- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Valla öyle de bir sorar ki bu tiplerAnneniz sordugunda aradık anne dersiniz
Sonuçta dayınıza sormaz herhalde gidip x kocası aradı mı sizi diye ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öyle de bir sorar ki bu tiplerAnneniz sordugunda aradık anne dersiniz
Sonuçta dayınıza sormaz herhalde gidip x kocası aradı mı sizi diye ?
Benim esimde pek sevmez aramaları ilk zamanlar yeni evliyken heralde kendini zorunlu hissederdi ki yanımda arardı, bir süre sonra baktım zorla arıyor isteksiz bir şekilde bende hiç zorlamadım kendi haline bıraktım, zorunlu tel konuşması bence çok saçma eşim benim akrabalarımı düzenli aramak zorunda değil, mesela ailelerde kalmak meselesi de aynı benim için, eşime hiç zorlamadım dedim gönlün nasıl isterse öyle yap, eskiden o beni hep zorlardı kendi ailesine ve akrabalarına karşı ama benim ona tutumumu görünce o da beni serbest bıraktı, yani demem o ki anneni duyma eşine de zorla kimseyi arattırma adam durduk yere nefret edecek insanlardan, zorunlu ilişkiler çok saçma, gerekirse annene aradı falan diyip geçiştirin , anneniz çok abartmış bu durumuKızlar yeni evliyim .6 aylık kadar . Eşim beni annemi ara, babamı ara gibi şeylerle zorlamaz istediğin zaman ara der . Buraya kadar sorun yok.ama Kandil vs.olunca benim annem ne zaman arasam eşim duymadan bana söyler .Dayınları ara ,anneanneni ara kocan da konuşsun . Bir iki defa söyledim aradı ama farkettim ki kendini zorunlu hissediyor arıyor geriliyor konuşurken .Çünkü tanımıyor dayımı mesela bir düğün bir nişanda gördü onları.Kandil günleri artık ibadet edeceğim yerde gerilmeye başladım.Anneme nasıl anlatmalıyım , öyle bir annem var ki kibarca anne bak eşim onları arıyor ama tanımıyor geriliyor ben arasam yeter desem .Annem kafasında 40 tane şey kurar bana küser .Zaten küsmelerinden çok sıkıldım . Yani çözüm bulamadım kızlar .Tabiki büyüklerimiz arayıp sormalıyız ama bu durumu eşimi hadi sende ara demek canımı sıkmaya başladıEşimin benden hiç böyle bir talebi olmadı çünkü ben devam edersem o da kendi ailesiyle ilgili istekleri olacak .Ki telefonla konuşmayı hiç sevmeyen hiç hazetmryen biri .Küçük bir sorun ama sizlere de danışmak istedim büyümeden