Akrabalarımı Sevmiyorumm!!

eşinin ailesiyle istediğin mesafeyi koyabilir insan gibi geliyo bana da yada şuan bekar olduğum için öyle düşünüyorum ama şöyle düşün bu insanları ben annem babam aracılığıyla görüyorum.onalr tavır almadıkça benim elimden birşey gelmiyor.bir tane iki tane değil.hepsi birbirinden kötü.evimde huzurla oturmak istiyorum her kafadan bir ses çıkmasın ama nerdeee..bu yüzden evleneceğim insanda ilk buna dikkat etmeyi düşünüyorum yada uzaklara gitmeyi ama annem babamdan ayrı kalmayı göze alamam :5:

yok canım sende sırf bu yüzden dolayı başka şehre gtme..
gurbette yaşamak cok zor onlar yüxünden ne diye bu sıkıntıyı yaşayacaksın....
bekar olduğun için anlayamayabilirsin....
eşinin aileside aynı oluyor ister istmez aynı havayı soluyorsun..
bende onları eşim aracılığıyla görüyorum
benimseyemedim bir türli bu soğukluk eşimle aramda catışmaya neden oluyor...
dediğim gibi şuan onlarla aramda mesafe var ama ne kadarda mesafe koyarsam koyayım onlar yine bildiklerini yapıyorlar mesafede işe yaramıyor....
senin yapman gerekn onlar yokmuş gibi davranman...bu saatten sonra değişmelerini bekleme...
onları o şekilde kabul et her insan bir olmuyor ....
yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma....

Son düzenleme:
en büyük isteğim evlendiğim insanın bu bakımdan anlayışlı ve saygılı bir aileye sahip olması.

teyzem yakınımıza taşındığından beri iyice gerilmeye başladım.gece gündüz farketmiyo ne zaman aklına eserse evde bulursam girerim diyerek geliyo.bulamazsa da "aradım yoktunuz " diyor.benim ders çalışmam gerekiyo.kafamı dinlemek istiyorum artk.anneme de ne diyebilirim ki daha fazla.o da istemiyor artk herşeyin farkında.of bıktım ya!

bende üniv kendi memlektimde okudum hatta 15 dk mesafedeydi ve öğlenleri bile eve giderdim. akşamları misafirleri ağırlardım felan. ama hiç şikayet etmedim. her birey yetişdiği şekilde yaşar. bak ne güzel ailen seni okutmuş biryerlere gelmeni sqağlamış buna daha sveinmelisin bu kadar cahil kişilerin yanından ben çıktım demelisin. benimde aynı durumum ailede herkes evlenirken ben okumaya çalışıyordum. sonra senelerce çalıştım evde kalmış mı demediler neler neler ama hiç kulak asmadım. şu anda tüm akrabalarımın içinde en iyi konumda olan kişi benim. şimdi öyle herkesle görüşmüyorum ama yinede düğün bayramda görüyorm saygıda kusur etmem o kadar.
yapacağın şey belli hayatını kurtarmak akrablarından utandığını düşünüyorum. asla utanmamalısın geldiğin yer belli ama ulaşacağın yeri sen tayin edebilirsin ancak.

malesef seninle aynı şartlarda değiliz işte belliki beni anlaman zor cnm cahil olan ailem değil çevrem,utanmıyorum ayakbağı olmalarından bunaldım bunaldım

Back
X