sen bu sevdiğin adamla evlendiğinde kızkardeşi ve teyze kızı hala kızı size geldiğinde sen bunları aynı odada bırakıp mutfağa bile geçemessin... Kendini frenle böyle saçma sapan şeylerde düşünme....
ya aslında beraberken onlarla bi problemim yok..ben yokken vakit geçirmeleri hoşuma gitmiyor..laalenin de dediği gibi bensiz vakit geçirmeleri hoşuma gitmiyor belkide..erkek arkadaşım hoşlanmadıımı biliyor bazen çok kavga ediyoruz o da bıktı bu kavgalardan..ama hastalık belki benimki...onu cezalandırma isteği doğuo içimde ona karşı o kadar çok soğuyorumki..anlatamam...
bu problemimle 5 senedir başetmeye çalışıorm..zaman zaman kayboluyor sonra hooop tekrar karşıma çıkıyor..aynen öyle bensiz nasıl mutlu olur bensz nasıl eğlenir..inanın arabasının arkasında bir tane top var pikniğe gittiklerinde oynuyolar falan sanırım ona bile sinir oluyorum..hep benle eğlensin gülsün mutlu olsun istiyorum...o da önerdi psikoloğa gitmeyi ama bana psikolog ne kadar anlatırsa anlatsın ben psikoloğun yanından çıktıım anda eski halime dönerim diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?