• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akrabalarımızdan göbek bağımız ne zaman kesilecek?

Baktım normal yolla kesilmiyor. Bir açığını bulduğum anda her şeyi yüzüne tek tek söyledim teyzemin.
Senin gibi yiğenim yok ben seni sildim dedi. Oh ne güzel, ben yazmamıştım bile dedim geçtim
Şimdi diyorum ki neden daha önce yapmamışım.
İçimde kalsa üzülürdüm.
Hayat benim hayatım istediğim gibi yaşarım istediğimi alır istediğimi kapıda bırakırım.
Kimseye eyvallahım olmaz anne babama da. Akraba aile yoktur benim için hayatta.
İyi insan - kötü insan vardır.
Keşke bana karşıda insanlar böyle yapsa ikili oynamasa ama nerde...

Bende aynısını düşünüyorum. :dondurma:

Buna ek olarak benim annem akraba lazım olur, bir düğünde bir cenazade diyor. İkisinide gördük tırtlar. Yok annemde anlamıyor. :işsiz:
En güzeli lafı gelişine gediğine oturtmak. S.çan yaranır hesabı bazısı daha saygılı oluyor daha kıymet veriyor. O da ayrı kafa :deli:

Bende aynısını düşünüyorum. :dondurma:

Buna ek olarak benim annem akraba lazım olur, bir düğünde bir cenazade diyor. İkisinide gördük tırtlar. Yok annemde anlamıyor. :işsiz:
En güzeli lafı gelişine gediğine oturtmak. S.çan yaranır hesabı bazısı daha saygılı oluyor daha kıymet veriyor. O da ayrı kafa :deli:

Ya insanoğlu oldu mu bir tuhaf. Ben özellikle bu yaş grubuyla ilgilenmiyorum Onlar benle ilgilensin :halay:

teyzeler karişir..
annem teyzemgil geldi diye beni çagirdi bende gittim oturduk işde
bide ne kadar maaş aliyon diyo
bende cvp vermedim (sanane be maaşimdan...)
memur bide iyi maaş aliyosun diyo.
fesatlaniyor.
annemi de kıskaniyor.
bizde teyzeme bayramlara çok gittim yırtık pırtık baklavalar yenilmiş yemekler koyuldu. beneşimden utandim ilk defa geliyoz be.
teyzemin kızına gittik de ev görmeye. makarna yapmış güzel bişey yok hazir çorba makarna sadece. ondan da utandim.. yahu sen becerikli kadinsin yaparsin senden güzel bişey beklerdim teyze kızı!!
oysa eşim ilk defa gidiyo oraya. Annem bile utandi işde..
bi daha gittik mi HAYIR. çagirdilar kaç defa... ama gitmedik..
teyzeme bayramlara bi daha gitmedik eşim gitmek istemiyor.. isterdi mi güzel bişey bulamayinca.. çay bile yapmadilardi..
boşver uzak dur gitme teyzene. o zaman kafan rahat olur:)

teyzeler karişir..
annem teyzemgil geldi diye beni çagirdi bende gittim oturduk işde
bide ne kadar maaş aliyon diyo
bende cvp vermedim (sanane be maaşimdan...)
memur bide iyi maaş aliyosun diyo.
fesatlaniyor.
annemi de kıskaniyor.
bizde teyzeme bayramlara çok gittim yırtık pırtık baklavalar yenilmiş yemekler koyuldu. beneşimden utandim ilk defa geliyoz be.
teyzemin kızına gittik de ev görmeye. makarna yapmış güzel bişey yok hazir çorba makarna sadece. ondan da utandim.. yahu sen becerikli kadinsin yaparsin senden güzel bişey beklerdim teyze kızı!!
oysa eşim ilk defa gidiyo oraya. Annem bile utandi işde..
bi daha gittik mi HAYIR. çagirdilar kaç defa... ama gitmedik..
teyzeme bayramlara bi daha gitmedik eşim gitmek istemiyor.. isterdi mi güzel bişey bulamayinca.. çay bile yapmadilardi..
boşver uzak dur gitme teyzene. o zaman kafan rahat olur:)
Gıyy... Ekonomi topiklerinde göremiyoruz seni. :) aynen oyle canım ya... Teyzem bir ara şu manaya getirdi resmen ya... Oğlu da bekar ya.... Sen bekar oğlum bekar bişey olur mu ki... Teyzem çok şeytandır bakmayın. Saman altından su yurutur... Tobe tobe ben oğluna abi diyorum o gözle bile bakmam yani.

Gıyy... Ekonomi topiklerinde göremiyoruz seni. :) aynen oyle canım ya... Teyzem bir ara şu manaya getirdi resmen ya... Oğlu da bekar ya.... Sen bekar oğlum bekar bişey olur mu ki... Teyzem çok şeytandır bakmayın. Saman altından su yurutur... Tobe tobe ben oğluna abi diyorum o gözle bile bakmam yani.
ara sira bakiyorum ekonomiye:) çok şükür birikim de yapıyorum:)
kuruşlari kumbaraya attik 5-10-25-50 kuruşlari sadece ondan 150 lira tutturdum kaç ayda:))) bankalara marketlere verdik. kagit para alabildik:)
ayrica teyzeler böle düşünür..
babaanem beni halamin oğluna evlendirmeye kalkti halamin oğlu ve ben buna şiddetle karşı çikti.
ne diyosun ya biz kardeş büyüdk olurmu öle şey dedim. kabul etmedik iyi yaptık. öle şey olurmu
sen teyzenni oğluna abi diyosun kardeş gibi büyüdünüz. akraba evlliğine şiddetle karşıyım.

ara sira bakiyorum ekonomiye:) çok şükür birikim de yapıyorum:)
kuruşlari kumbaraya attik 5-10-25-50 kuruşlari sadece ondan 150 lira tutturdum kaç ayda:))) bankalara marketlere verdik. kagit para alabildik:)
ayrica teyzeler böle düşünür..
babaanem beni halamin oğluna evlendirmeye kalkti halamin oğlu ve ben buna şiddetle karşı çikti.
ne diyosun ya biz kardeş büyüdk olurmu öle şey dedim. kabul etmedik iyi yaptık. öle şey olurmu
sen teyzenni oğluna abi diyosun kardeş gibi büyüdünüz. akraba evlliğine şiddetle karşıyım.
Eski kafalı olmak böyle bişey işte...

Back
X