Ya lütfen bu gibi meselelerde akılı ve dikatli hareket edin,kızcağız neden aldatsın eşi ile mutlu değiller mi,hem yeni evliHemen konuya giriceğim,ben 20 yaşındayım benim teyzemin gelini daha yeni 19 yaşına girdi birtane oğlu var,ama 7-24 elinde telefon sms yoksa,internet paketi,yoksa sms.Olmadı dakka yapıyor.Sürekli birileryle mesajlaşıyor ve bi bakarmış gibi yapınca telefonu kendine doğru ceviriyor yani saklıyor!! kaç kere denedim bunu ama hep sakladı.Teyzemde kzım sen bekarsın tamam konuştuğun vardır arkadaşın vardırr ama bu kimle konuşuyor bilmiyorum diyo,ona soruyolar kim konuşuyorsun kız kardeşimle babamla mesajlaşıyorum diyor.Hep bi bahane,allah varya bunda bişey var diye şüphelenyoruz aslında ama yakalamadan bişey diyemeyiz sonuçta.Neyse geçen hafta beraber hem piknik yapalım hemde kuşburnu toplayalım dedk.Ben yengem ve kardeşim 3müz yanyana arabann arkasnda oturuyorz.Hemen bi bahane buldum Ben Candy Crush oyununda şu leveli geçemedm dedim oda ben geçtim 109.levele geldm dedi ver geçyim dedi ben düşünmeden verdim oda tabi baa verdi oyunu açıp o benim oyunla ugraşırken bende mesajlarına girdim ve baktım benle msjları varbi tane oglanla var diğerlerine bakamadım zaten.Oğlanın mesjlarını okudum aynen şöyle,Pamuğummm,bizimkide uyuzumm demiş oda buna sıpam,canım derken muhabbet böyle gitmiş bizimki nereye gittiğiide haber vermiş bak baaak !! kuşburnu toplucaz canm ya ailecek gidiyoruz demiş. Ya hadi bu oglan akraba diyelim neden canımlı,pamugumlu uyuzumlu konuşuyorsun ki sonuçta sen evli 1 çocuk annesisin yani arada sınır olmalı diye düşüüyorum yanlışmı kızlar,evet mesjları okumakla hata etmiş olabilir ama içim içimi yiyodu şimdi daha beter oldumSizce aldatıyor mu? bi kere de piknige gttigimzde yanımzdan kalkp başka yere gitti orda tam yarım saate yaın konşmuşu kocası olsaydı yanımızda konuşurdu neden gitti demi? Bana kalırsa aldatıyor gibi ama napıcam bilmiyorum çocuğu kocasını düşünpü üzülüyorum
Hemen konuya giriceğim,ben 20 yaşındayım benim teyzemin gelini daha yeni 19 yaşına girdi birtane oğlu var,ama 7-24 elinde telefon sms yoksa,internet paketi,yoksa sms.Olmadı dakka yapıyor.Sürekli birileryle mesajlaşıyor ve bi bakarmış gibi yapınca telefonu kendine doğru ceviriyor yani saklıyor!! kaç kere denedim bunu ama hep sakladı.Teyzemde kzım sen bekarsın tamam konuştuğun vardır arkadaşın vardırr ama bu kimle konuşuyor bilmiyorum diyo,ona soruyolar kim konuşuyorsun kız kardeşimle babamla mesajlaşıyorum diyor.Hep bi bahane,allah varya bunda bişey var diye şüphelenyoruz aslında ama yakalamadan bişey diyemeyiz sonuçta.Neyse geçen hafta beraber hem piknik yapalım hemde kuşburnu toplayalım dedk.Ben yengem ve kardeşim 3müz yanyana arabann arkasnda oturuyorz.Hemen bi bahane buldum Ben Candy Crush oyununda şu leveli geçemedm dedim oda ben geçtim 109.levele geldm dedi ver geçyim dedi ben düşünmeden verdim oda tabi baa verdi oyunu açıp o benim oyunla ugraşırken bende mesajlarına girdim ve baktım benle msjları varbi tane oglanla var diğerlerine bakamadım zaten.Oğlanın mesjlarını okudum aynen şöyle,Pamuğummm,bizimkide uyuzumm demiş oda buna sıpam,canım derken muhabbet böyle gitmiş bizimki nereye gittiğiide haber vermiş bak baaak !! kuşburnu toplucaz canm ya ailecek gidiyoruz demiş. Ya hadi bu oglan akraba diyelim neden canımlı,pamugumlu uyuzumlu konuşuyorsun ki sonuçta sen evli 1 çocuk annesisin yani arada sınır olmalı diye düşüüyorum yanlışmı kızlar,evet mesjları okumakla hata etmiş olabilir ama içim içimi yiyodu şimdi daha beter oldumSizce aldatıyor mu? bi kere de piknige gttigimzde yanımzdan kalkp başka yere gitti orda tam yarım saate yaın konşmuşu kocası olsaydı yanımızda konuşurdu neden gitti demi? Bana kalırsa aldatıyor gibi ama napıcam bilmiyorum çocuğu kocasını düşünpü üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?