Hic bugüne kadar böyle bir tepki vermedim verirsemde muhtemelen ömür boyu birdaha konuşmayacağızKabul etmeyin ? Ben olsam etmem. Kırılan kırılabilir.
Eşim istemiyor eşim şuan ailesi var Ben cagirirm den buna benzer bahaneler bulun ve çağırmayinBıktım insanların uyanık davranıp karşısındakini enayi yerine koymalarından, ve benim buna sessiz kalmamdan. Evliyim Annemleri ziyarete gittiğimde 1 kere bile beni görmeye gelmeyen teyzem (çağırdığımız halde) benim yanıma evime tatile gelecekmiş hanımefendi (karadeniz bölgesindeyim). Kızlar bende buna tepki vermedim bıktım artık görmek bile istemiyorum boyle insanları. Bana ömrüm boyunca yararı olmayan, dış kapının dış mandalı halam bana gelecekmis ve benden tereyağı bal istiyor. Nasıl keseceğim ben bunların önünü. Halamdır teyzemdir diye saygısızlık etmemek icin susuyorum ama sanırım enayi yerine koyuluyorum... ne yapmalıyım ne demeliyim?
Konuşmazsan bir şey kaybeder misin ? Cevabın hayır ise düşünmene bile gerek yok.Hic bugüne kadar böyle bir tepki vermedim verirsemde muhtemelen ömür boyu birdaha konuşmayacağız
Cevabım tabiki de hayır . Küçüklüğümden beri her konuda beni hatali gören surekli alttan benim almam gerektigini söyleyen bir ailem vardı. Buyuzden her seferinde pişman oluyorum keske oyle demeseydim diye. Ama bıktım artık hiçbirini istemiyorumKonuşmazsan bir şey kaybeder misin ? Cevabın hayır ise düşünmene bile gerek yok.
Sen artık o küçük kız değilsin. Hiç gerek yok. Gocunan gocunsun içine ata ata kendini hasta edersin. Zamanında olmayanın şimdi de işi yok.Cevabım tabiki de hayır . Küçüklüğümden beri her konuda beni hatali gören surekli alttan benim almam gerektigini söyleyen bir ailem vardı. Buyuzden her seferinde pişman oluyorum keske oyle demeseydim diye. Ama bıktım artık hiçbirini istemiyorum
Bana ömrüm boyunca yararı olmayan, dış kapının dış mandalı halam bana gelecekmis ve benden tereyağı bal istiyor.
Eşinizle tatile çıkacağınizi evde olmayacağınızi söyleyin benceBıktım insanların uyanık davranıp karşısındakini enayi yerine koymalarından, ve benim buna sessiz kalmamdan. Evliyim Annemleri ziyarete gittiğimde 1 kere bile beni görmeye gelmeyen teyzem (çağırdığımız halde) benim yanıma evime tatile gelecekmiş hanımefendi (karadeniz bölgesindeyim). Kızlar bende buna tepki vermedim bıktım artık görmek bile istemiyorum boyle insanları. Bana ömrüm boyunca yararı olmayan, dış kapının dış mandalı halam bana gelecekmis ve benden tereyağı bal istiyor. Nasıl keseceğim ben bunların önünü. Halamdır teyzemdir diye saygısızlık etmemek icin susuyorum ama sanırım enayi yerine koyuluyorum... ne yapmalıyım ne demeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?