Akrabalarla görüşülmeli mi

Belki uzaylıyımdır ama söylediklerimde abartı yok hiç ortak noktamız yok.Arada illa ki 2 kelam edilecek bir şeyler oluyor ama nadiren,ki ben de hiç görüşmeyelim demiyorum zaten.

sayıyla 1 yazıyla bir akrabamla bile göruşmuyorum, fedakarlık yapa yapa bu hale geldim. ve sonucunda hep kotu olan ben oldum. insanlar hayatınıza hasetle bakarlarsa siz ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. şu an perişan durumda olsaydım benimle göruşurlerdi eminim. çekemedikleri şey benim rahat bir hayat surmem.

hiç göruşmuyorum keşke hiç akrabam olmasaydı, çekirdek ailem dışında. gerçekten bir gunahın bedeli gibiler.

İlerde kimse size zulmedemesin diye iş güç sahibi olun. Çevrenizi de birlikte mutlu olduğunuz kişilerden kurun. Ben çekirdek aile dışında akrabalarla görüşmüyorum 30lu yaşlarda ve 10 yıldır evliyim. Henüz bir pişmanlık duymadım.

Ben kalabalik bir ailede buyudum.baba tarafim da anne tarafim da kalabalik ama anne tarafim daha da kalabalik.cevremde ailem kuzenlerim disinda cok fazla samimiyet kurdugum insan yok sevmiyorum yabanci insanlarla yakin olmayi.hayat tarzimizin gorusumuzun uymadigi akrabalarim da var ama birbirimize hep saygi duydugumuz icin cok seviyoruz karsilikli.iyi gunumde de kotu gunumde de akrabamizdan baska kimse olmadi yanimizda o yuzden hep var olsunlar.
siz de yanlarinda rahat hissetmiyorsaniz bayram seyran disinda gorusmek zorunda degilsiniz elbette.ama soyle de bir durum var gorusmek istemediginiz akrabalariniz iyi ya da kotu gununuzde neden size destek olsun?

Belki uzaylıyımdır ama söylediklerimde abartı yok hiç ortak noktamız yok.Arada illa ki 2 kelam edilecek bir şeyler oluyor ama nadiren,ki ben de hiç görüşmeyelim demiyorum zaten.
Nickini ve profil resmini aldığın kişiyle (ki büyük hayranıyım kensinin) özdeşleştirdiğin tarafların varsa uzaylı olma ihtimalin yüksek

Sık görüşmek ile küsmek arasında bir algının olması beni şaşırtıyor. Arasını bulabiliriz, bulabilirsiniz.
Aile yapımız kuzenlerimle çok farklı. Babamın kuzenleri annemin kuzenleri de. Düğün bayram cenaze gayet iyi onun haricinde karşılaşırsak ne ala kimse de birbirine saygısızlık yapacak hiç bir şey konuşmuyor.
Hatta eşimin abileri ve eltilerim ile de farklı bakıyoruz din, siyaset anlamında. O tarz konulara girmiyoruz. Tabi küfür vs yok hiç.
Mesafeli olun alanınıza sokmayın onlarınkine de girmeyin ama soğukluk da girmesin.

Bu ara konularin acmak olmak icin açıldığını düşünüyorum.
Bir insanin bir insanla gorusmesi nasil zorunlu oLabilr ki?
Olsa olsa ilerde hastalikta, dugunde , cenazede insanlar oluyor bombos olur cemiyetleriniz o kadar

Olmak zorunda değiller tabii

Zorunda değilsiniz. Bayramlarda falan bir araya gelirsiniz o kadarı bile yeterli. Akrabalarla fazla yüz göz olmayın bence. Önceden samimi oldukların ileride arayıp sormuyor. Bazıları da arkadan kuyu kazıyor. Sırf aileniz istiyor diye samimi olmak zorunda değilsiniz.

Bundan beş sene önce yazdıklarınızı eleştirebilirdim akraba ile görüşülmez mi diye ama şuan bende evlendim başka şehirdeyim uzak olmak en iyisi o onu dedi bu bunu dedi zaten siyaset yada din konuşamıyorsun özel bişey de paylaşamıyorsun kelimeleri seçmeden rahatça muhabbet edemiyorsun saçmalıktan başka bişey değil. Çocuğumu kuzenleriyle çok içli dışlı yetiştirmeyeceğim. Akraba akbabadır.

Ben akrabalarla görüşülmesi gerektiğini düşünenlerdenim.eminim çoğunluk zorunluluk yok demiştir ama.ben çok seviyorum akraba görüşmelerini falan :)

Senede bir kaç kez görüşmek ve samimi olmak farklı şeyler. Benimde içimi döktüğüm kardeşlerim dışında bir akrabam yok.
Hatta kardeşlerimden daha çok dertleştiğim arkadaşım var. Samimiyet, aynı kafa yapısında olmak için kan bağı şart değil.

Ben de öyle düşünüyorum hatta kardeş ailedendir çekirdek aile dışındaki bireylerden bahsediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…