Çekilmez .
Adam olduğu gibi davranıyor. Adamın ailesi, sizin aileniz gibi davransa sizin tepkiniz ne olurdu ?Merhaba kızçelerim konular burda dağ olmuş ama ben kendi sorunumla ilgili konuyu tam bulamadım. Yengeç burcu bir nişanlıya sahibim ve kendisini çok seviyorum ama aile içinde ufak tefek krizler yaşadık sebebi de içi dışı bir olan nişanlımın tepkileri. Kendisi fevri ve alıngan biri ama çok ilgili çok komik ve sıcakkanlı. Mizahı kuvvetli ve hayatı çok rahat tiye alıp çok çabuk da kendi üzerine alınmaması gereken konularda aşırı alıngan olabilen bir yapı düşünün. Dolayısıyla aile içinde bana karşı eleştiri ve uyarı sayısı gittikçe artıyor. Tamamen iki kişi odaklı bir çocuk evimizin dekoru olsun ilişkimiz olsun benden daha ilgili bu konularda ve kimseyi karıştırmak istemiyor. Onun dünyasında sadece ikimiz varız ve dışarıdan iyi niyetli de olsa müdahale gelince hemen kalkan oluşturup karşı tarafı çok rahat bozuyor. Benim ailem de oldukça kalabalık ve bana düşkün. Herkes benim iyiliğim için kafa yoruyor.Hal böyle olunca da kimsenin hoşuna gitmiyor. Siz de bu evrelerden geçtiniz mi nişanlılık döneminde? Böyle bir eşiniz varsa durumları nasıl idare ediyorsunuz? Helppppp
Alınmaması gereken konularda bile üzerine alınıyormuş . Yorulmuyor musunuz açıklamaktan ?
Aslında fevri oluşu ailemi korkutuyor, henüz mobilya beyaz eşya vs konularına girmedikAdam olduğu gibi davranıyor. Adamın ailesi, sizin aileniz gibi davransa sizin tepkiniz ne olurdu ?
Alınmaması gereken konularda bile üzerine alınıyormuş . Yorulmuyor musunuz açıklamaktan ?
yorulmaz mıyımmmm çokkk ama törpülenir diye düşünüyorum güven problemi benceAlınmaması gereken konularda bile üzerine alınıyormuş . Yorulmuyor musunuz açıklamaktan ?
Yalnızca bu yazdığınıza istinaden yorum yapıyorum törpülenmezAslında çok yoruluyorum ama törpüler kendini herhalde
yorulmaz mıyımmmm çokkk ama törpülenir diye düşünüyorum güven problemi bence
Aslında fevri oluşu ailemi korkutuyor, henüz mobilya beyaz eşya vs konularına girmedik
Hangi konuda fevri veya gerçekten fevri mi ? Aileniz ilişkinize dair yorum mu yaptı; erkek arkadaşınızla yüz yüze nasıl bir konuşma yaşadılar ?Aslında çok yoruluyorum ama törpüler kendini herhalde
Sizi yoran bi ilişki yani ?Aslında çok yoruluyorum ama törpüler kendini herhalde
Genel olarak kendine ters gelen düşüncelere ve kişilere karşı fevrilik yapıyor çok kez konuştum. Eleştiri kendi yapabiliyor ama kendisine yapılanı kabul etmiyor falan filan… Ailem de bilmiş ve fevri yapısından dolayı tam olarak ısınamıyorlarHangi konuda fevri veya gerçekten fevri mi ? Aileniz ilişkinize dair yorum mu yaptı; erkek arkadaşınızla yüz yüze nasıl bir konuşma yaşadılar ?
Eşiniz de mi öyle?Sinirli insanla hayat çok zor.
Evlenince kimsenin huyu suyu değişmiyor, değişecek diye beklemeyinAslında çok yoruluyorum ama törpüler kendini herhalde
Değişmeyecek düşüncesine kendimi alıştırıyorum ama bu işler çok zormuş çokkkEvlenince kimsenin huyu suyu değişmiyor, değişecek diye beklemeyin
İnsan sevince gördüğü şeyleri görmezden geliyor, düzelir, geçer falan sanıyor...Hakkınızda hayırlısı olsun , nasıl mutlu olacaksanız öyle olsunDeğişmeyecek düşüncesine kendimi alıştırıyorum ama bu işler çok zormuş çokkk
Beyaz esya vs ile nisanlinizin ve ailenizin ilgisi nedir. Ikiniz gidip sececeksiniz alacaksiniz hediye etmek isteyen varsa parasini gonderecek.Aslında fevri oluşu ailemi korkutuyor, henüz mobilya beyaz eşya vs konularına girmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?