- 30 Mayıs 2015
- 573
- 197
- 18
Merhaba kizlar..
Bazen neden diye sordugum o kadar cok sey var ki ...
Insan buyuyunce dahada herseyi sorguluyor ...
Her ailede bir sorun vardir muhakkak ...
Ve insan en cokta yakinlarinin yaptiklarindan yaralaniyor kesinlikle...
3 tane halam var ama halami dersiniz hepsi kiskanc kisilikler 10 senedir konusmuyoruz...
1 teyzem var ama kendisi benim haricimde herkese teyzelik yapiyor 14 yasinda beni evinden kac defa kovdu suan sadece merhaba merhaba ...
Amcalarim iyi ama yengelerim sagolsun yaklastirmiyorlar...
Dayilarimdan şansim dönmüş allahtan diyorum şükrediyorum...
Suan 20 yasindayim ve kendimi yalniz hissediyorum herkesin kalabalik ailesine ozeniyorum...
Halalarim teyzem boyleyse kuzenleri siz dusunun...
Akraba dediginiz can ciger dediginiz insanlar el dediginiz insanlarin yapamayacagi seyleri yapiyorlar size...
O kadar uzuluyorum ki gercekten dertlesmek istedim sizinle yanlis anlamayin sakın bazilariniz bizene diyebilirsiniz ama ...
Yaş büyüdükçe akrabalar dahada araniyor sanki kucukken farkinda değildim o kadar ...
kiz kardesim yok olsa keske diyorum sonra teyzem aklima geliyor iyiki yok diyorum ...
Piskolojik olarak etkilendim tabiii ama bu da benim hikayem iste ...
Bazen neden diye sordugum o kadar cok sey var ki ...
Insan buyuyunce dahada herseyi sorguluyor ...
Her ailede bir sorun vardir muhakkak ...
Ve insan en cokta yakinlarinin yaptiklarindan yaralaniyor kesinlikle...
3 tane halam var ama halami dersiniz hepsi kiskanc kisilikler 10 senedir konusmuyoruz...
1 teyzem var ama kendisi benim haricimde herkese teyzelik yapiyor 14 yasinda beni evinden kac defa kovdu suan sadece merhaba merhaba ...
Amcalarim iyi ama yengelerim sagolsun yaklastirmiyorlar...
Dayilarimdan şansim dönmüş allahtan diyorum şükrediyorum...
Suan 20 yasindayim ve kendimi yalniz hissediyorum herkesin kalabalik ailesine ozeniyorum...
Halalarim teyzem boyleyse kuzenleri siz dusunun...
Akraba dediginiz can ciger dediginiz insanlar el dediginiz insanlarin yapamayacagi seyleri yapiyorlar size...
O kadar uzuluyorum ki gercekten dertlesmek istedim sizinle yanlis anlamayin sakın bazilariniz bizene diyebilirsiniz ama ...
Yaş büyüdükçe akrabalar dahada araniyor sanki kucukken farkinda değildim o kadar ...
kiz kardesim yok olsa keske diyorum sonra teyzem aklima geliyor iyiki yok diyorum ...
Piskolojik olarak etkilendim tabiii ama bu da benim hikayem iste ...