- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
-
Ahh bu akrabalar yok mu? Hayatımıza soktukları burunları koparmak istiyorum ama... Onlar kadar çirkefleşemiyorum.Maalesef hiç bir zaman benzer durumdan bende muzdaribim
Zaten çoğuna cevap veriyorum kitle azaldı ama... Bu kadın bambaşka... Annem olsa düşünemiyorum kendisini... Sanırım 18 imi doldurunca bir erkeğin kucağına atardıEvlilik konusunda babam lafını açtırmaz
Adam çok ayrı bir sinir oluyor .
Başka odadan benim evliliğimin konusu açılınca bile duyuyor ya
Bende en iyi yaşın 24 ten sonra olduğuna inanırım
bizim kilerin karıştığı tek konu ev işi
Kurtuluş mu ? yok !
Sadece soran kitleyi azaltabilirsin
İşte insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya... Aynen bu durum işte. Hayır o kişiye bunu yapınca ne oluyorsa :) sanki başları göğe erecek.Baktım normal yolla kesilmiyor. Bir açığını bulduğum anda her şeyi yüzüne tek tek söyledim teyzemin.
Senin gibi yiğenim yok ben seni sildim dedi. Oh ne güzel, ben yazmamıştım bile dedim geçtim
Şimdi diyorum ki neden daha önce yapmamışım.
İçimde kalsa üzülürdüm.
Hayat benim hayatım istediğim gibi yaşarım istediğimi alır istediğimi kapıda bırakırım.
Kimseye eyvallahım olmaz anne babama da. Akraba aile yoktur benim için hayatta.
İyi insan - kötü insan vardır.
Keşke bana karşıda insanlar böyle yapsa ikili oynamasa ama nerde...
İşte insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya... Aynen bu durum işte. Hayır o kişiye bunu yapınca ne oluyorsa :) sanki başları göğe erecek.
Birde oyle bir durum ki... Sen Allah'ın bana yazdığı yazgıyı neden değiştirmek istiyorsun... Belki benim yazgımda evlenmek yok... Beni niye evlendirmeye çalışıyorsun diye de sorarlar insana :)İnsan hayatta meşgul olmak zorunda. Bunlarda işsiz, aa o mu iş değiştirmiş aa bu mu bekar diye çevreye sataşır işte.
Birde oyle bir durum ki... Sen Allah'ın bana yazdığı yazgıyı neden değiştirmek istiyorsun... Belki benim yazgımda evlenmek yok... Beni niye evlendirmeye çalışıyorsun diye de sorarlar insana :)
Yapar mı yapar vallahi... Bi sorun mu var diye inciğine cinciğine girer.. Huyu da öyledir zatenŞimdi senden az dedikodu çıkıyor. Evlensen çocuk yapmasan kısır mı diyecek. Yapsan çocuğa karışacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?