Akrabama aldatıldığını söylemeli miyim?

ddökümleri almak bukadar kolay olmamalı ama doğru yada yanlış bilemem .... ben olsam birinci dereceden akrabam değilse sölemezdim nasıl lsa ortaya çıkıcak bu durum nereye kadar saklanabilir ki

Birinci dereceden akrabam tatlım söylemeyeyim mi yani?
8-9 senede çıkmadı ne zaman çıkacak yaa?? ben de mutlaka çıkar diyordum ama yok anam ya bunlar çok zeki ya da kocası saf!
ya da biliyor da susuyor oofff :((

karıma iftira atıyorsunuz diyor ama bu olay 6-7 yıldır devam ediyor kızı da biliyor tüm sülale de biliyor. kocası memnun kadın memnun o kadar farklı şeyler varki en sağlıklısı bulaşmamak gerek yok

Allahım yaaa ben de bundan korkuyorum işte. Karıma iftira atıyorsunuz demesinden :((

Arkadaslar takmıssınız nerden buldun kayıtları dıye. Bellı kı konu sahıbı ya da esı gsm sırketınde calısıyor. kayıtları kendılerı cıkarmıslar.

Son düzenleme:
Canım senin durumuna da çok üzüldüm. Umarım baban hatasını anlayıp yaptığı şeye son vermiştir.
Biz de kadının da kocasının da durumları çok çok iyi. Boşansalar ikisi de bişey kaybetmez. Bilmiyorum yaa kadına mail atıcam herhalde :((

canım şu an öyle birşey yok ama benim güvenim sarsıldı bi kere hem babama hem erkeklere güvenmiyorum artık
babam eline telefonu alsa sinirden deliriyorum yani acaba yine biriyle mi konuşuyo diye psikolojim bozuldu sanırım

Arkadaşlar benim erkek kardeşim müşteri hizmetleri ile benmişim gibi konuşarak işlem yaptı,dikkatinizi çekerim ERKEK KARDEŞİM...

ismim unisex bir isim şüphelenmediler ama sonuçta bilgilerimde bayan yazıyor...

Normalde böyle bir durumda ilk önce kadinla konusurdum, bildigim herseyi söylemezdim, ama senden süpheleniyorum, bunu bunu biliyorum ve eger bu yaptiklarina son vermezsen veya kendin aciklamassan kocana ben anlatacagim derdim. Ama tabii tehlikeli birsey, kadin sonra sevgilisiyle seni ortadan kaldirmak isteyebilir- saka yapmiyorum.

Veya yuvalarini yikmaya kararliysan - ne yuvasi diyeceksin, ama belki adam halinden memnundur, sonucta kac yillik karisi, süphelense kendi arastirirdi, belki oda yurtdisinda bos durmuyordur vs - ozaman bir arkadasina rica et, adami arasin "Ve kariniz sizi bu adamla aldatiyor" diyip kapatsin telefonu. En azindan adam kendi takip eder, kendi ortaya cikartir, kendi yakalar. Kimsede sizden geldigini anlamaz.

cok sacma teyzem kocası oldugu halde cıkartamadıda sen dıdısının dıdısını cıkartmıssın vallaha bravo james bond mısalı

Back
X