Akrabalarinin yaninda degisen es-sevgili

Valla benim erkek arkadasimda yalnizken uzerime cok titriyo ne desem yapiyo. Ama abilerinin yanindayken ya da baska bi akrabasinin yanindayken birden bana emirler vermeye basliyo. Sanirim butun erkeklerde var bu durum. Bi nevi aile yaninda ego tatmin etmek. Ben cozumu onun istedigi gibi davranmakta buldum. Aile ortamina girdigimiz zaman abartmadigi surece dediklerini yapiyorum bi plan yapilacagi zaman bana farketmez o karar versin diyorum. O an ailesinin yaninda egolari tatmin oluyo. Ama anlattiklarim yanlis anlasilmasin cok abarti boyutta hareketleri yok sadece bu iliskide ben ne dersem o olur havasi yaratiyo bende he deyip geciyorum. Zaten cogunlukla benim yanimda ailesiyle bi akrabasiyla gecirdigimiz vakit kisitli. O yuzden boyle durumlarda onu odare ediyorum. Yalniz kaldigimiz zaman zaten bu sekilde davranmiyo

Benim eşimde evde şakalaşır öpmeden gitmez gelirken öper muhakkak ama anası gile gidince yanımda dahi oturmazdı.Gıcık olurdum çünkü zaten ailesi sevmiyor beni ve istemiyor.Bir kaç defa dikkatimi konuştum başta olmadı zamanla, şimdi normal davranır annesinn yanında felan sarılır.Artık pek umursamıyorum ama önemli olan evin içinde nasıl oldugu.Tabi sizi dışarıda rencide etmiyorsa.

Evlenirseniz evliliginize dışardan çok müdahele olacak gibi görünüyor.

Evlenirseniz evliliginize dışardan çok müdahele olacak gibi görünüyor.
aslinda benim korkum da tam olarak bu. Cunku ailesi benden hic hoslanmiyor. Ogullariyla birlikte olacak kadin soz dinlesin, agzini pek acmasin, calismasin evinde otursun falan istiyorlar. Ozellikle annesi muhendis oldugumu ogrendiginden beri kafayi iyice takmis durumda. Benden nefret ediyor olabilir hatta

Of of of okurken ben bunaldım. Geline yapıcı değil de bu şekilde yıkıcı yaklaşan aileleri anlamak çok güç. İlişkiniz yeni olsa hic uğraşmayın ayrılın derdim ama oldukça uzun süreli diyorsunuz. Bu sorunun(ki bence ayrılık sebebi olabilecek bir sorun) ileriki hayatınızda sizi ne kadar etkileyeceğini tartıp ona göre bir karar vermeniz gerek bana sorarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…