akrabamın düğününe gitmem gerekir ama vaktim yok hediyesini ne şekilde vereyim

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.177
18.333
823
Haftaya akrabamın kızının düğünü olacak kına gününe gidecektim ama oda olmayacak yurtdışından ablamın kızı geliyor düğün ise başka il de olacak hediyesini nasıl vereyim şimdi siz ne yapardınız hafta içindede iş çıkışı geç saat olduğu için gidemeyeceğim,

Kargo ?
Yahut yakınınızda giden biri varsa onun aracılığı ile gönderebilirsiniz.
Telefon açıp durumu da anlatırsanız problem olmaz bence.

Hediye ne düşünüyorsunuz ki. Biz geçen hafta akrabamızın düğününe gidemedik EFT yaptık, arayıp izah ettik. Eğer elden verilecek birşey ise güvendiğiniz bir tanıdığınıza verin o sizin adınıza taksın.

Kargo ?
Yahut yakınınızda giden biri varsa onun aracılığı ile gönderebilirsiniz.
Telefon açıp durumu da anlatırsanız problem olmaz bence.
Maalesef akrabalar bizde dağılmış vaziyette bulunduğum yerde akrabam yok

Maalesef akrabalar bizde dağılmış vaziyette bulunduğum yerde akrabam yok
Altın gibi bir şey ise banka üzerinden o anki kurdan gram olacak şekilde satın alıp gönderebilirsiniz,parayı da aynı şekilde halledebilirsiniz.
Direkt hediyelik bir eşya ise en uygun çözüm kargo o halde.

Hediye ayrıca da problem tabak çanak alsan kırılır hesabına para en uygun görünüyor biraz tuhaflasamda

Kına yaşadığınız şehirdeyse yeğeninizi de alıp 10 dk uğrayıp hediyesini bırakabilirsiniz.

Hediye dediğiniz altın mi aldınız?
Altınsa telefon açın, takamayacaginizi ama altın miktarını ibana atacağınızi söyleyin. Düğün öncesi bazen insanın eli sıkışık oluyor her yere para verildiği için. Onun da hoşuna gider belki nakit

Ayrıca çok sevdiği akraba için gidecektim,düğünlerden ve o şarkılardan nefret ederim, oldum olası ne oynamayı nede düğüne gitmeyi severim ama sırf onu sevdiğim için gidecektim ama vakit yok

Kesinlikle az da olsa para verin, inanın o an en çok ona ihtiyaç duyuluyor. Tabak çanak borç ödemiyor maalesef :(
Para iyi bir fikir herhalde ibanını yollarım ayıp olmaz değil mi ,ilk defa böyle düğün hediyesi yollamış olacağım ,biraz garip ama hayatlarımız öyle

Hediye ne düşünüyorsunuz ki. Biz geçen hafta akrabamızın düğününe gidemedik EFT yaptık, arayıp izah ettik. Eğer elden verilecek birşey ise güvendiğiniz bir tanıdığınıza verin o sizin adınıza taksın.
Eft bana da uygun yoksa darılırlar ki bende kızımın düğününe gelmeyene darıldım

Birde düğün hediyesi şu an gençleri ne alınıyor şu an ne moda merak ettim

Hediye dediğiniz altın mi aldınız?
Altınsa telefon açın, takamayacaginizi ama altın miktarını ibana atacağınızi söyleyin. Düğün öncesi bazen insanın eli sıkışık oluyor her yere para verildiği için. Onun da hoşuna gider belki nakit
Haklısın para her derdin ilacı

Arayip gelemeyecegiz dersiniz.. evine gitmeyecek misiniz mesela? Evine gidince hem ev hediyesi goturun hemde para/altin neyse hediyen onu goturursun. Bu kadar kasmaya gerek varmi hesaba atmak filan cok gerekli degil bence.. tabii gidecekseniz evine sonra

Aslında sonra da gidilir hediyesi verilir ama a kızı başka ilde olacak düğün başka il de hediye eline geçene kadar uzan zaman olur bu da ayrı bir dert

Birde düğün hediyesi şu an gençleri ne alınıyor şu an ne moda merak ettim
Ben yeni evlendim, hediye yerine her zaman parayı tercih ederdim. Allahtan da çoğu kişi para verdi. İnanılmaz masraf oluyor, ev kredisi vb.. Hediye verenlerinde hiç biri benim zevkime uymadı evde bir köşede duruyor. :( onları da napıcam bilmiyorum :(

Back
X