Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e doğru bunu bizde yaşıyoruz hiç hoş değil canım ...ama neyaparsın onların tercihleri böyle ise şahsım adıma ben yol veririm gider umursamam tek diceğim ortama selamun aleyküm alan alır almayan eyvallah ....herke can ciğer olmak ister yoksa ama herkes farklı zihniyetteBu yasima kadar hic farkinda degildim hatta sevmezdim kalabalik ortamlari ama bazi ortamlar var bir araya geliyorsunuz bir sogukluk el gibi oturuyorsunuz insanin zoruna gidiyor caniniz cigeriniz...
Kesinlikle oyle ...
Bir caya gidelim diyebilecegimiz kimse yok bazi insanlara özeniyorum akraba bagliliklari var en azindan ...
20 yasindayim allaha sukur aile icinde iyi kotu idare ediyoruz ...
Kardesimden baska kimse yok zaten iyidir aramiz babam isinden dolayi hep il disinda ...
Üçümüz idare ediyoruz evde iyi kötü...
Ne guzel yazmissin canim allah razi olsun iyi dusuncelerin icin cook tesekkur ederim allah senide iyilerle karsilastirsin hayirlilarini nasip etsiniyisiniz yani, e tamam kendi ailen sana yeter zaten, ailenin değerini bil, kendi önüne bak sen...
tabi iyi dostlarda edinebilirsin, iyi olur..
bak yine dayılarında yakınmış size, amcalarında yengelerinden dolayı uzakta olsa iyilermiş, bunlarda nimet...
dua et, anne babandan dua al rabbim sana zamanı geldiğinde iyi bir eş nasip etsin iyi bir yuva nasip etsin, iyi bir yuva iyi bir eş çok değerlidir.. bunun içinde bol bol dua edebilirsin, anne babandan bol bol dua alabilirsin özellikle bu konu için... ama bunların zamanı geldiğinde olması için tabiki: )
birde birşey isterken mutlaka hayırlısı ile iste, hayır olmazsa iyi birşey olmaz ortada, bunu da hiç unutma...
birde anne babanın sağ olması öyle büyük bir nimetki... sen şuan onu nimetin değerini çok iyi bil her anne babası sağ olanlar gibi... ve onların gönüllerini hep yap, bol bol hayır dualarını al... onların gönüllerini yapmak bol bol dualarını almak acayip buyuk bir nimet... hayatta elimizdekilerin değeri bilmemiz lazım hepimiz... allah bizi nimetlere boğmuş aslında. allahım hepimizin şuurunu artırsın hayırlısı ile inş.
anne babanın gönlünü yapmak allahın rızasını kazanmaktır, allahın rızasını kazanmak allahın bizi sevmesidir: )
daha ne isteriz o zaman öyle değilmi?
Oyle canim iki yuzlu insanlar o kadar cok ki ...Napalım canım bizimde akrabalar öyle yüzüne gülüp arkandan iş çeviren iki yüzlü insanlar. Onlarla çay içsen yemek yesen ne olacak.
Ne insanlar var akrabandan hayırlı iyi boşver
Bende oyleyim burda boyle duygusallastim ama hic pas vermezlerse umrum degil hareketleri yuzunden tartistigim cok oldu halalarimla zarar vereceklerse bizden uzak olsunlar aman..e doğru bunu bizde yaşıyoruz hiç hoş değil canım ...ama neyaparsın onların tercihleri böyle ise şahsım adıma ben yol veririm gider umursamam tek diceğim ortama selamun aleyküm alan alır almayan eyvallah ....herke can ciğer olmak ister yoksa ama herkes farklı zihniyette
Oyle canim bende 10 yasindan beri konusmuyorum halalarimla aman onlar teyzemdende fenalar...5 yaşından beri gurbetteyiz iki tarafada uzağız..iyiki öyleyiz diyorum..çünkü benimde halalarım fena...huzursuz olacağımıza uzak olalım daha iyi...kafamız rahat ohhhh :)
Oyle canim allah buyuk hep hayirlisi diye dua ediyoruz belki bu hayirlisievet akraba önemli ama inan hayatta kimse dört dörtlük değil, allah bir yerden alıyorsa bir yerden veriyor...
oyüzden o kadarda takma kafana.
dört 3lükte allaha en yakın olandır bence... allaha ne kadar yakınsak o kadar mutluyuz, huzurluyuz şu hayatta...
allahım sen sev yeter bana herşey... yeterki sen sev...
Aynen canim ailemin huzurlulugu onemli tabiki ...Iyi akraba yok akrabaligi geleneksel yapan vardir. Sinirli olsun basim rahat olsun
Teyzende nasıl bi insanmış anlamadımBende kuzen ortami olsun gezelim tozalim istiyorum baba tarafinda hep erkek kuzenlerim ve selam versen borclu cikarsin hemen yanlis anlarlar o derece yaniii...
Anne tarafi teyzemin kizlari benim yaslarimda 3 kizi var ama benim haricimde herkesle cok iyiler anneleri cok doldurmus onlari ...
Eee geriye kimse kalmadi zaten ..
Bende aynen oyle dua ediyorum zaten tam tersi olurmusya kesin kocamin ailesi kalabalik olacak gibime geliyor hayirlisi tabiiTeyzende nasıl bi insanmış anlamadım
Aslinda bizim amcamlardan birinin cocuklariyla aramiz iyiydi ama annemle yengem arasında bi ara bi promlem yasandi ondan sonra biz ne kadar gitsekte onlar pek gelip gitmedi sonra kuzenimden ogrendim ki yenge hanim gelip gitmelerine izin vermiyormus oyle bi kopukluk oldu ondan sonra
Insallah evlenecegin insanin ailesinde samimi akrabalik bagi olurda o sekilde akrabalarin olur bende artik umudu kocam olursa onun ailesine bagladim![]()
Aynen canim kendileri akrep bunlarin.akrabayı akrep soksun diye boşuna dememişler
benim anlamadığım akrabayken kötü arkadaşken iyi mi bu insanlar nasıl oluyor herkes akrabasından dem vuruyor
bizde de değişen yok verdiğin sürece varsın ama katiyen almayacaksın,sadece vereceksin onlar aramayacak sen hep arayıp soracaksın ,onlar yüzüne bakmayacak ama sen bayram seyran onlara koşacaksın..onlara iş buyurmayacaksın onlara iş yapacaksın bu şartları sağlıyorsan akrabalık kanunları bilmem kaçıncı maddesi gereğince sevilirsin demeyelimde kabul görebilirsin.Merhaba kizlar..
Bazen neden diye sordugum o kadar cok sey var ki ...
Insan buyuyunce dahada herseyi sorguluyor ...
Her ailede bir sorun vardir muhakkak ...
Ve insan en cokta yakinlarinin yaptiklarindan yaralaniyor kesinlikle...
3 tane halam var ama halami dersiniz hepsi kiskanc kisilikler 10 senedir konusmuyoruz...
1 teyzem var ama kendisi benim haricimde herkese teyzelik yapiyor 14 yasinda beni evinden kac defa kovdu suan sadece merhaba merhaba ...
Amcalarim iyi ama yengelerim sagolsun yaklastirmiyorlar...
Dayilarimdan şansim dönmüş allahtan diyorum şükrediyorum...
Suan 20 yasindayim ve kendimi yalniz hissediyorum herkesin kalabalik ailesine ozeniyorum...
Halalarim teyzem boyleyse kuzenleri siz dusunun...
Akraba dediginiz can ciger dediginiz insanlar el dediginiz insanlarin yapamayacagi seyleri yapiyorlar size...
O kadar uzuluyorum ki gercekten dertlesmek istedim sizinle yanlis anlamayin sakın bazilariniz bizene diyebilirsiniz ama ...
Yaş büyüdükçe akrabalar dahada araniyor sanki kucukken farkinda değildim o kadar ...
kiz kardesim yok olsa keske diyorum sonra teyzem aklima geliyor iyiki yok diyorum ...
Piskolojik olarak etkilendim tabiii ama bu da benim hikayem iste ...
annemin lafını söyleyimAynen canim kendileri akrep bunlarin.