Bu da bir ilerleyiş tabiValla akrabasinin yaninda anladığım sadece sert sert bakması.
Arasira da caktirmadan öpücük atar bu:)
Mesela ben milletin icinde bişey yapmam.Bu da bir ilerleyiş tabi
Valla benim erkek arkadasimda yalnizken uzerime cok titriyo ne desem yapiyo. Ama abilerinin yanindayken ya da baska bi akrabasinin yanindayken birden bana emirler vermeye basliyo. Sanirim butun erkeklerde var bu durum. Bi nevi aile yaninda ego tatmin etmek. Ben cozumu onun istedigi gibi davranmakta buldum. Aile ortamina girdigimiz zaman abartmadigi surece dediklerini yapiyorum bi plan yapilacagi zaman bana farketmez o karar versin diyorum. O an ailesinin yaninda egolari tatmin oluyo. Ama anlattiklarim yanlis anlasilmasin cok abarti boyutta hareketleri yok sadece bu iliskide ben ne dersem o olur havasi yaratiyo bende he deyip geciyorum. Zaten cogunlukla benim yanimda ailesiyle bi akrabasiyla gecirdigimiz vakit kisitli. O yuzden boyle durumlarda onu odare ediyorum. Yalniz kaldigimiz zaman zaten bu sekilde davranmiyoArkadaslar merhaba. Oldukca uzun sureli bir iliskim var. Genel anlamda iyi bir ciftiz, birbirimizi severiz, saygiliyizdir. Fakat benim bir problemim var. Erkek arkadasim akrabalariyla biraz fazla vakit gecirdiginde tamamen farkli biri olup cikiyor. Kendisi bunu kabul etmiyor gerci. Ancak normalde uzerime titreyen adam gidiyor, mecburiyetten benimle konusuyor gibi hissettigim bir adam geliyor sanki. Seviyeyi astigi zamanlar da oluyor, tabi kendisi yine kabul etmiyor. Bahsettigim seviye asma durumu elbette hakaret etmek vs degil. Ancak normal tavrindan farkli ve kirici davranabiliyor. Bunun haricinde ilgisi de azaliyor bana karsi. Problemlerimi falan normal zamanlardaki kadar umursamiyor. Belirtmeliyim ki ilgi manyagi bir kadin degilim. Zaten haftanin 6 gunu cok yogun bir tempoyla calisiyorum, ilgi beklemeye bile vaktim yok normal durumda. Ancak bu degisikligi seziyorum ve uzuluyorum. Benim merak ettigim sizin esleriniz veya erkek arkadaslariniz da boyle mi? Bu sekilde degistiklerini sezdiginizde nasil davraniyorsunuz? Akrabalari falan gidince eski haline donuyor ancak ben kokten cozmek istiyorum bu sorunu.
aslinda benim korkum da tam olarak bu. Cunku ailesi benden hic hoslanmiyor. Ogullariyla birlikte olacak kadin soz dinlesin, agzini pek acmasin, calismasin evinde otursun falan istiyorlar. Ozellikle annesi muhendis oldugumu ogrendiginden beri kafayi iyice takmis durumda. Benden nefret ediyor olabilir hattaEvlenirseniz evliliginize dışardan çok müdahele olacak gibi görünüyor.
aslinda benim korkum da tam olarak bu. Cunku ailesi benden hic hoslanmiyor. Ogullariyla birlikte olacak kadin soz dinlesin, agzini pek acmasin, calismasin evinde otursun falan istiyorlar. Ozellikle annesi muhendis oldugumu ogrendiginden beri kafayi iyice takmis durumda. Benden nefret ediyor olabilir hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?