Akrani (eksensefali) tanısını duydunuz mu daha önce?

Ben 13 haftalıktım.
10 hafta üzeri kürtaj olmuyor.
Normal doğumla doğurdum ne yazıkki
Vajinal ve agızdan ilaç verip sancı başlatıyolar düşük yani doğum gerçekleşiyor sonra kürtaj
Kesin olarak sorun vardır yani demi şüphelendikleri şey için peritanaloji bölümüne yönlendirdilerse peritanaloji bölümünden de sağlıklı bı sonuç bekleyip kendimi umutlandirmayayim

Ben 13 haftalıktım.
10 hafta üzeri kürtaj olmuyor.
Normal doğumla doğurdum ne yazıkki
Vajinal ve agızdan ilaç verip sancı başlatıyolar düşük yani doğum gerçekleşiyor sonra kürtaj
Radyoloji bölümündeki doktor raporunda obstetrik yağ yazıyor detaylı ultrason demekmiş zaten o da akrani açısından değerlendirilmesi önerilir yazmış ama madem o da detaylı baktı neden tam teşhis koymadı delircem ya

Kesin olarak sorun vardır yani demi şüphelendikleri şey için peritanaloji bölümüne yönlendirdilerse peritanaloji bölümünden de sağlıklı bı sonuç bekleyip kendimi umutlandirmayayim
Hayır sağlıklı bi sonuç gelmeyecek malesef.
Umutlanmayın ben umutlanmadım kabullenmesi daha kolay oldu tüp bebekle anne olabildiğim halde düşünün

Bunun dalı perinatalog cünkü anlayamazlar.
Belki başka bişey cıkıcaktır hemen eksensefali diye nerden cıkardınızki ben sizin yazdıklarınızı hiç duymadım akrani filan ne demek

Hayır sağlıklı bi sonuç gelmeyecek malesef.
Umutlanmayın ben umutlanmadım kabullenmesi daha kolay oldu tüp bebekle anne olabildiğim halde düşünün
Ben kabullenmesine kabullenirimde en çokta cevremdekileri düşünüyorum benden daha çok heveslilerdi resmen nasıl söyleyeceğim bilmiyorum

Bunun dalı perinatalog cünkü anlayamazlar.
Belki başka bişey cıkıcaktır hemen eksensefali diye nerden cıkardınızki ben sizin yazdıklarınızı hiç duymadım akrani filan ne demek
Akrani (eksensefali) nin diğer adıymıs raporda sadece akrani değerlendirilmesi önerilir yazıyor internetten baktığımda eksensefali çıktı direkt parantez içinde

Akrani (eksensefali) nin diğer adıymıs raporda sadece akrani değerlendirilmesi önerilir yazıyor internetten baktığımda eksensefali çıktı direkt parantez içinde
Alla alla ben ilk kez duydum sizden onun için şaşırdım.
Umarım yanlıslık vardır ama zor

Umarım herşeyin hayırlısı teşekkür ederim yorumlariniz için en azından kafamdaki soru işaretleri biraz olsun gitti
Rica ederim ne demek istediğiniz zaman yazın benim zamanımda kimse yoktu fikir alıcak cok zordu bilirim rabbim yardımcınız olsun

Merhaba, bu olay benimde başıma geldi. Sizinle iletişime geçmek istiyorum bana yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…