Akrabam aldatıyor gibi

Adamin hic mi dikkatini cekmemis de telefonunu karistirmamis kizin, cok ilginc.
Bence de gordugun seyler cok supheli. Vasfin ne olursa olsun, bu tur seylere goz yumup izlemek bana pek etik gelmiyor. O adami hep beraber aldatiyorsunuz bildiginiz halde susarak. Ha ben olsam gidip kuzenime boyle boyle demezdim. Ama teyzeme gordugumu soylerdim, madem kadin zaten supheleniyor, onlarin bunu kendilerinin ortaya cikarmasini isterdim. Kendileri baksinlar telefona, sonra aile icinde ne yasanirsa yasanir. Artik aldatiyor mudur, yanlis anlamamidir, kendileri karar versinler. 3 maymunu oynamak da sacma bana gore. Ben aldatilsam, cevrem bunu bilip yuzume gulse, hepsi biliyormus da beni ayakta uyutmus diye bir daha yuzlerine bakmam.

Ya lütfen bu gibi meselelerde akılı ve dikatli hareket edin,kızcağız neden aldatsın eşi ile mutlu değiller mi,hem yeni evli

Bence de sana düşmez ve bir de işin şu boyutu var ki; böylesi aleni bir şekilde oluyorsa bu olaylar iki seçenek var. Ya zannettiğiniz gibi bir oay yok ortada, o kişi sadece bir yakını ( ve bir yakını ile nasıl konulacağı kimseyi ilgilendirmez) ya da eşi tamamen ilgisiz bir erkek ki bu kadar aleni bir şeyi göremiyor.

olgunlaşmadan evlenmenin sonuçları...
19 yaşında 1 çocuk annesi.
17 yaşında evlendi desek.. çok erken...
çok yanlış...
daha çocukken anne olmuş.

Ay nasıl sinir oldum size ya bi bahaneyle telini ele geçirip bi güzel karıştırmışsın,senin ne üstüne vazife bu kadar irdeliyorsun herşeyi başka işin mi yok senin ? Aldatıp aldatmadığı konusuna hiç girmiyorum ,ortada net bişey yokken bu konuda yorum yapmak çok gereksiz.

Bukadar samimiyseniz caktirmadan eside yaninizdayken sorun facede birini beyeniyom hep seyitmi ne o kim yaaa kuzrnlerindenmi falan deyin mesela... Is sarpa sararsa yani niye sorun falan gözüm biyerden isiriyo deyin hos bi cocuk gibi falan ne bileyim... Size karismak düsmez aslinda evet ama buladar kurcalamissiniz simdi iciniz nasil rahat edecek dogruysa kuzeninize yazik, ama ya yanlis anlamasa? Bosuna günah almis olursunuz... Aslinda madem kaynana cok kuskulaniyo caktirmadan ogluna sorsun, mesela oglum ne cok yazisiyosunuz siz gün icinde esinle falan dese oda yok biz yazismiyoz aaaa ben seninle sandim hep tel elinde falan. Ne bileyim safa yatin cikartin madem olayi ortaya yada esin gözünü acin madem biraz... Belkide esi biliyor kiminle yazistigini falan...

kimsenin günahını almayın lütfen,şayet böyle bişey var ise de sizi ilgilendirmez,ne cürretle mesajlarını okuyorsunuz bayanın?neden bu kadar merak ettiniz ki,hadi aldatıyor diyelim gidip kocasına şikayet mi edeceksin karın seni aldatıyor diye,çok ayıp sizin yaptığınız ben sizi daha çok kınadım açıkçası bu hareketinizden dolayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…