pazar günü kısmetse nişanım var. nişan evde olacak yakın akrabaları felan çağırdık. çok büyük nişan yapmak istemedik. bir akrabamız üstelik yakında bir akrabamız taa pazartesi günü karı koca çoluğu çocuğu toplandı geldiler. ee malum nişanımız var hazırlık yapacağız yemek temizlik vs.. kadının üç tane çocuğu var ve çok yaramazlar her tarafı dağıtıyorlar. temizlik yapıyoruz bir saat sonra her yer dağılmış batmış vaziyette. bugün camları sildim kolum koptu aksama bir baktım camlara ellerini değmişler batmış. kocasıda her yerde yatıp uyuyor sürekli evde rahat edemiyorum. ve evde bir adam var ben doğru dürüst duşa giremiyorum. üstelik sabah çok erken kalkıyorlar yedi gibi uyanıyorlar. benim hazırlıklarım var o yüzden geç yatıyorum sabah onlar yüzünden erken kalkmak zorunda kalıyoruz. bir de yüzsüzler öğlen oluyor acıktık biz yemek yok mu bir şeyler hazırlasanıza diyorlar. sabah geç kalkınca sizin nişanınız yok mu erkenden kalkın neden geç kalkıyorsunuz diye laf işitiyoruz birde.. valla kollarından tutup sokağa atmamak için kendimi zor tutuyorum. iki gündür tavır yapıyorum kendilerine tersliyorum felan hiç umurlarında bile değil. bugün dayanamadım yemek hazırla deyince sesimi yükselttim. anneme kalkıp kızın bize bağırdı akrabaya bu yapılır mı ayıp yaptığı demişler. bir de annemle papaz oldum bir sürü kızdı annem bana ayıp değil mi akrabamız onlar kendine gel biraz felan dedi topla kendini biraz yoksa ben seni toplamasını bilirim neden bizi kötü yapyorsun onlara karşı diye bağırdı çağırdı bana. durum ortada haksızmıyım yani ben ayıp mı ettim yani ben. tamam akrabada oda bir yere kadar yaa akrabama diye onların yaptığı ayıba ses etmemelimiyim..
dün akşamda teyzem geldi akşam oturmasına birde o sıktı canımı. teyzem nişan elbisemi merak etti bende gösterdim. teyzem dindardır. bu ne böyle çok açık bu elbise ayıp değilmi herkesin içinde nasıl giyeceksin bu elbiseyi kapalı bir kıyafet neden almadın ayıp ayıp dedi. teyze olduğu için yaşıda büyük olduğu için saygımdan hiç bir şey demedim. sanane beee kadın senin de giydiğin kıyafetler oranı buranı belli ediyor o ayıp değilmi. hem anam değilsin babam değilsin sana mı düştü bana karışmak.. kendi kızlarına karış haddini bil bana karışmaya ne hakkın var. nişanıma az bir süre kaldı bulutların üstünde uçmam gerekirken ben cahil insanlar yüzünden sinirden ölüyorum.. nişan hevesim vs kalmadı el birliğile mahvettiler. bir çok akrabamı sevmezdim şimdi o birçoğundan nefret eder oldum...
dün akşamda teyzem geldi akşam oturmasına birde o sıktı canımı. teyzem nişan elbisemi merak etti bende gösterdim. teyzem dindardır. bu ne böyle çok açık bu elbise ayıp değilmi herkesin içinde nasıl giyeceksin bu elbiseyi kapalı bir kıyafet neden almadın ayıp ayıp dedi. teyze olduğu için yaşıda büyük olduğu için saygımdan hiç bir şey demedim. sanane beee kadın senin de giydiğin kıyafetler oranı buranı belli ediyor o ayıp değilmi. hem anam değilsin babam değilsin sana mı düştü bana karışmak.. kendi kızlarına karış haddini bil bana karışmaya ne hakkın var. nişanıma az bir süre kaldı bulutların üstünde uçmam gerekirken ben cahil insanlar yüzünden sinirden ölüyorum.. nişan hevesim vs kalmadı el birliğile mahvettiler. bir çok akrabamı sevmezdim şimdi o birçoğundan nefret eder oldum...