- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haftada 1 kez en azSürekli birbirinizi görüyor musunuz ?
Herseyı elestırıyorlar.Hata bende keske söylemeseydımLazere gitmek istediğinizi neden söylüyorsunuz..hem onlari bastiracak bi sey söyleyin..yapmak istiyorsaniz günah olmadiğini düsünüyorsaniz..günah benim günahim sen orasina takilmayin de mesela..
Öyle sirden konu açıldı da.Sanırım çekemıyorlar.Şimdi ben ılerde evlenmek ıstıyorumda.Ben erkek arkadasımın maddıyatı neyse ona gore dugun altın ıstıyorum.Bunlar yok set ıstıycez falan.Sımdıden bunalttılar.Onları cagırmasam.Hepsıne bız aramızda halletcez desem nasıl olur.Bana bedavaya gıtcen dıyorlarOnlar akraba değil akbaba... Hayatımızın her anında da olacaklar izin verirsek. Neden müsade ediyosun ki , söyleme lazere gideceğini nereden öğrenecekler... Öyle günah derler hepsininde kızı gelini gitmiştir yaptırmıştır...
Lazer ayrıca büyüük nimet git bence
Mesafeyi korumak senin elinde. Lazer yaptıracağını akraba ortamında söylemeyebilirsin. Ya da söylediklerini dikkate almazsın. Benim hayatım ve ben böyle yaşamak istiyorum dersin. İsteme zamanında da çağırmazsın. Mesafeni korumuş olursun.
Ya daa en temizi görüşmemek. Mis gibi pırıl pırıl. Ben öyle yapıyorum. Çünkü bazı akrabalar gerçekten bunu hak ediyor.
Çağır canım niye çağırmıycan :) kıskançlık ediyolar tabiki... Sadece müdahil olmasınlar yeterli , kendilerine sanki kilolarınca altınmı takılmış.Öyle sirden konu açıldı da.Sanırım çekemıyorlar.Şimdi ben ılerde evlenmek ıstıyorumda.Ben erkek arkadasımın maddıyatı neyse ona gore dugun altın ıstıyorum.Bunlar yok set ıstıycez falan.Sımdıden bunalttılar.Onları cagırmasam.Hepsıne bız aramızda halletcez desem nasıl olur.Bana bedavaya gıtcen dıyorlar
Ben seevgılımle halletmek ıstıyorum herseyı.sonucta para ıkımızden cıkacak dımı ama.kendılerıne hıcbısı takılmadı Kendı kocaya kactı.Yengem buyuk oldugundan yok ben soyluycem vercem falan diyo.Bende böyle yaparsanız nıkahtan gıderım falan dedim.Benı sadece bunaltıyolar cıdden.Herseye burunlarını sokuyolarÇağır canım niye çağırmıycan :) kıskançlık ediyolar tabiki... Sadece müdahil olmasınlar yeterli , kendilerine sanki kilolarınca altınmı takılmış.
Sözdür nişandır bunlar zaten stresli geçiyor , üstüne birde maddi sıkıntılar heleki altın inci hiç çekilmez.
Ailrler arasında sessizce halledersimiz
Evet hepsı cahil cidden.Onlara göre havalıymısımda buyuk konusuyormusumda.İsteme zamanı cagırmak ıstemıyoruma ama babam kesin çagırır.Ben duyurmak istemıyorum.Baba tarafı çok yobaz dedıkoducu.Cidden cok degısıkler.Kendi ablasının dedıkodusunu bize yapan ınsan bunlar.Evlerde yakın uzak duramuyorumÇok yobaz, bağnaz gibi geldi babanın tarafı.
Seninle fikirleri uyuşmuyor.
Hayatına giren insanların bu kafa yapısında olmamasına dikkat et. Nişan, düğün vakti geldiğinde kimseyi işine karıştırmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?