Akrabalar

Ay öyle demeyin, benim annem de ismimi koyamamış. İzin vermemişler. Büyüdükçe annenin çektiği baba tarafı eziyetlerini gördükçe ismine daha tilt oluyorsun. Bende bir ara düşünmüştüm dava açıp annemin istediği ismi koymayı :KK70:

evlenince soyadına alışamıyorsun yeni isme nasıl alışcan ama. Annen kendisi sevdiği isimle seslense küçüklükten tamam değiştir. Ama bir anda bambaşka bir isim saçma geliyor bana da. Ben de 2. İsmimi sevmiyorum sildirmek istedim ama ona bile üşeniyorum 🤣

Kanını da değiştir falan demiş hala ama, bak şu an karnımdaki minnoş benim kanımdan besleniyor gayet. Anneannesi zamanında bana hamileyken, onun da yumurtasını taşımış. Babaanne kimmiş ya? 🤣
Evet gayet mantıklı. Anneanne adını almak bin kat mantıklı😇

Bana çok garip geliyor bu isim değiştirme olayları ya kompleksli insan hareketi direk bence.
Kompleks degıl. Bu ısmı sevmiyordum. Söylerken utanıyordum.Babaannemi de pek sevmiyorum. Baba tarafı dedikoducunun önde gideni. Baba tarafını sevsem babamı sevsem belkı degıstırmezdım

Yalnız babaanneye helal olsun. Kendi kızı dahil 3 4 kişiye adını koydurmuş
Master of kaynana
Bi ara kütügüme baktım da bizde gelenek olmus babaanne adını koymak. Amcaoglunun kızı oldu. Babaanne adını koydular ve cocugun annesı baska ısım ıstıyordu. Gercekten kötü bırsey. Benım annem baska bısey koymak ıstıyormus ızın vermemişler. Sımdı degıstırdım annem cok sevindi. Adımı o da sevmıyordu

Yalnız babaanneye helal olsun. Kendi kızı dahil 3 4 kişiye adını koydurmuş
Master of kaynana
Babaannem sagolsun Babam zamanında kadın kaçırmış. Evlerinde saklamışlar falan. Annem 2.ci kardeşime hamıleymıs ayrıca. Biraz inat ıcın yaptım. Birde o kadar sogudum ki onun ismini tasıma ıstemıyorum. Bugun o kadar korktum ki ya degısmez se napacagım bir ömür diye😑😑😑😑😑Kendılerını o kadar yüce görüyorlar ki....

Bi ara kütügüme baktım da bizde gelenek olmus babaanne adını koymak. Amcaoglunun kızı oldu. Babaanne adını koydular ve cocugun annesı baska ısım ıstıyordu. Gercekten kötü bırsey. Benım annem baska bısey koymak ıstıyormus ızın vermemişler. Sımdı degıstırdım annem cok sevindi. Adımı o da sevmıyordu
Erkekler için de dede ismi geleneği var mı yoksa sadece babaannelere özgü bir imparatorluk mu kurmuşlar? 😅

Yavrum evladım işsiz misin?
Yok eşim, yok kv, yok halam, amcam...
Ne dertli başın varmış?
Yeni ismin hayırlı olsun bu arada.
Sen psikolog musun ? Cidden merak ediyorum :)
Sosyal mecrada ifadeler yetersiz mimiksiz olduğu için sorum alakasız ve sert gelebilir ama öyle değil belirtmek isterim

evlenince soyadına alışamıyorsun yeni isme nasıl alışcan ama. Annen kendisi sevdiği isimle seslense küçüklükten tamam değiştir. Ama bir anda bambaşka bir isim saçma geliyor bana da. Ben de 2. İsmimi sevmiyorum sildirmek istedim ama ona bile üşeniyorum 🤣

Ay bende diploma,bankalar vs üşendim uğraşmaya tek tek git beyanda bulun :D

Babaannem sagolsun Babam zamanında kadın kaçırmış. Evlerinde saklamışlar falan. Annem 2.ci kardeşime hamıleymıs ayrıca. Biraz inat ıcın yaptım. Birde o kadar sogudum ki onun ismini tasıma ıstemıyorum. Bugun o kadar korktum ki ya degısmez se napacagım bir ömür diye😑😑😑😑😑Kendılerını o kadar yüce görüyorlar ki....
Benim ismimde çok acayip bı isim tövbe estagfurullah Allah'ın gücüne gitmesin de

Eşim çok seviyor diye eşimle birlikte bende sevebildim adımı
Yani benimsedim kabul edemiyordum

Yeni ismin hayırlı olsun

Erkek için de var tabi. Erkek kardesımin adı dedemin adı, amcaoglu dedemin adı. Gelenek bu bizde😇
Korkunç 🤣 girdap gibi, içinden çıkamıyorsun. Zinciri ilk kıran devrim yapacak resmen.
Ya bir de şimdi düşündüm de, iki kardeş olsa bir kız bir erkek resmen karı-kocanın ismini veriyorlar kardeşlere. Çok kötü.

Korkunç 🤣 girdap gibi, içinden çıkamıyorsun. Zinciri ilk kıran devrim yapacak resmen.
Ya bir de şimdi düşündüm de, iki kardeş olsa bir kız bir erkek resmen karı-kocanın ismini veriyorlar kardeşlere. Çok kötü.
Evet cok dogru. Yengemle konustum ogluna farklı bı ısım vermek ıstıyormus. Dedemin adını vermısler.O da sımdı degıstır dıyor ogluna. Bunu anne babanın daha cok sevmesi ıcın yapıyorlar sanırım

Back
X