• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akrabalara hediye ve beklenti

Ayy acaba habgi cikolata dan bahsediyorsun cok merak etdim:110:
bide habgi bicaklar tirtir li bicakmi acaba?
Evet tırtıklı bıçaklar. Çikolatalar da t ile başlıyordu adı galiba yuvarlak karamelli çikolatalar kutunun içinde tek tek duruyo bi kutuda 12 tane falan var sanırım. Niye bilmiyorum pek severim ben onu dedem -annemin amcası aslında :))- de bilir çok çok alır onlardan bana :KK68:

Parfüm.şampuan. Makyaj malzemesi. Çikolata.kahve vs olabilir. Küçük çocuk varsa oyuncak olabilir. Kaç aile varsa ayrı ayrı alman daha uygun olabilir. Parfüm falan güzel paketleyin ama sonra kirilabilir. Bıçak yasak olabilir mi uçakta.
Bıçak valizde olunca yasak değil bize getiriyorlar eminim yani :)

Parfüm.şampuan. Makyaj malzemesi. Çikolata.kahve vs olabilir. Küçük çocuk varsa oyuncak olabilir. Kaç aile varsa ayrı ayrı alman daha uygun olabilir. Parfüm falan güzel paketleyin ama sonra kirilabilir. Bıçak yasak olabilir mi uçakta.

Aslinda bicak sorun olmaz yanimda tasimicam ya bavulun icinde olacak

Evet tırtıklı bıçaklar. Çikolatalar da t ile başlıyordu adı galiba yuvarlak karamelli çikolatalar kutunun içinde tek tek duruyo bi kutuda 12 tane falan var sanırım. Niye bilmiyorum pek severim ben onu dedem -annemin amcası aslında :))- de bilir çok çok alır onlardan bana :KK68:
Yurt dışından gelen cikolatalarin tadı bir başka oluyor ama gerçekten çok lezzetli. :KK53:

Yurt dışından gelen cikolatalarin tadı bir başka oluyor ama gerçekten çok lezzetli. :KK53:
Aynen ya kendimi çikolatalara atasım geliyor onları görünce ki ben nutella kavanozunu bile aylar sonra açan biriyim aram yoktur öyle :KK45:

Aynen ya kendimi çikolatalara atasım geliyor onları görünce ki ben nutella kavanozunu bile aylar sonra açan biriyim aram yoktur öyle :KK45:
Ben anladim simdi cikolarinin icinde de birer tane findik oluyor degilmi??
Ben bolca cikolata alayim ozaman gideeken madem cok seviliyormus:KK45:

Ben anladim simdi cikolarinin icinde de birer tane findik oluyor degilmi??
Ben bolca cikolata alayim ozaman gideeken madem cok seviliyormus:KK45:
Eveeett valla başkaları seviyor mu bilmem ama ben aşırı seviyorum diğerleriyle ilgilenmeden direkt bu kutulara göz dikiyorum :KK45:

Tanıdığım bir ablanın ailesi yurt dışında onlar tatile gelince bizede getirir çikolata onları yiyince bile tuhaf oluyorum şimdiye kadar biz ne yemisiz diyorum kendi kendime.:KK53: Evdeki saralle kavanozu aylarca dursun aklıma gelmez benim de ama diğerleri bir başka. :KK70:

ş Toffifee yi diyor sanırım arkadaş. Bende Almanya'da yaşıyorum bence kıyafet işine hiç girme büyüklerde çıkolata her eve bi kahve bi nutella yeter bence cocuklarada bi bluz falan olabilir
Ayy acaba habgi cikolata dan bahsediyorsun cok merak etdim:110:
bide habgi bicaklar tirtir li bicakmi acaba?

Dayım eskiden gelirken bana kuzenime barbie falan getirirdi ,
Annemlere kıyafet getiriyolardı
Artık oranın ekonomisi bozulduğundan beri sadece çikolata getiriyor =)
Yeterli bence gerek yok zaten gelirken yolda çok masraf yapacaksınız .

ş Toffifee yi diyor sanırım arkadaş. Bende Almanya'da yaşıyorum bence kıyafet işine hiç girme büyüklerde çıkolata her eve bi kahve bi nutella yeter bence cocuklarada bi bluz falan olabilir
Aynen arkadas toffife yi diyormus bide esimle konusim o ne düsünüyormus hediye hakkinda. Sagol cevabin icin

Hangi şehire geleceksiniz gelince parasını vereyim bana da bir çikolata var sevdiğim ondan getirin :-)
Valla burada yok ondan yok.
Böyle yumuşacık tüm fındıklı ağızda eriyen bir çikolata. Karamelli gibi böyle öfff.

Aaaa!! Bildim Toffifee
Aaa!!Bildim Toffifee! Evet onlari cok cok kişi seviyor.bende bayiliyorum.

Hangi şehire geleceksiniz gelince parasını vereyim bana da bir çikolata var sevdiğim ondan getirin :-)
Valla burada yok ondan yok.
Böyle yumuşacık tüm fındıklı ağızda eriyen bir çikolata. Karamelli gibi böyle öfff.

Ya vallaha ben buradan postayla yolliyim cikolatalari hepinize iyi olur heralde sizde heralde toffife den bahsediyorsunuz

Benimde canim cekti simdi cikolata toffife

Bundan bahsediyorsunuz heralde dddmi kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-24-21-13-20.webp
    Screenshot_2015-12-24-21-13-20.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 75
Back
X