- 10 Ağustos 2009
- 26.177
- 18.333
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef akrabalar bizde dağılmış vaziyette bulunduğum yerde akrabam yokKargo ?
Yahut yakınınızda giden biri varsa onun aracılığı ile gönderebilirsiniz.
Telefon açıp durumu da anlatırsanız problem olmaz bence.
Altın gibi bir şey ise banka üzerinden o anki kurdan gram olacak şekilde satın alıp gönderebilirsiniz,parayı da aynı şekilde halledebilirsiniz.Maalesef akrabalar bizde dağılmış vaziyette bulunduğum yerde akrabam yok
Kesinlikle az da olsa para verin, inanın o an en çok ona ihtiyaç duyuluyor. Tabak çanak borç ödemiyor maalesefHediye ayrıca da problem tabak çanak alsan kırılır hesabına para en uygun görünüyor biraz tuhaflasamda
Para iyi bir fikir herhalde ibanını yollarım ayıp olmaz değil mi ,ilk defa böyle düğün hediyesi yollamış olacağım ,biraz garip ama hayatlarımız öyleKesinlikle az da olsa para verin, inanın o an en çok ona ihtiyaç duyuluyor. Tabak çanak borç ödemiyor maalesef![]()
Eft bana da uygun yoksa darılırlar ki bende kızımın düğününe gelmeyene darıldımHediye ne düşünüyorsunuz ki. Biz geçen hafta akrabamızın düğününe gidemedik EFT yaptık, arayıp izah ettik. Eğer elden verilecek birşey ise güvendiğiniz bir tanıdığınıza verin o sizin adınıza taksın.
Haklısın para her derdin ilacıHediye dediğiniz altın mi aldınız?
Altınsa telefon açın, takamayacaginizi ama altın miktarını ibana atacağınızi söyleyin. Düğün öncesi bazen insanın eli sıkışık oluyor her yere para verildiği için. Onun da hoşuna gider belki nakit
Ben yeni evlendim, hediye yerine her zaman parayı tercih ederdim. Allahtan da çoğu kişi para verdi. İnanılmaz masraf oluyor, ev kredisi vb.. Hediye verenlerinde hiç biri benim zevkime uymadı evde bir köşede duruyor.Birde düğün hediyesi şu an gençleri ne alınıyor şu an ne moda merak ettim
Evlenecek kişi inanın ona takılmazEft bana da uygun yoksa darılırlar ki bende kızımın düğününe gelmeyene darıldım