Akrabalarinin yaninda degisen es-sevgili

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Arkadaslar merhaba. Oldukca uzun sureli bir iliskim var. Genel anlamda iyi bir ciftiz, birbirimizi severiz, saygiliyizdir. Fakat benim bir problemim var. Erkek arkadasim akrabalariyla biraz fazla vakit gecirdiginde tamamen farkli biri olup cikiyor. Kendisi bunu kabul etmiyor gerci. Ancak normalde uzerime titreyen adam gidiyor, mecburiyetten benimle konusuyor gibi hissettigim bir adam geliyor sanki. Seviyeyi astigi zamanlar da oluyor, tabi kendisi yine kabul etmiyor. Bahsettigim seviye asma durumu elbette hakaret etmek vs degil. Ancak normal tavrindan farkli ve kirici davranabiliyor. Bunun haricinde ilgisi de azaliyor bana karsi. Problemlerimi falan normal zamanlardaki kadar umursamiyor. Belirtmeliyim ki ilgi manyagi bir kadin degilim. Zaten haftanin 6 gunu cok yogun bir tempoyla calisiyorum, ilgi beklemeye bile vaktim yok normal durumda. Ancak bu degisikligi seziyorum ve uzuluyorum. Benim merak ettigim sizin esleriniz veya erkek arkadaslariniz da boyle mi? Bu sekilde degistiklerini sezdiginizde nasil davraniyorsunuz? Akrabalari falan gidince eski haline donuyor ancak ben kokten cozmek istiyorum bu sorunu.

Aynı şey benim başımda.
Evde dovdugum adam akrabalarinin yanında bana aslan kesiliyor
Ben akrabalariyla ayni ortama girmiyorum aslinda. Kendisi onlarla gorusuyor ve tavri degisiyor direkt. Bu arada siddete elbette karsiyim ama cok guldum elimde olmadan

Ben akrabalariyla ayni ortama girmiyorum aslinda. Kendisi onlarla gorusuyor ve tavri degisiyor direkt. Bu arada siddete elbette karsiyim ama cok guldum elimde olmadan
Guldurduysem ne mutlu :)

Daha dün annesi vardi kizdirdi beni pesinden gelemem sandı vardım dovdum geldim.
Kaynanam da ; aboovvv koca da dovulur muymus dedi :)
Ama baskasinin yaninda host dedirtmez

Klasik turk ailelerinin erkek cocuklarini yestistirme tarzindan dogan klasik turk erkegi modeli. Benim esimde oyle ve rahatsiz oldugumu da cok defa dile getirdim. Ailelere 8 saatlik uzakliktan dolayi senede 1 gideriz. Bakalim bu sefer ne olacak. Sinirlenesim bile gelmiyor. Korkakca davrandiklarini dusunuyorum ve oldukca sacma. Insani zaman zaman sogutuyor Allahtan senede 1.

demekki akrabalar arasında şaka yolluda olsa lafın geçiyor, sevgilinde dalga konusu olmamak için mesafe koyuyor, akrabalara inat yapış sevgiline

İki tip erkek vardır bu konuda;
1- evin içinde eziyet eder hakaret dayak küfür belki daha fazlası ama mutlaka birazı. Ama dışarıda kasına iyi davranır ki iyi desinler
2- evin içinde kedidir köpektir karısının ağzına bakar ölür biter ev işine yardım eder ama dışarda kro kabadayı taşfırın erkeğidir

Benim eşim ikinci sınıfa giriyor . Ben bu halimden çok memnunum. Bırak erkekliğini yapsın azıcık

Şiddetin her türlüsü hoş değil de evde dövdugum adam kısmına ben de güldüm ya
Daha dun kaynanamgilin evinde odada beni kizdirip kaçtı. Gelmeyecem sandı.
Arkasindan kostugumu görünce de panikledi güldü. Vardım dovdum geldim.
Kaynanam da abooovvv koca da dovulur müymüs dedi :)

Benimki de 2.

Evde sirnasir disarda o kadar serttir ki sanki biraz önce benden dayak yiyen o değil: )

Benimki de 2.

Evde sirnasir disarda o kadar serttir ki sanki biraz önce benden dayak yiyen o değil: )
Aynen boşver böyle daha iyi. Bende dışarda ezilen kadın taklidi yapıyorum ben bilmem beyim bilir beyime bi danışayım falan normalde bi yere gidecek olsak eşim gözüme bakar onay alır yada mesaj atar

Aynen boşver böyle daha iyi. Bende dışarda ezilen kadın taklidi yapıyorum ben bilmem beyim bilir beyime bi danışayım falan normalde bi yere gidecek olsak eşim gözüme bakar onay alır yada mesaj atar
Yok daha o kadar olamadim.
Kaç yillik evlisin

hahaha tespit çok güzel walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…