Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanları Çapkın Olur mu ?

karşılarına tam istedikleri gibi biri çıkmadığı sürece çapkındırlar bence... serserilik yapmayı severler... ama karşılarına çok özel bir adam çıktığı andan itibaren onu aldatmazlar... ben akrep olarak öyleyim...

Göz çapkınlığı olabilir belki :17:

Benim sevgilim var amauzuun boylu yapılı ve karizmatik erkeklere de gözüm kaymıyor değil aman sanki o abşka kızlara bakmıyor mu sanki :24:

ay bencede kim bakmazki:23:

İşte akrep kadını yaaa. Güç ve karizma sahibi erkek görmesin hemen o gözler kayar :) Çok fazla akrep arkadaşım var hepsi aynı :D Ki ben Sadece erkek değil kadınlara da bakarım. Böyle uzun boylu, karizmatik, taş gibi hatun görünce de bakıyorum sonra da yanındaki sümsük herife bakıyorum ülen diyorum aşk mıdır bu para mıdır bu diye derin düşüncelere dalıyorum :D :D

Son düzenleme:
İşte akrep kadını yaaa. Güç ve karizma sahibi erkek görmesin hemen o gözler kayar :) Çok fazla akrep arkadaşım var hepsi aynı :D Ki ben Sadece erkek değil kadınlara da bakarım. Böyle uzun boylu, karizmatik, taş gibi hatun görünce de bakıyorum sonra da yanındaki sümsük herife bakıyorum ülen diyorum aşk mıdır bu para mıdır bu diye derin düşüncelere dalıyorum :D :D

ay bende öle canım yaaaaaaaaaaaaaa:46:

Çapkınımdır belkide az biraz :37:
Boylu poslu esmer erkek gördümmü bakarım süzerim arkadaş :27:
İstediğimide elde ederim :37:
Bazen bir bakışım bile yeter
Ama bir ilişkim varsa sadık biriyimdir , o zaman gönlümde gözümde yanımdaki erkeği görür.:34:

bende akrep burcu bayanıyım ne fena oluyoruz :52:
bekarken çapkın olurlar ama evli,sözlü,nişanlı,sevgililisi oldumu çok uslu olurlar
körkütük aşık olurlar tıpkı ben kocişime olduğum gibi :52:

evt ben akrep burcu olarak acayip çapkınm begendiğimi almadan bırakmam gözüme kestirmem yeter yani ama yengeç burçları tam bize göre biraz pısırık ama bazen işimize yarıyo kızlar tabi gerçek sevgiyi bulana kadar daha bulamadım ama :D hadi kızlar bulana kadar durmak yok:64:

evt ben akrep burcu olarak acayip çapkınm begendiğimi almadan bırakmam gözüme kestirmem yeter yani ama yengeç burçları tam bize göre biraz pısırık ama bazen işimize yarıyo kızlar tabi gerçek sevgiyi bulana kadar daha bulamadım ama :D hadi kızlar bulana kadar durmak yok:64:

yengeçler çok pısırık oluyorlar ya kendi sözleri bile yok yengeçlerin bir olay oldumu hemen kaçarlar dayak yememek için ama sorunlarımızı dinlerler :52:

bu sadece burcuyla alakalı değil doğduğu zaman hangi burçlardan etki almaya başlamış onunlada alakalı doğum sayısıylada alakalı.Mesela benim bir çok akrep tanıdığım var bayan.Birden fazla erkekle ilişkisi olsada konusabiliyorlar.Sadece akrep burcu icin değil boğa burcunda da çok gördüm bunu bence kafaya takmayın bu kadar insan belirl bir zamana kadar çapkınlık yapar kısmetini ne zaman bulursa o zaman sadıklaşır..Ayrıca ben yengeç burcuyum ve pısırık değilim aksine çok yakın bir akrep arkadaşım var dayak yiyecekti zor kurtardık arkadaşların elinden benimde doğum haritama baktırdım bir gezegenim akrepte etkisi alıyorum azıcık diğer yengeçleri bilemem ama ben maalesf çok cazgırım heralde :/

Son düzenleme:
Bence akrep burçları öyle çapkın değiller. Yani ben değilim ama çekiciyiz yani. Çok sadığımdır aksine.
Ama balık burcu bi arkadaşım var mesela onunda çok duygusal vs olması gerekirken o çok çapkın. :37:

evet çapkındır.. ama gerçekten aşık olduğunu hissetmişse vazgeçebilir çapkınlıktan..

Ben gerçek anlamda bir ilişki yaşamadım bugüne kadar ama aynı anda birden fazla kişiden hoşlanabiliyorum, bu beni çapkın yapar mı? :44:

Back
X