Tamam neyse teşekkürlerBen burcun genel özelliklerini yazdım. Gereksiz alınganlık yapmışsınız. Elde etmek istiyorsan bu şekilde davranmalısın minhalinde yazmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam neyse teşekkürlerBen burcun genel özelliklerini yazdım. Gereksiz alınganlık yapmışsınız. Elde etmek istiyorsan bu şekilde davranmalısın minhalinde yazmıştım.
Kesinlikle öyle canım. Ama anlayamıyorum bir türlü seviyo mu sevmiyo mu amacı ne gerçekten çözemiyorum![]()
Bu arada yengeç burcuyum :)
Vuhhhuu akrep erkegi mi uzak dur.
Universitede ilk yil cok tatli bi cocuk vardi benden ona karsi bisey yokken bu ilgilenmeye basladi ders cikislari beni beklemeler kitaplarimi tasimalar yurda kadar beraber yurumek.. ovguler iltifatlar basimi döndürdü ve asik oldum hah iste ondan sonra beyimiz aninda kayboldu. Ne acı cektim var ya e kucuktum o zamanlar yasadigim en büyük aci buymus gibi geliyordu.
Akrep erkekleri cekici ve gizemli oluyor genellikle gercekten birini sevdiklerinde nasil olurlar bilemem ama aşk konusunda asla güvenilmez.
Sevdiceğim akrep burcu
Gerçekten sevdiklerinde tutkulu oluyorlar.
Aşk'ı en güzeliyle yaşattı bana.
Ama ben bir aslanım çok çatışma yaşıyoruz.
Iyiymis o zaman maşallah ben bilemedim tabii tam anlamıyla sevgili olamadigimiz icin
Aslan burcunda normal erkek bi arkadas tanimistim biraz fazla egolu idi sohbet muhabbet iyiydi de bencilce bikac davranisini gorunce sasirmistim baya bayan aslanlari bilmiyorum.
Benim sevgilimde akrep burcuydu bende başak. Üniversitedeydik aynı sınıfta... Sınıfta bütün kızlar peşinden koşardı bense günaydın bile demezdim büyük ihtimal bana bu yüzden aşık olmuştu. Sevgililiğimiz boyunca Beş buçuk ay çıktık sonra onun istemesiyle ayrıldık. O kadar yalvarmama rağmen soğudumda demedi sevmiyorum da demedi. Halbuki dese benim için daha kolay olacaktı unutması. Seni seviyorum ama biz mutlu olamayız ben kendimi değiştiremiyorum sen üzülüyorsun kavga ediyoruz biz mutlu olamayız bu böyle gidecek dedi ve bitti. Tam bir sene boyunca aynı sınıfta olup konusmamamıza rağmen beni sürekli ortak arkadaşlarımıza sordu ders notlarıma kadar ilgilendi başka bir erkekle konustugumda kötü kötü baktı herkes hala beni sevdiğini düşünüyordu ben umutlanıyordum onu bekliyordum çünkü hala deli gibi seviyordum. Şimdi yatay geçiş yaptı artık aynı okulda bile olmayacağız. Ama bana bir sene boyunca çok acı yaşattı. Ne yaptogını bile anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmekten hayatımı yaşayamadım. Halbuki tanıdığımda dünyanın en mükemmel adamıydı ama beni kendinden vazgeçirmeyip dünyanınen büyük şerefsizliğini yapıp gitti.demem o ki bundan sonra akrep i duyunca uzak duruyoruz çünkü çok güzel acı çektiriyorlarKızlar merhaba. Burayı görür görmez direk konu açtım. Biraz uzun ama ben özet gecicem 8 ay aşık olduğum yan komşularımızın oğluyla 3 ay önce tanıştım dersane sınav bahanesıyle yanına gıttım ve numaramı verdim. Aynı gun oda bana benı sevdıgını ve bunun uzun zamandır oldugunu soyledı 2 3 gun hersey cok guzeldı sonra bır anda herşey bitti anlamadım. sevmiyorum demeden hatta hıcbısey demeden gitti 3 ay geçti hala sevmiyorum demiyo sevdiğini biliyorum ama hiç konusmuyoruz. Akrep burcu ve anlaması güç biri. Ne yapacağımı bilmiyorum. Mesaj atsam gururum el vermiyor atmasam içim içimi yiyor ne biliyim işte öyle![]()
Benim sevgilimde akrep burcuydu bende başak. Üniversitedeydik aynı sınıfta... Sınıfta bütün kızlar peşinden koşardı bense günaydın bile demezdim büyük ihtimal bana bu yüzden aşık olmuştu. Sevgililiğimiz boyunca Beş buçuk ay çıktık sonra onun istemesiyle ayrıldık. O kadar yalvarmama rağmen soğudumda demedi sevmiyorum da demedi. Halbuki dese benim için daha kolay olacaktı unutması. Seni seviyorum ama biz mutlu olamayız ben kendimi değiştiremiyorum sen üzülüyorsun kavga ediyoruz biz mutlu olamayız bu böyle gidecek dedi ve bitti. Tam bir sene boyunca aynı sınıfta olup konusmamamıza rağmen beni sürekli ortak arkadaşlarımıza sordu ders notlarıma kadar ilgilendi başka bir erkekle konustugumda kötü kötü baktı herkes hala beni sevdiğini düşünüyordu ben umutlanıyordum onu bekliyordum çünkü hala deli gibi seviyordum. Şimdi yatay geçiş yaptı artık aynı okulda bile olmayacağız. Ama bana bir sene boyunca çok acı yaşattı. Ne yaptogını bile anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmekten hayatımı yaşayamadım. Halbuki tanıdığımda dünyanın en mükemmel adamıydı ama beni kendinden vazgeçirmeyip dünyanınen büyük şerefsizliğini yapıp gitti.demem o ki bundan sonra akrep i duyunca uzak duruyoruz çünkü çok güzel acı çektiriyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi