Akrabalarım nişanlıma ısınamadı?

yengeçle ne alakası var bilmiyorum da bu adamla ömür geçmez , seni yalnızlaştıracak ,herkese bir kusur bulacak herkesi kötü niyetli ilan edecek (bunları zamana yayarak ve senin fikrinmiş gibi sana yansıtacak)sadece kendine mahkum edecek, bir süre sonra sen kendi anne babandan bile "yuvamı dağıtacaklar" şüphesiyle soğuyacaksın. sadece ikinizin olduğu bir dünya çok ütopik ve bunu romantize etmesine izin verme. bataklığa sürüklenirsin. ( bizzat yaşayanı var ailemde)

Aslında çok yoruluyorum ama törpüler kendini herhalde

yorulmaz mıyımmmm çokkk ama törpülenir diye düşünüyorum güven problemi bence
törpüler mi ? duvarlarla konuştuğunda kafandaki sesler sana cevap vermeye başladığında aynaya bakacak gücün bile kalmayacak. günleri saatleri karıştıracaksın yemek yiyeceksin ama tat almayacaksın, her ortamdan soyutlanacaksın sadece fotoğraflara bakıp ağlayacaksın....

Hangi konuda fevri veya gerçekten fevri mi ? Aileniz ilişkinize dair yorum mu yaptı; erkek arkadaşınızla yüz yüze nasıl bir konuşma yaşadılar ?
düpedüz hırt hiç böyle güzelleme yaptığına bakma. yok mizahı kuvvetliymiş bilmem neymiş özgüvensizin teki. Ama celladına aşık olmuş törpülermişmiiş yaşasın da görsün ama bir gün umarım " bu sitedeki kadın yanıldı " der.

Adamı seviyorsanız bir sorun göremedim yapısında gereksiz alınganlık hariç.
nasıl sorun yok 2 kişilik dünya mı var ? herkes mi ilişkilerine çomak sokan kötü? kendisi pervasızca her eleştiriyi yapacak "komik ve mizahı yüksek ahahahahha" maskesi altında olmayan özgüvenini şişirecek ama biri bir şaka yapınca minnoş kalbi kırılacak ? kadın evde parmak ucunda yürür parmak , bu cümleyi kurarsam bunu mu anlar onu mu diye konuşmaktan korkacak sürekli ama sürekli öküz altında buzağı arayacak ailesinin yanında rahat olamayacak...Ve tüm bunları yengeç burcu+ alınganlık diye yutturacak.

Ben öyle hayal etmemiştim

Şu an ailene, akrabalarına karşı yaptığı fevrilikleri, gereksiz alınganlıkları evlendikten bi süre sonra sana da yapmaya başlayacak 2+2=4. Erkeğin alınganı da hiç çekilmez valla

Aslında çok yoruluyorum ama törpüler kendini herhalde

yorulmaz mıyımmmm çokkk ama törpülenir diye düşünüyorum güven problemi bence

Törpülenmez beter olur.
Örnek olay anlatırsan daha iyi yorumlarız

Aslında fevri oluşu ailemi korkutuyor, henüz mobilya beyaz eşya vs konularına girmedik

Mobilya beyaz eşya konusu ailenizi ilgilendirmez öncelikle. Siz birkaç örnek verin daha objektif yorumlanır

Bir yengeç burcu olarak söylüyorum asla değişmez evlenince Ve ailenize yapıldığı için fevrilik olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama belki de kendi kırıldığı için dili sivridir

Sakin ol bacırellam bu ne şiddet bu celal ya Anlattığın gibi manipülatif biri olsa ben dayanamam zaten. Senin ailendeki kişi ne yaşadı bilmiyorum ama aklı fikri yok mu tek kalmış ya

Bir yengeç burcu olarak söylüyorum asla değişmez evlenince Ve ailenize yapıldığı için fevrilik olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama belki de kendi kırıldığı için dili sivridir
Evet kendi de açıkça söylüyor ama biz öyle büyümedik ne olursa olsun aileden herkesi alttan almalıyız, o öyle düşünmüyor belki de doğrusunu o yapıyor bilemem

Mobilya beyaz eşya konusu ailenizi ilgilendirmez öncelikle. Siz birkaç örnek verin daha objektif yorumla

Şu an ailene, akrabalarına karşı yaptığı fevrilikleri, gereksiz alınganlıkları evlendikten bi süre sonra sana da yapmaya başlayacak 2+2=4. Erkeğin alınganı da hiç çekilmez valla
Başlayacak değil bana yaptığı da oluyor ama nadiren. Ama ben nadiren de olsa kimseye fevri davranmıyorum dolayısıyla karşımdakinin de öyle olmasını istiyorum. Kolay kalp kırıyor anında pişman olup gönül almaya çalışıyor. Yorucu olan bu

Evet kendi de açıkça söylüyor ama biz öyle büyümedik ne olursa olsun aileden herkesi alttan almalıyız, o öyle düşünmüyor belki de doğrusunu o yapıyor bilemem

Aileye deger verilmeli tabiki,fakat kendi ailenizi de nişanlınz ailesini de ilişkinizin ortasına koyarsanız hata edersiniz ilişki iki kişiliktir ve evlendikten sonra artık ailen eşin.. Bende hiç kirmadim eşimin ailesini de kendi ailemi de ama onlara tamam diyip yapmadım çoğu seyi

Sakin ol bacırellam bu ne şiddet bu celal ya Anlattığın gibi manipülatif biri olsa ben dayanamam zaten. Senin ailendeki kişi ne yaşadı bilmiyorum ama aklı fikri yok mu tek kalmış ya
o da böyle diyordu umarım aynı şeyleri yaşamazsın çok mutlu olursun yine de dikkat et herkese batıyorsa vardır bir bildikleri sen fark edemiyorsun.

Ne yapıyor mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…