Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İleride evlenirken ya da eşiyle ev almak için satmak isteyebilir siz o zaman satmak istemeyip daha da değerlensin isteyebilirsiniz bunu açık açık söyleyinEvlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Nasıl ya bu tamamen tuzak böyle evlilik olmaz ki o zaman hiç evlenmemeli.Güvenmediği biriyle niye evlensin ki o zaman.sizin şu anda dahi bu yatırıma aktarabileceğiniz bir miktar paranız varsa böyle saçma bir plana o parayı kurban etmek yerine altın ya da dövize çevirip eşinizin asla öğrenmeyeceği bir yerde saklamanız en mantıklısı. kendinizden başka hiç kimsenin bilmeyeceği yatırımınız her daim olmalı
Alindalin isimli kullanıcının bununla ilgili bir konusu var onu okumanı tavsiye ederim.Eşi ve kayınbiraderi ortak iş yapmış.Onun konularına bakmalısın.Evlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Arsayı nereden aldınız kaç metrekareArsada hisseleriniz ortak olmayacak mı?
Ben konuşmadığım halde kardeşlerimle arsa aldım. Muhasebecimiz buldu. Arsa geçen seneden beri %100 değer kazandı.
2250 m2 Ankara Yapracık’tan aldık.Arsayı nereden aldınız kaç metrekare
Aaa bize çok yakın eğer sorun olmazsa kaça aldınız acaba bende ev yapmak için arsa arıyorum Ankara’da2250 m2 Ankara Yapracık’tan aldık.
Özelden yazayım. Linç yemek istememAaa bize çok yakın eğer sorun olmazsa kaça aldınız acaba bende ev yapmak için arsa arıyorum Ankara’da
Banada söyler misinizÖzelden yazayım. Linç yemek istemem![]()
Sakın sakın sakın haa derim.Evlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Aslaaa.Evlendikten hemen sonra nişanlım ve ben yatırım amaçlı arsa almayı düşünüyoruz. Bekar bir kayınbiraderim var. En büyükleri. Bir arsa bulmuş ortak alma fikri sundu. Çekimserim. İlerde ne olur ne olmaz diye tedirginim. O da ele karışacak bir de akrabayla iş yapmak konusunda duyuyoruz sağdan soldan. Ama herkes yatırımlık düşünüyor yani kimse iskanda bulunmayacak. Ne düşünüyorsunuz?
Nasıl ya bu tamamen tuzak böyle evlilik olmaz ki o zaman hiç evlenmemeli.Güvenmediği biriyle niye evlensin ki o zaman.