Ben akrabalariyla ayni ortama girmiyorum aslinda. Kendisi onlarla gorusuyor ve tavri degisiyor direkt. Bu arada siddete elbette karsiyim ama cok guldum elimde olmadanAynı şey benim başımda.
Evde dovdugum adam akrabalarinin yanında bana aslan kesiliyor
Guldurduysem ne mutlu :)Ben akrabalariyla ayni ortama girmiyorum aslinda. Kendisi onlarla gorusuyor ve tavri degisiyor direkt. Bu arada siddete elbette karsiyim ama cok guldum elimde olmadan
Aynı şey benim başımda.
Arkadaslar merhaba. Oldukca uzun sureli bir iliskim var. Genel anlamda iyi bir ciftiz, birbirimizi severiz, saygiliyizdir. Fakat benim bir problemim var. Erkek arkadasim akrabalariyla biraz fazla vakit gecirdiginde tamamen farkli biri olup cikiyor. Kendisi bunu kabul etmiyor gerci. Ancak normalde uzerime titreyen adam gidiyor, mecburiyetten benimle konusuyor gibi hissettigim bir adam geliyor sanki. Seviyeyi astigi zamanlar da oluyor, tabi kendisi yine kabul etmiyor. Bahsettigim seviye asma durumu elbette hakaret etmek vs degil. Ancak normal tavrindan farkli ve kirici davranabiliyor. Bunun haricinde ilgisi de azaliyor bana karsi. Problemlerimi falan normal zamanlardaki kadar umursamiyor. Belirtmeliyim ki ilgi manyagi bir kadin degilim. Zaten haftanin 6 gunu cok yogun bir tempoyla calisiyorum, ilgi beklemeye bile vaktim yok normal durumda. Ancak bu degisikligi seziyorum ve uzuluyorum. Benim merak ettigim sizin esleriniz veya erkek arkadaslariniz da boyle mi? Bu sekilde degistiklerini sezdiginizde nasil davraniyorsunuz? Akrabalari falan gidince eski haline donuyor ancak ben kokten cozmek istiyorum bu sorunu.
Aynı şey benim başımda.
Yooo ciddiyim. Baya baya evde karnina karnina vuruyorum. :)ciddi değilsin dimi?
Kasinirsa doverim.Şiddetin her türlüsü hoş değil de evde dövdugum adam kısmına ben de güldüm ya
Daha dun kaynanamgilin evinde odada beni kizdirip kaçtı. Gelmeyecem sandı.Şiddetin her türlüsü hoş değil de evde dövdugum adam kısmına ben de güldüm ya
Benimki de 2.İki tip erkek vardır bu konuda;
1- evin içinde eziyet eder hakaret dayak küfür belki daha fazlası ama mutlaka birazı. Ama dışarıda kasına iyi davranır ki iyi desinler
2- evin içinde kedidir köpektir karısının ağzına bakar ölür biter ev işine yardım eder ama dışarda kro kabadayı taşfırın erkeğidir
Benim eşim ikinci sınıfa giriyor . Ben bu halimden çok memnunum. Bırak erkekliğini yapsın azıcık
Aynen boşver böyle daha iyi. Bende dışarda ezilen kadın taklidi yapıyorum ben bilmem beyim bilir beyime bi danışayım falanBenimki de 2.
Evde sirnasir disarda o kadar serttir ki sanki biraz önce benden dayak yiyen o değil: )
Yok daha o kadar olamadim.Aynen boşver böyle daha iyi. Bende dışarda ezilen kadın taklidi yapıyorum ben bilmem beyim bilir beyime bi danışayım falannormalde bi yere gidecek olsak eşim gözüme bakar onay alır yada mesaj atar
4. Yılımız evlilikte. 6 yıldır da birlikteyiz . :) sen yeni misinYok daha o kadar olamadim.
Kaç yillik evlisin
Evet ben daha 4 buçuk aylik evliyim ya.4. Yılımız evlilikte. 6 yıldır da birlikteyiz . :) sen yeni misin
Zamanla oturur korkma. Bi bakmışsın bir bakıştan neler neler anlıyorsun. :)Evet ben daha 4 buçuk aylik evliyim ya.
Ilerde yapabilirim inşallah: )
İki tip erkek vardır bu konuda;
1- evin içinde eziyet eder hakaret dayak küfür belki daha fazlası ama mutlaka birazı. Ama dışarıda kasına iyi davranır ki iyi desinler
2- evin içinde kedidir köpektir karısının ağzına bakar ölür biter ev işine yardım eder ama dışarda kro kabadayı taşfırın erkeğidir
Benim eşim ikinci sınıfa giriyor . Ben bu halimden çok memnunum. Bırak erkekliğini yapsın azıcık
Valla akrabasinin yaninda anladığım sadece sert sert bakması.Zamanla oturur korkma. Bi bakmışsın bir bakıştan neler neler anlıyorsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?