• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akrabalar akrabalar akrabalar!

Haksızlık konusunda saplantılı bir insanım. Ortada haksızlıkla alakalı hiçbir şey yok çünkü herhangi bir hakkınız yok.

Eşinizle aldığınız arabaya el koymuyorlar.

Bir hediye almışlar, beğenmemişsiniz. Hediyelerin genelinin kaderi budur, önemli olan düşüncedir. Ne çok alakalı bir insanın hediyesi, ne de düğünde boynunuza takmışlar. Basit bir tshirt ve elbise.

Kendi teyzem de alsa asla böyle bir tepki vermem. Tepki vermem ki zaten.

Sorun beklentinizin olması falan değil, şımarık tavrınız. Hiç kimse ben bu hediyeyi beğenmedim diye aranmaz. Hukuk bölümünde görgü kurallarına giriş dersi yok, ondan herhalde.

Bir de kadın çok güzel giyiniyor demişsiniz, inanamamışsınız seçimlerine. O konuda da bir örnek vereceğim ama hoşunuza gitmeyecek. Tarzını hiç beğenmediğim bir arkadaşım var, genelde ona hediye alırken asla giymeyeceğim şeyleri alıyorum. O da sizi öyle görüyor olabilir.

Merhaba, bi iki ay önce yaşadığım ve hala sinirimi atamadığım bi derdimi paylaşıcam. Ben bu yaz bi akrabamın aracılığıyla sevgilimle tanıştım. Onun teyzesi de çok önemli bi rol oynadı bu arada. Bu arada sevgilimin ailesi ve akrabaralıyla ailecek görüştük 4-5 defa. Sevgilim yurtdışında yaşadığı için ailesiyle, o görüşmedi henüz benimkilerle ama bu hafta gelip tanışıcak. neyse, bu görüşmeler 1 ay içinde oldu ve çok şükür bi sorun olmadı herkes iyi davrandı gayet. Ta ki son görüşmeye kadar. Sevgilimin yengesi hediye almış onlar gittikten sonra açmamla şok oldum. Kendisi çok modern, alımlı bi kadın ve aldığı kıyafeti görseniz abartmıyorum sokaktaki çingenede bile görmezsiniz. Çok şaşırdım bizi tanıştıran teyzesini aradım söyledim sesin çıkmasaydı koysaydın bi kenara dedi ama Allah şahidim cidden şaşırılmayacak gibi değil. Hakaret etmek için çok iyi bi yol. Kasten yapıldığı o kadar bariz ki, bi milyoncudan alınmış bi küpe ve pazarda bile satılmayan bi kıyafet...Bunun yanında marka olan bi tane daha vardı onu da güya sevgilimin annesi adına almış. O markanın mağazasında büyüteçle arasan böyle bişey bulamazsın. Bariz yapıldığı o kadar belliki... Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Benim kimseden hediye beklentim yok kendim hukuk okuyan akıllı bi insanım böyle bi muameleyi hak etmiyorum. Kimse de etmez zaten. Bana bi demet papatya alsa bile bi zerafeti vardır yoksa pahalı şeyler falan beklemiyorum. Sizce neden böyle bişey yapmış olabilir hiç bi şekilde saygıda kusur etmememe rağmen? Gerçekten kafayı sıyırıcam kafamda bi yere oturtamıyorum...
keşke teyzesini aramasaymışsın,,, bana eşimin ailesinden ne geldi bir söylesem,,,, bende her dafsında teşekkür ettim, aldım hediyeyi,,, hmm geceliği toz bezi yaptım,,, birde şal vardı onu da verdim birine geçtim,,,
sende hiç bir yorum yapma,,,

Kırılmakta haklı olabilirsiniz. Hediyenin özenle seçilmesi gerektiğine inananlardanım.(Bir kaç kere de başıma geldi insan üzülüyor haliyle) Sizin hatanız tanıştıran aracıyı arayıp şikayet etmek olmuş. Bunu da fesatlığınızdan değil de tecrübesizliğinizden yaptığınızı düşünüyorum. İnsan kaç okul okusa eşin- eş adayının ailesiyle geçinmek çok ayrı bir müfredat. Hediyeyi kaldırın dolabınızın en köşesine bu konuyu da unutun.

kesinlikle çok egolu,komplexli birisin..bu huyundan vazgeçmezsen inan çok üzülürsün..şimdi bu olay kapansada sen herşeyin altında bişey arayacaksın..hayatta aklıma gelmezdiböyle birşey...kadın daha resmi bişey olmadığı halde hediye almış size..bu nasıl bir paranoyadır...beni denedi falan...PESS..

Haksızlık konusunda saplantılı bir insanım. Ortada haksızlıkla alakalı hiçbir şey yok çünkü herhangi bir hakkınız yok.

Eşinizle aldığınız arabaya el koymuyorlar.

Bir hediye almışlar, beğenmemişsiniz. Hediyelerin genelinin kaderi budur, önemli olan düşüncedir. Ne çok alakalı bir insanın hediyesi, ne de düğünde boynunuza takmışlar. Basit bir tshirt ve elbise.

Kendi teyzem de alsa asla böyle bir tepki vermem. Tepki vermem ki zaten.

Sorun beklentinizin olması falan değil, şımarık tavrınız. Hiç kimse ben bu hediyeyi beğenmedim diye aranmaz. Hukuk bölümünde görgü kurallarına giriş dersi yok, ondan herhalde.

Bir de kadın çok güzel giyiniyor demişsiniz, inanamamışsınız seçimlerine. O konuda da bir örnek vereceğim ama hoşunuza gitmeyecek. Tarzını hiç beğenmediğim bir arkadaşım var, genelde ona hediye alırken asla giymeyeceğim şeyleri alıyorum. O da sizi öyle görüyor olabilir.

Kesinlikle katılıyorum size. Olayın adaletsizlikle ne alakasi var bir turlu anlayamadım. Ayrica hukuk okumak oyle olağanüstü bir sey değil, hukuk okuyunca diger insanlardan cok cok farkli ya da üstün olmuyorsunuz.

Ah canim takma kafana bunlari kullanmazsin olur biter herşeyin zamani gelince söylersin laf arasında ama simdi olmamis benim kv bana su eskiden mesut olan püsküllü terliklerden almisti nisanda eskiden moda olan bi yatak örtüsü hic kullanmadim ev tasirken annem getirmiş al sunu giydiye söyleniyor Tmm anne benim de hep hayalimdi bi püsküllü terligim olsun derdim gotur giymem dedim kv anladi sevmediğini bitti içim de kalmadi

Beğenmediğinizi söylemeniz ayıp olmuş.
Kadın da zevk olmayabilir ama yaptığınız hoş değil.
Teşekkür edersiniz ya da etmezsiniz o ayrı ama beğenmediğinizi söylemeniz kabalık olmuş.
En yakınına bile yapmamalı insan bunu yakıştıramadım okuyan bir genç kıza

Back
X