- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 28
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Belki uzaylıyımdır ama söylediklerimde abartı yok hiç ortak noktamız yok.Arada illa ki 2 kelam edilecek bir şeyler oluyor ama nadiren,ki ben de hiç görüşmeyelim demiyorum zaten.Ben açıkçası sizi çok önyargılı buldum. Nedir yani iletişim kurunca incileriniz mi dökülecek
Tamam ortam oluşturmaya çalışmayın ne bileyim illa bir araya gelmek için çabalamayın ama arada sırada bir araya gelme durumunuz varsa da konuşacak birseyler illa ki bulunur. Ha uzakta yaşarsınız o zaman iletişime zaten gerek kalmaz ama böyle gerçekten yabani görünüyorsunuz kusura bakmayın. Mecliste vekiller bile o kadar fikir ayrılığına rağmen oturup konuşabiliyorlar normal zamanlarında. Siz uzaylı misiniz ki hiç ortak noktanız yok
Eyvallah ablaZorunda değilsin reis
Evet sorum gayet açık.Çekirdek aile dışındaki kan bağı olan kişilerle görüşmek zorunlu mu ?
Kafa yapınızın,hayat görüşünüzün,kişiliklerinizin,ilgi alanlarınızın uyuşmadığı akrabalarla bir araya gelip bir şeyler yapmak zorunluluğumuz var mı gerçekten ?
Üniversite öğrencisiyim bu yıl eğitim online ve kendi şehrimdeyim üniversiteye gidemedim.Corona yüzünden başka insanlarla da çok görüşemiyoruz(riskli bir şehirdeyiz) hep akrabalarla köydeyiz.Sadece anneannemleri görmek için gidiyorum onun dışında oradaki ortam gerçekten çok farklı hiçbir şey anlamıyorum.
Annem ileride de hep kuzenlerimle akrabalarımla görüşmem gerektiğini akrabalık gereğinin bu olduğunu ileride onlardan başka kimsenin yüzüme bakmayacağını,görüşmez sırt dönersem tek kalacağımı söyledi.
Bence akrabalık dediğin iyi ve kötü günlerde birbirine destek amaçlı bir arada olunduğunda yeterlidir.Gerisine gerek duymuyorum.Sevmemekle ilgisi yok.
Hiçbir ortak noktanızın olmadığı,bir şeyler paylaşamadığınız,bir arada olunca pek keyifli vakit geçiremediğiniz insanlarla kan bağınız var diye günlük hayatta görüşmek zorunlu mu ?
Ama bayağı bayağı farklar var arada.Eğitim,kültür(bu üstünlük/alt seviyelik anlamında değil,fark sadece) hayat görüşü,inanç farkı( ki bunu açamıyorsunuz da onlara görüşlerinizi gizliyorsunuz )
Konuşma farkı(bir taraf bol küfürlü bir taraf değil)
Gerçekten zorunlu mu sizce görüşmek,ilerde iyi ve kötü gün veya belki bayramlar dışında görüşmezsem kötü mü olurum sizce ? Sebebi sevgisizlik değil asla ,aşırı farkların soğutması sadece bir şeyler paylaşamamak yakınlık hissetmemek
Nickini ve profil resmini aldığın kişiyle (ki büyük hayranıyım kensinin) özdeşleştirdiğin tarafların varsa uzaylı olma ihtimalin yüksekBelki uzaylıyımdır ama söylediklerimde abartı yok hiç ortak noktamız yok.Arada illa ki 2 kelam edilecek bir şeyler oluyor ama nadiren,ki ben de hiç görüşmeyelim demiyorum zaten.
Çok fazla değil ama kısmen varNickini ve profil resmini aldığın kişiyle (ki büyük hayranıyım kensinin) özdeşleştirdiğin tarafların varsa uzaylı olma ihtimalin yüksek
Bilmem bazen zorunlu olabiliyordur diye düşündümBu ara konularin acmak olmak icin açıldığını düşünüyorum.
Bir insanin bir insanla gorusmesi nasil zorunlu oLabilr ki?
Olsa olsa ilerde hastalikta, dugunde , cenazede insanlar oluyor bombos olur cemiyetleriniz o kadar
Olmak zorunda değiller tabiiBen kalabalik bir ailede buyudum.baba tarafim da anne tarafim da kalabalik ama anne tarafim daha da kalabalik.cevremde ailem kuzenlerim disinda cok fazla samimiyet kurdugum insan yok sevmiyorum yabanci insanlarla yakin olmayi.hayat tarzimizin gorusumuzun uymadigi akrabalarim da var ama birbirimize hep saygi duydugumuz icin cok seviyoruz karsilikli.iyi gunumde de kotu gunumde de akrabamizdan baska kimse olmadi yanimizda o yuzden hep var olsunlar.
siz de yanlarinda rahat hissetmiyorsaniz bayram seyran disinda gorusmek zorunda degilsiniz elbette.ama soyle de bir durum var gorusmek istemediginiz akrabalariniz iyi ya da kotu gununuzde neden size destek olsun?
Zorunda değilsiniz. Bayramlarda falan bir araya gelirsiniz o kadarı bile yeterli. Akrabalarla fazla yüz göz olmayın bence. Önceden samimi oldukların ileride arayıp sormuyor. Bazıları da arkadan kuyu kazıyor. Sırf aileniz istiyor diye samimi olmak zorunda değilsiniz.Evet sorum gayet açık.Çekirdek aile dışındaki kan bağı olan kişilerle görüşmek zorunlu mu ?
Kafa yapınızın,hayat görüşünüzün,kişiliklerinizin,ilgi alanlarınızın uyuşmadığı akrabalarla bir araya gelip bir şeyler yapmak zorunluluğumuz var mı gerçekten ?
Üniversite öğrencisiyim bu yıl eğitim online ve kendi şehrimdeyim üniversiteye gidemedim.Corona yüzünden başka insanlarla da çok görüşemiyoruz(riskli bir şehirdeyiz) hep akrabalarla köydeyiz.Sadece anneannemleri görmek için gidiyorum onun dışında oradaki ortam gerçekten çok farklı hiçbir şey anlamıyorum.
Annem ileride de hep kuzenlerimle akrabalarımla görüşmem gerektiğini akrabalık gereğinin bu olduğunu ileride onlardan başka kimsenin yüzüme bakmayacağını,görüşmez sırt dönersem tek kalacağımı söyledi.
Bence akrabalık dediğin iyi ve kötü günlerde birbirine destek amaçlı bir arada olunduğunda yeterlidir.Gerisine gerek duymuyorum.Sevmemekle ilgisi yok.
Hiçbir ortak noktanızın olmadığı,bir şeyler paylaşamadığınız,bir arada olunca pek keyifli vakit geçiremediğiniz insanlarla kan bağınız var diye günlük hayatta görüşmek zorunlu mu ?
Ama bayağı bayağı farklar var arada.Eğitim,kültür(bu üstünlük/alt seviyelik anlamında değil,fark sadece) hayat görüşü,inanç farkı( ki bunu açamıyorsunuz da onlara görüşlerinizi gizliyorsunuz )
Konuşma farkı(bir taraf bol küfürlü bir taraf değil)
Gerçekten zorunlu mu sizce görüşmek,ilerde iyi ve kötü gün veya belki bayramlar dışında görüşmezsem kötü mü olurum sizce ? Sebebi sevgisizlik değil asla ,aşırı farkların soğutması sadece bir şeyler paylaşamamak yakınlık hissetmemek
Ben de öyle düşünüyorum hatta kardeş ailedendir çekirdek aile dışındaki bireylerden bahsediyorum benSenede bir kaç kez görüşmek ve samimi olmak farklı şeyler. Benimde içimi döktüğüm kardeşlerim dışında bir akrabam yok.
Hatta kardeşlerimden daha çok dertleştiğim arkadaşım var. Samimiyet, aynı kafa yapısında olmak için kan bağı şart değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?