapılabiliyorsa orayı da dusunebilirimDenklik alıp avukatlık yapabilirim ki kendisi de hukuk okuyor denklik almazsam da danışmanlık yapabiliyorum kaldı ki dil sorunum da yok bunun dışında akademik kariyer de yapabilirim. kesinlikle çalışmamak gibi bir düşüncem yok.
Hamle hatası olup olmadığıyla ilgilenmiyorum çünkü oyun oynamıyorum. Bugün bunu yaparsam yarın ben daha kazançlı çıkarım gibi bi amacım yok. doğru olan şeyin kaşısında susmak kendi benliğinden uzaklaşmak demektir. Sahi en son ne zaman kendi içinize dönüp ne istiyorum diye sordunuz merak ediyorum. Gözünüzü kapatıp, hiç kimsenin sesini duymadan, isteklerini dinlemeden kendinize döndünüz? Yoksa aman huzur kaçmasın diyip özüne olan saygıyı kaybedip başkalarını merkeze koyarak yaşamak mıdır hayat? İlişkileri sevgi temeline oturtmadan, karşındaki insanı rahatça küçümseyebilmek bana ters geliyo. Sevgi oyun kabul etmez. Yarın ne yaparsam ben üstün olurum diyerek hareket etmediğim için özür dilerim. Bu dünyanın ne mantıkla çalıştığını unutmuşum.Hoca; "sen de haklısın, sen de haklısın ve sen de haklısın" da diyor sonuçta, ben de bir yanağıma tokat atana diğerini çevirmiyorum, yanlışlıkla çarptıysa ve o an tokat sandıysam diye düşünüyorum sonra bakıyorum art niyet yok, sebep de makul, gerçekten meşrulaştıracak bir şey var yapılan davranışı, özrü de alıp (benim durumumda ikinci tam zevkime uygun hediyeydi, beğenerek giyerim devamlı) hayatıma mutlu mesut devam ediyorum, seviye olarak üstte kalan da ben oluyorum. Hediye kasıtlı mı geldi, yoksa gelmedi mi bilemeyeceksiniz bile artık, bence hamle hatası bu duruma düşmek.
İsviçre. Denklik için vatandaşlık şartı aranıp aranmadığı konusunda henüz bi bilgi sahibi değilim vatandaşlık alacağım zamana kadar danışmanlık yapmanın da koyacağını sanmıyorum sonuçta amacım hukukun içinde olmak. Duygusal yaklaşmam büyük ihtimalle.Su an yurtdısındayım bende erkek arkadasım turizmci, bulundugum ulkede avukatlık icin vatandaslık istiyorlar. İlk basta amaan danısman da olurum sonucta meslek, para illaki kazanılır diyordum ama o cubbeyi giyememek cok koydu bana. Biraz burugum donmeyi dahi dusunuyorum. Tabi siz daha sanslısınız denklik alıp avukatlık yapmanız mumkunmus. Siz nereye gideceksiniz? Yuksek lisansı yurtdısında yapıp mumkunse orada kalmayı dusunuyorum bende denklikle avukatlık yapılabiliyorsa orayı da dusunebilirim
Hamle hatası olup olmadığıyla ilgilenmiyorum çünkü oyun oynamıyorum. Bugün bunu yaparsam yarın ben daha kazançlı çıkarım gibi bi amacım yok. doğru olan şeyin kaşısında susmak kendi benliğinden uzaklaşmak demektir. Sahi en son ne zaman kendi içinize dönüp ne istiyorum diye sordunuz merak ediyorum. Gözünüzü kapatıp, hiç kimsenin sesini duymadan, isteklerini dinlemeden kendinize döndünüz? Yoksa aman huzur kaçmasın diyip özüne olan saygıyı kaybedip başkalarını merkeze koyarak yaşamak mıdır hayat? İlişkileri sevgi temeline oturtmadan, karşındaki insanı rahatça küçümseyebilmek bana ters geliyo. Sevgi oyun kabul etmez. Yarın ne yaparsam ben üstün olurum diyerek hareket etmediğim için özür dilerim. Bu dünyanın ne mantıkla çalıştığını unutmuşum.
Mantikli.Onlar seni denemis belli ki alcak gonullu mu yoksa ac gozlumu sende teyzeyi arayarak ne oldugunu belli etmissin bu is olmazsa hic sasirmam
bi insanı denemek çok doğru çünküOnlar seni denemis belli ki alcak gonullu mu yoksa ac gozlumu sende teyzeyi arayarak ne oldugunu belli etmissin bu is olmazsa hic sasirmam
Durumlari iyi yurt disinda yasiyorlar ustelik gorucu usulu acaba mal mulk pesinde mi diye kurnazlik yapmislardir konu sahibide ne kadar alcak gonullu oldugunu belli etmis istedigi kadar ben hediye pesinde degilim desin bir kere arayip soyledi ya o is bitmistir suslu kelimeler sonucu degistirmezMantikli.
Dogru yada degil sen yanlis yaptin aramayacaktin hediye adi ustunde begenirsin begenmezsin ama begenmedim diye arayip hesap soramazsin bir kere istedigin kadar susle cumlelerini o teyze arayip hediyeyi begenmemis gelin adayi beni aradi dedigi zaman is biterbi insanı denemek çok doğru çünkü