- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
aynen aynen bende sinir oluyorum asalak insanlar hakikaten. ya söylücem hatta sokaga atma aşamasına geldim ama annem babam çok kızar onlar için tahammül ediyorum. annem sesimi yükselttim diye bana kızdı söylesem çok kızar bana küser hatta konuşmaz benle. ama bende sinir krizi geçirme noktasına geldim zor tutuyorum kendimi. gözlerim çok hassastır benim bir damla yaş bile gözümü şişirmeye kıpkırmızı etmeye yeter. kaç gündür şiş gözlerle dolaşıyorum ya nişanımda da aynı olcak uff neden böyle düşüncesiz insanlar var bizim ailemizde. nişanlımın uzaklardan gelecek akrabaları bile ctesi pazar gelceklermiş. bir de bizimkilere bak.
Basimiza ne geliyorsa baskalarini kendimizden daha cok dusunmekten geliyo.Halbuki bu senin nisanin,onemli olan senin rahatin.Onlar keyfine bakarken sen sinir krizlerinde bogul oyle mi? Annen bir gun kuser iki gun kuser,sonsuza dek degil ya.Ben soylerdim cunku kestirip atan bi yapim var,anne de degilim ama cocugumun rahatina gore hareket ederdim.Anneniz kizacagina tepki verse biraz.