• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akrabalarım beni sinir etti

aynen aynen bende sinir oluyorum asalak insanlar hakikaten. ya söylücem hatta sokaga atma aşamasına geldim ama annem babam çok kızar onlar için tahammül ediyorum. annem sesimi yükselttim diye bana kızdı söylesem çok kızar bana küser hatta konuşmaz benle. ama bende sinir krizi geçirme noktasına geldim zor tutuyorum kendimi. gözlerim çok hassastır benim bir damla yaş bile gözümü şişirmeye kıpkırmızı etmeye yeter. kaç gündür şiş gözlerle dolaşıyorum ya nişanımda da aynı olcak uff neden böyle düşüncesiz insanlar var bizim ailemizde. nişanlımın uzaklardan gelecek akrabaları bile ctesi pazar gelceklermiş. bir de bizimkilere bak.

Basimiza ne geliyorsa baskalarini kendimizden daha cok dusunmekten geliyo.Halbuki bu senin nisanin,onemli olan senin rahatin.Onlar keyfine bakarken sen sinir krizlerinde bogul oyle mi? Annen bir gun kuser iki gun kuser,sonsuza dek degil ya.Ben soylerdim cunku kestirip atan bi yapim var,anne de degilim ama cocugumun rahatina gore hareket ederdim.Anneniz kizacagina tepki verse biraz.

Basimiza ne geliyorsa baskalarini kendimizden daha cok dusunmekten geliyo.Halbuki bu senin nisanin,onemli olan senin rahatin.Onlar keyfine bakarken sen sinir krizlerinde bogul oyle mi? Annen bir gun kuser iki gun kuser,sonsuza dek degil ya.Ben soylerdim cunku kestirip atan bi yapim var,anne de degilim ama cocugumun rahatina gore hareket ederdim.Anneniz kizacagina tepki verse biraz.

annemin huyunu bildiğim için tepki gösteremiyorum bir de ağlar hemen duygu sömürüsü yapar o yüzden bir şey diyemiyorum onu da üzmek istemiyorum. annemin dediği sabret misafir ne varki ne yapıyorlar sana tamam sen karışma hiç bir şeye madem ben hallederim. ya anne sen yaşlısın birini sen yapsan bir işinde mecburen yardım alma gereği duyuyorsun diyorum hadi işi gücü geçtim ya rahatça hareket edemiyorum evde adam sürekli bir yerlerde uyuyor odalara girip eşyalarımı alamıyorum diyorum annemde bir garip olsun yatıyorsada gir al diyor sutyenimide mi adamın yanında alayım diyorum. sabret biraz sabret biraz başka bir şey yok.

annemin huyunu bildiğim için tepki gösteremiyorum bir de ağlar hemen duygu sömürüsü yapar o yüzden bir şey diyemiyorum onu da üzmek istemiyorum. annemin dediği sabret misafir ne varki ne yapıyorlar sana tamam sen karışma hiç bir şeye madem ben hallederim. ya anne sen yaşlısın birini sen yapsan bir işinde mecburen yardım alma gereği duyuyorsun diyorum hadi işi gücü geçtim ya rahatça hareket edemiyorum evde adam sürekli bir yerlerde uyuyor odalara girip eşyalarımı alamıyorum diyorum annemde bir garip olsun yatıyorsada gir al diyor sutyenimide mi adamın yanında alayım diyorum. sabret biraz sabret biraz başka bir şey yok.

Adamin genisligi bizim salon kadar var galiba.Yahu misafir oldugum yerde oturdugum yerde buzusmekten sirtim agrir bu adam ne yapiyor.Kardesim hic mi gormedin bir sey? Nisanin olmasa bile evde genc kiz var ya.Millet kadar rahat olabilsem keske.Babannemin bir lafi vardi,kizim insanlar birbirine benzemezse anlasamaz diye,bunlar tam tencere kapak birbirlerini bulmuslar.Canim sen her an ihtiyacin olabilecek seyleri elinin altinda bulundur,geri kalanla annen ilgilensin,misafirmis madem.

Son düzenleme:
valla ben 10 kere patlamıştim herald öyle bi durumda Allah sabır versin bu arada mutluluklar daim olur inş mutluluğunuz

nişan olup bittikten sonra yaklaşık 1 ay kadar bu sinir stress öfkeniz geçmeyecek kendimden biliyorum . O yüzden hayatınızda 1 kere yaşayacağınız günün en güzel geçmesini sağlayın onları olayların dışında tutmaya çalışın yokmuş gibi davranın rahatlatın kendinizi biraz.

Adamin genisligi bizim salon kadar var galiba.Yahu misafir oldugum yerde oturdugum yerde buzusmekten sirtim agrir bu adam ne yapiyor.Kardesim hic mi gormedin bir sey? Nisanin olmasa bile evde genc kiz var ya.Millet kadar rahat olabilsem keske.Babannemin bir lafi vardi,kizjm insanlar birbirine benzemezse anlasamaz diye,bunlar tam tencere kapak birbirlerini bulmuslar.Canim sen her an ihtiyacin olabilecek seyleri elinin altinda bulundur,geri kalanla annen ilgilensin,misafirmis madem.

ya üç tane çocukları var çok yaramazlar her yeri dağıtıyorlar. benim evim ayrı nişan için geldim ben eşyalarım valizde çıkarıp asamıyorum bir yere dolaplara giriyorlar pis elleriyle eşyaları karıştırıyorlar birde yanımda önemli eşyalarım var altın felan valiz kilitli olduğu için onun içinde tutuyorum odadan odaya valiz taşıyorum bütün odaları işgal ettiler sağolsunlar bir yerde adam bir yerde çocukları banyoda giyiniyorum üstümü başımı. hele çocukları ayrı beter rujumu alıp camı boyamışlar off ya hangi birine sinir olmuyum ben. kadında çocuklarına hiç bir bakmıyor hiç uslu durun demek yok evi yıksınlar umrunda değil çok rahatlar ya

valla ben 10 kere patlamıştim herald öyle bi durumda Allah sabır versin bu arada mutluluklar daim olur inş mutluluğunuz

amin tşk ederim. sabrediyorum sinir krizi geçirerek patlıcam az kaldı cidden. o kadar işim gücüm var sakinleşeyim diye internete giriyorum yoksa kötü olacağım

ya üç tane çocukları var çok yaramazlar her yeri dağıtıyorlar. benim evim ayrı nişan için geldim ben eşyalarım valizde çıkarıp asamıyorum bir yere dolaplara giriyorlar pis elleriyle eşyaları karıştırıyorlar birde yanımda önemli eşyalarım var altın felan valiz kilitli olduğu için onun içinde tutuyorum odadan odaya valiz taşıyorum bütün odaları işgal ettiler sağolsunlar bir yerde adam bir yerde çocukları banyoda giyiniyorum üstümü başımı. hele çocukları ayrı beter rujumu alıp camı boyamışlar off ya hangi birine sinir olmuyum ben. kadında çocuklarına hiç bir bakmıyor hiç uslu durun demek yok evi yıksınlar umrunda değil çok rahatlar ya

Iyiki valiz kilitliymis.Bunlarin giremeyecekleri bir yer yok mu evde mesela kiler gibi? Ya da kapali balkon vs gibi.Eger varsa oraya koyup kapisini kitleyin derim.

Iyiki valiz kilitliymis.Bunlarin giremeyecekleri bir yer yok mu evde mesela kiler gibi? Ya da kapali balkon vs gibi.Eger varsa oraya koyup kapisini kitleyin derim.

yok maalesef yok. evimiz müstakil tek katlı balkonumuz kapalı değil. üç oda var zaten koyacağım bir yer yok böyle çile çekmeye devam edeceğim yani

Madem bu kadar dusuncesizler siz de hic kendinizi sikmadan ona gore davranin.nisan oncesi normal misafir agirlamasi olmaz zaten. Sanirim ben olsam soyle yapardim. Salonu temizleyoip. Bir guzel kapisini kilitlerdim dar vakiT Nisan gunu temizlikle uigrasamayiz diyerek . Sonra kadina her gun bir is verirdim ya da her gun sarma sardirin nisana hazirlik, bir gun borek ya da manti yapsin ikramlariniz ne olacaksa yardim isteyin guzellikle . Kendi esyalarinizi da annenizin odasina koyun.salon temiz durduktan sonra diger yerlerin ustunden gecmek kolay olur.bence nisan oncesi yardim istemek ayip oplmasa gerek o kadar erken gelen de yardim etmek icin gelir zaten normalde. Cok da kafaniza takmayin sayili gun cabuk gecer . Ev de zaten nisan gunu fazlasiyla kirlenecek ve kimsenin gozu gormeyecek.mutluluklar dilerim

". üstelik adam evlenceği adama sabır versin allah demiş "
Deseydin sen esini bile bu rahatlikla ve is yapmamasiyla tutuyorsan,merak etme beni hayli hayli tutan olur .

Gercekten slkma canini degmez, birkac gün daha dayan, ama dügününde annene kesin bir dille kimseyi bu sekilde evde istemedigini söyle.
Bunlari kafana takma ,bosver texzeni ,milleti.Rahat ol.istedigini giy,misafirleri görme.Bu zamanlar bir daha ele gecmez.Onlar nasil rahatsa ,sende öyle ol

Biraz abartmissiniz...Misafirler sizin icin gelmis 2 gun hizmet edeceksiniz diye bi ton laf saymissiniz madem oyle davet etmeseydiniz,
teyzenize soylediklerinizde hic hos degil oyle begenmissin oyle giyecegim dersin..nisan stresinden olsa gerek dusuncelerini hos bulmadim.. :34:

Allah yardımcınız olsun hakikaten zor durum ama siz onlar ne derse desin duymayın ve bırakın da anneniz ilgilensin onlarla, nasılsa anladığım kadarıyla o darlanmıyor ama mutlaka sabredin çünkü bi olay çıkartsanız bütün akrabalar duyar ve kimseye derdinizi anlatamazsınız

bence misafire ne kadar kızsanız da öyle bagırmamanız gerekirdi. streslisiniz anlıyorum ama kusura bakmayın annenizin azarını haketmissiniz. anlık bir siniriniz anneniz ve sizin hakkınızda "cok cazgır bir kızı var, dogru duzgun yetistirememis" diye tum akrabalarınızın dedikodusuna yol acacagını dusunmeliydiniz.

ya bu tatilcilerin erkenden gelmelerine musade etmeyecektiniz, ya da akrabalık iliskilerinizi kullanıp ona evde is yaptırmaya cekinmeyeceksiniz.
konusurken kavga ederek degil de hem esprili hem samimi gibi davranıp lafı sokun, iş beklediginizi soyleyin. :32:
"X abla cocuklarına bakar mısın, nisan icin temizlik yapıyorum anında dagıtıyorlar, walla tekrar el izi görürsem kocanın bile eline bezi verecem bu gidisle (gülerek). hem sen bu evin yabancısı degilsin baksana 1hafta once gelecek kadar samimiyiz, yemek hazırlamak icin cekinmene gerek yok, rahat ol." desen belki size bu kadar zorluk cıkarmazlardı... :44:

Ben zaten hic anlamiyorum, neden nisan ve dugunde
Erkenden col u k cocukla geliyolar...

zaten isiimiz basimizdan askin , bide onlarin nazlari
Benim dugunume az kaldi ve malesef
Bizede gelip kalacaklar taa dugun bitene kadar
Gelinlik konusunda banada acik felan giyme sakin diyolar

Kimseyi ilgilendirmez dedim .. en sinir oldugum sey
Takmiyorum ben valla , konusup susuyolar:52:

Bu daha baslangic Hele dugun yaklasinca olacaklari bir bilsen Hoffff yani. Akrabalar susmazlar konusurlar konusurlar konusurlar... Takmamaya calis, beceremiyorsan da hafif sakinlestirici tarzi bir sey alabilirsin.
Cocuklari da koseye sıkıstırdıgında cimdikleyiver arada :9:

Son düzenleme:
Böyle akraba hiç gelmesin nişana düğüne lazım değil.
Sabrına hayran kaldım ben olsam çoktan cinnet geçirmiştim :47:

Bu gerginliğiniz nişan stresinden olsa gerek diyeceğim ama bu kadar gerginlik de fazla gibi geldi bana..

Benim nişanım salonda olmuştu ama nişandan önce evimize de bir ev dolusu insan gelmişti..

Biz o kadar çok akrabamızın hepsine güler yüz gösterdik , yemeklerini de seve seve yapıp , bulaşıklarını yıkayıp , dağınıklıklarını da topladık...Ne oldu sanki yaptıklarımız elimize mi yapıştı..Tabiki hayır..

Nişandır , sözdür bu günlerin hepsi akrabayla eş dostla güzel oluyor..O yüzden ya kimseyi çağırmadan kendi aranızda yapıcaktınız ya da gülü seven dikenine de katlanıcak...

Her şeyden önemlisi nişandan öncesi değil nişan gününüzün güzel geçmesi...

İnşllh çok güzel bir nişanınız olur..Şimdiden MUTLULUKLAR cnm , bi ömür MUTLU olun..;))

Back
X