Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanları Çapkın Olur mu ?

akrep burcu değilim ama burçlarla ilgilenen biri olarak izlenimim şu
akrep kadınları da erkekleri de pek çok kişiyle flört ediyor ama özellikle kadınları erkek arkadaşlarına/kocalarına fazlaca düşkün oluyorlar bütün dünyası o adam oluyor nerdeyse

ama erkekleri tehlikeli bence dikkat etmek lazııııımmmm:127:

Akrep burcu değilim ama çok fazla akrep insanı tanıyorum,son derece sadıklar.Zaten su grubu üyesi oldukları için çok duygusallar ve sadık oluyorlar.Ayrıca akrep yalnızlığı çok sever,kolay kolay kimseyle sevgili olmak istemez,bir de aldatmak ona çok ters gelir.İnsanlarla uğraşmayı sevmez.

Fakat akrepler gençlik döneminde kişilikleri henüz oturmamışken çok çapkın oluyorlar.Sevgilim lise yıllarında çok çapkınmış bir günde iki kızı idare edermiş.Akrep kadını arkadaşlarımdaysa hiç çapkınlık yok...

Genelde hava ve ateş grubu burçları seviyor flört etmeyi,çapkınlığı.

Akrep burcu değilim ama çok fazla akrep insanı tanıyorum,son derece sadıklar.Zaten su grubu üyesi oldukları için çok duygusallar ve sadık oluyorlar.Ayrıca akrep yalnızlığı çok sever,kolay kolay kimseyle sevgili olmak istemez,bir de aldatmak ona çok ters gelir.İnsanlarla uğraşmayı sevmez.

Fakat akrepler gençlik döneminde kişilikleri henüz oturmamışken çok çapkın oluyorlar.Sevgilim lise yıllarında çok çapkınmış bir günde iki kızı idare edermiş.Akrep kadını arkadaşlarımdaysa hiç çapkınlık yok...

Genelde hava ve ateş grubu burçları seviyor flört etmeyi,çapkınlığı.

kesinlikle o kadar güzel tanımlamışsınız ki:)

Ben de bir akrebim ve şunu diyebilirim ki eğer sevgilim yoksa herkesle uğraşırım hele ki sevgilim olsun ondan başkasını düşünmem.Uğraştığım arkadaşlarımla uğraşmam çok sadık bişey oluyorum :D

akrep kadını ve çapkınlık hmmmm....şimdi bi akrep kadınını ele alsak ve hayatında birinin olduğunu varsaysak akrep kadını çapkınlığın yanından bile geçmez çünkü o sevmediği biriyle asla yola çıkmaz ve sevdiği zamanda resmen kör olur kör erkeğini alır başına taç yapar başka erkekler varmı yokmu dönüp bakmaz bile kısaca bu akrep karısı sadıklık kavramının baş rolcüsüdür :) ama tabi diyelim eşi sevgilisi onu aldattı işte ozaman tam tersi olabilir hırsından neyapacağını bilemez gider eşinin hayatının bir güzel içine eder ardından sırf karşı tarafa inat önüne gelenle flört edebilir tabi bunu aldatan sevgilisinin gözlerinin önünde yapar yaparkende çok zevk alır çünkü nasıl canı yandıysa artık :) yanii bu akrep kadınının damarına basmazsanız köpek gibi sadık kalır çapkınlığıda çapkınlık edenleride yerin dibine sokar :) ama akrep erkekleri biraz farklı tabi onuda sorarlarsa söyleriz :)

Bir akrep olarak yazmadan edemeyeceğim :1:
Kolay Kolay sevgili edinmez, sonunun olmadığını düşündüğü ilişkiye başlamaz, ne de olsa Akrep kadınlarının ilkesi "ya hep, ya hiç" tir.
Hayatında sevdiği, aşık olduğu biri yoksa akrep kadınları çapkındır, çünkü çekici olmalarından dolayı daima karşı cinsin ilgi odağı halindedir, istediğini elde edebilme cazibesine sahiptirler :16:
Ama gelin görün ki birine tutuldular mı çok sadık olurlar, gözleri başka birini görmez. dünyada bir tek o kalsa yine yaşabilecek hale gelirler, zaten dünyadaki erkek nüfusu bir sevgilisi, bir de diğer erkekler olarak ikiye ayrılır. :15:
Mesela ben hayatımda biri yokken zaman zaman çapkınlık yaptığım oluyordu, ama hayatımda biri varken ondan başkası umrumda olmuyo :12:

Back
X