Akrabam aldatıyor gibi

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Hemen konuya giriceğim,ben 20 yaşındayım benim teyzemin gelini daha yeni 19 yaşına girdi birtane oğlu var,ama 7-24 elinde telefon sms yoksa,internet paketi,yoksa sms.Olmadı dakka yapıyor.Sürekli birileryle mesajlaşıyor ve bi bakarmış gibi yapınca telefonu kendine doğru ceviriyor yani saklıyor!! kaç kere denedim bunu ama hep sakladı.Teyzemde kzım sen bekarsın tamam konuştuğun vardır arkadaşın vardırr ama bu kimle konuşuyor bilmiyorum diyo,ona soruyolar kim konuşuyorsun kız kardeşimle babamla mesajlaşıyorum diyor.Hep bi bahane,allah varya bunda bişey var diye şüphelenyoruz aslında ama yakalamadan bişey diyemeyiz sonuçta.Neyse geçen hafta beraber hem piknik yapalım hemde kuşburnu toplayalım dedk.Ben yengem ve kardeşim 3müz yanyana arabann arkasnda oturuyorz.Hemen bi bahane buldum Ben Candy Crush oyununda şu leveli geçemedm dedim oda ben geçtim 109.levele geldm dedi ver geçyim dedi ben düşünmeden verdim oda tabi baa verdi oyunu açıp o benim oyunla ugraşırken bende mesajlarına girdim ve baktım benle msjları varbi tane oglanla var diğerlerine bakamadım zaten.Oğlanın mesjlarını okudum aynen şöyle,Pamuğummm,bizimkide uyuzumm demiş oda buna sıpam,canım derken muhabbet böyle gitmiş bizimki nereye gittiğiide haber vermiş bak baaak !! kuşburnu toplucaz canm ya ailecek gidiyoruz demiş. Ya hadi bu oglan akraba diyelim neden canımlı,pamugumlu uyuzumlu konuşuyorsun ki sonuçta sen evli 1 çocuk annesisin yani arada sınır olmalı diye düşüüyorum yanlışmı kızlar,evet mesjları okumakla hata etmiş olabilir ama içim içimi yiyodu şimdi daha beter oldum Sizce aldatıyor mu? bi kere de piknige gttigimzde yanımzdan kalkp başka yere gitti orda tam yarım saate yaın konşmuşu kocası olsaydı yanımızda konuşurdu neden gitti demi? Bana kalırsa aldatıyor gibi ama napıcam bilmiyorum çocuğu kocasını düşünpü üzülüyorum

19 yaşında 1 çocuğu var. :26: Eğer aldatıyorsa erken ve sevgi duyulmadan yapılmış bir evlilik olmuş
Siz karışmayın bence onlar sıyrılır iftira atıyor derler
Bir süre gözlemleyin baktınız doğru "söylemeden" farkına varılmasını sağlayın
Ama sanmıyorum kocası saf değildir herhalde kiminle naptığını biliyordur belki cidden öyle anlaşıyorlardır

Aldatıyorsa da bunun arkasını kollamak, arastırmak, bahane bulmak size düşmez, bu kadının kocası yok mu?

Görücü usulu oldu ve kızın ailesi buraya uygun gördmüş maddi yönden sıkıntıda çekmezsin bura olcak demiş bunlarda konuştular 1 hafta snra nişan oldu.
Kocası varken almıyor alsada oyun oynuyorum diyo,kardeşimle konuşuyorum diyo.Çok kafam karışık inanın
Durup dururken günahını almak istemeyiz sonuçts ama banada şüpheli bir durumlar var gibi geldi. Severekmi evlenmişti kocasıyla

Hayır canım görücü usulu oldu :18:

Var ama kocası bilmiyor ki kaynanası bile şüpheleniyor ama bişey demiyceğim,aklıma geldikçe sinirleniyrm.

Kaynanası kendi işine baksın. Artık devir teknoloji devri. Ben tuvalete bile telefonla giriyorum.

Yine söylüyorum sorgulayacak olan siz değilsiniz, kayınvalide ve siz yani...

Ortada delil yok kanıt yok... Mesajları atanın erkek olduğu nerden belli?

Belki doğru belki yanlış, ne nedir bilemeyiz ama Allah kuru iftiradan korusun herkesi!

Oğlanın adını kydetmiş çünkü Seyid diye facesindede baktım her resmini begenmiş bizim ki.Haklısınz sorgulamak bana düşmez ama hazmedemiyorum kısacası

Eğer doğruysa göz yumulamaz eLmayRa_, kimse yalana mahkum olmuş bir evliliğe layık değil
Kadın gerçekten böyle bir şey yapıyorsa adama yazık
Hangimiz ister ki birinin göz göre göre kandırılmasını?

Konu sahibi, Facebookta tüm resimlerini beğenmek, uyuzum sıpam diye sürekli mesajlaşıp konuşmak çokta normal bir şey değil bana göre..

Tatlım gerçekse göz yumulmasın zaten ama hesap soracak kişi konusahibi ve kaynana değil; eşe söylesinler.

Düşündükce kafayı yiyorum.Kocasını düşünmüyor madem oğlunu düşün demi oğlun var senin yaa !!

Akraban olsa bile samimi olamazsın o kadar bence sonuçta evlisin,duygusal bir bağ olduğu kanaatindeyim.Kimse kimseye uyuzum sıpam gibi seyler kullanmazz. Desteğiniz için teşekkürler

Oğlanın adını kydetmiş çünkü Seyid diye facesindede baktım her resmini begenmiş bizim ki.Haklısınz sorgulamak bana düşmez ama hazmedemiyorum kısacası

O zaman kuzeninize (her kimse işte) söyleyin. Telefonuna "seyid" diye kaydedecek cesarete sahip değildir değil mi?

Bu tür işlere kesinlikle ve kesinlikle karışma derim.Bak genç kızsın.Bulaşma.Kimin ne hali varsa görsün.Öyle hemen birilerinide yaftalamak olmaz.Herkesin elinde telefon olur,herkesin özel görüşmeleri de olur.Evliyim diye kalabalığın yanından kalktım gittim biryerde uzun konuştum diyelim (yapıyorum da) kocamı aldatmış mı oluyorum.
Ya aldatıyor dahi olsa,bu tür ciddi meselelere girme.Kaynanası seni kullanacağına yekten sorsun gelinine çok merak ediyorsa.

Yine diyorum sen kendin olarak sakın karışma olaya. Eşi tanıyor belli ki Seyid olarak kaydedilmiş telefona.
Gözlemle eğer sezgilerinde haklıysan bir şekilde farkedilmesini sağlarsın zaten
Direk söyleme sakın sen suçlu olursun

Bu ara da daha yapıcı olsak ne kaybederiz, sen kimsinki vari yorumlar hoş olmuyor bence belli kız onlarla çok yakın ilişki içersinde ve kaldıramıyor bu durumu. Herkes susup izlediği için böyle oluyor ya zaten..

Haklısınız karışmıycam ama sadece kafamın içinde dönüp duruyor bu durum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…