- 3 Aralık 2014
- 102
- 39
- 98
- 41
- Konu Sahibi cilekhatun
Ama böyle yapinca düğün ve cenazedede yalniz birakir bizimkilerMecbur kalmadıkça düğün/ cenaze dışında hiçbiri ile görüşmüyorum. Hiç de aramıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama böyle yapinca düğün ve cenazedede yalniz birakir bizimkilerMecbur kalmadıkça düğün/ cenaze dışında hiçbiri ile görüşmüyorum. Hiç de aramıyorum.
Şu an da çok farksız değil ilişkileriniz, görevinizi yapıp çıkarsınız.Ama böyle yapinca düğün ve cenazedede yalniz birakir bizimkiler
Cok yedim. Buyuler yapanlar, kole yerine koyanlar, yillardir yaptigin fedakarligi bir kerede silip bana karşı birleşen kuzenler.Ama eşim tarafida daha kötü cikinca insan kendi tarafindan bi destek bekliyorAkraba kazığı mı yemelisiniz.akrabalariniz size daha nasıl kötü niyetli olduklarını anlatabilirler sizin iyi niyetinizin umurlarında olmadığını daha ne şekilde ifade etmeliler?
Kocanın ailesi neden kafaniza kakıyor onu anlamadim
Peki bir derdiniz oldugunda kime anlatiyorsunuz. Tek anne dünyalara deger evet ama hepte kaldiramaz. Evlat desen küçücük anlamaz. Arkadasliklarimda surekli şehir degistirdigimden kisa süreli. Eşim dert dinleyip sorun çözmek yerine derdime dert eklerBenim de pek akrabam yok, anneme babama bir şey olsa dımdızlak ortada kalırım. Tek çocuğum üstelik. Üzülmeyin çünkü bunlar insanı ayakları yere basan dimdik duran biri yapıyor. “Nasıl olsa arkamda biri var” değil de kendi başınıza güçlü olmanın hissiyatı da bambaşka. Bir de bu açıdan bakın derim...
Yuvani kur çoluk çocuğa karış. En az 3 çocuk yap . Eşinin ailesi ile aranı iyi tut cok da kendinden taviz vermeden tabi. Annene sahip çık ve geri kalani salla gitsin .1)Annem ailenin en küçüğüymüş. Annesi ve babası o cok gençken vefat etmiş. Dayılarımın , teyzelerimin ilişkileri basta cok iyi olsada sonradan bozulmuş. Annem onların yanında çok ezik yaşamiş. Hizmetci gibiydim diyor. Sonrasinda araya miras meseleleri girmiş. Herkes çok kopuk birbirinden. Şimdi annemin çoğu kardeşi öldü. Kalanlarda aramaz sormaz hicbir yegenide aramaz.
2) Babamla evlendiğinde bu seferde bu geldiği evde ayni şeylere maruz kalmış. Halam babaanneme gelecek diye anneme zorla döverek ev temizletilmis. Onlar oturur annem hizmet edermiş. Bu da yillarca sürmüş. Hep babamla kavga ederlerdi. En son annem yaslaninca rest cekip yeter dedi.Babamın ailesi resmen bize hizmetçilik etmiyorsan görüşme dediler. Simdi onlarda çok tavırlı anneme kızgınlıklarını benden çıkarıyorlar
Sizlere sorum şu anne ve babamın tarafindaki bu olaylar direk beni etkiledi. Şimdi hicbir kuzenimle ilişkim iyi değil. Bir tane erkek kardeşim var o da evlenince aramaz sormaz oldu. Benim durumumda olan var mi? Cok yalniz hisseden... Anneme bisey olsa kimsem yok. Arayipta hal hatır soracak. Ne tavsiye edersiniz. Ben elimden geldigince aradim sordum. Ama anne tarafım tamamen tepkisiz. Baba tarafimsa cok çamur insanlar var. Kıskanç ve insan kullanan. Düzeltemedim iliskilerimi malesef. Hatta başımada eşimin ailesi tarafindan cok kalkıldı. Akrabadan yana yalnız olanlar kiminle dertlesiyor. Nasıl vakit geçiriyor?
Cok sagolun tavsiyeler icin. 3 cocuk icin gec kaldim malesef. Eşimin aileside kendi akrabalarim gibi malesefYuvani kur çoluk çocuğa karış. En az 3 çocuk yap . Eşinin ailesi ile aranı iyi tut cok da kendinden taviz vermeden tabi. Annene sahip çık ve geri kalani salla gitsin .
Hayır onu demek istemedim. Düğün ve cenazemize gelmezler demek istedimŞu an da çok farksız değil ilişkileriniz, görevinizi yapıp çıkarsınız.
Bayramlarda napiyosunuz?akrabalarından tiksinen ve göruşmek istemeyen var mı desen evet derim bayrak sallarım. çok şanslısın.
Siz de gitmezsiniz o zaman. Ben kan bağına çok inanmıyorum, onların yapmadıklarını edindiğim dostlarım yaptı.Hayır onu demek istemedim. Düğün ve cenazemize gelmezler demek istedim
Bayramlarda napiyosunuz?
aynı durumdayım.. yani ailemde her iki tarafla aralar iyi değil bu da direk beni de etkiledi annem tarafı nötr yani Bi sorun yaşamadık herkes kendi halinde, baba tarafım da saçma sapan anormal tipler.. kaldı ki annemle de görüşmüyorum, eşimin ailesi ile de arkadaşlarım var Bi tek onlarla aram iyi.. arkadaşlar insanın seçtiği ailesi imiş ya ben de onları seçtim.. cidden insanlar Bi tuhaf akrabalar hep beklenti içerisinde sorun bende mi diyorum bazen öyle olsa arkadaşlarımla da anlaşamamam lazım.1)Annem ailenin en küçüğüymüş. Annesi ve babası o cok gençken vefat etmiş. Dayılarımın , teyzelerimin ilişkileri basta cok iyi olsada sonradan bozulmuş. Annem onların yanında çok ezik yaşamiş. Hizmetci gibiydim diyor. Sonrasinda araya miras meseleleri girmiş. Herkes çok kopuk birbirinden. Şimdi annemin çoğu kardeşi öldü. Kalanlarda aramaz sormaz hicbir yegenide aramaz.
2) Babamla evlendiğinde bu seferde bu geldiği evde ayni şeylere maruz kalmış. Halam babaanneme gelecek diye anneme zorla döverek ev temizletilmis. Onlar oturur annem hizmet edermiş. Bu da yillarca sürmüş. Hep babamla kavga ederlerdi. En son annem yaslaninca rest cekip yeter dedi.Babamın ailesi resmen bize hizmetçilik etmiyorsan görüşme dediler. Simdi onlarda çok tavırlı anneme kızgınlıklarını benden çıkarıyorlar
Sizlere sorum şu anne ve babamın tarafindaki bu olaylar direk beni etkiledi. Şimdi hicbir kuzenimle ilişkim iyi değil. Bir tane erkek kardeşim var o da evlenince aramaz sormaz oldu. Benim durumumda olan var mi? Cok yalniz hisseden... Anneme bisey olsa kimsem yok. Arayipta hal hatır soracak. Ne tavsiye edersiniz. Ben elimden geldigince aradim sordum. Ama anne tarafım tamamen tepkisiz. Baba tarafimsa cok çamur insanlar var. Kıskanç ve insan kullanan. Düzeltemedim iliskilerimi malesef. Hatta başımada eşimin ailesi tarafindan cok kalkıldı. Akrabadan yana yalnız olanlar kiminle dertlesiyor. Nasıl vakit geçiriyor?