- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
Hayır görüşmedik.
İlginç o zaman görüşmediğin bir insanı evliliğe nasıl ikna etmeyi düşünüyorsun?
Görüşmediğim bir insanla evlilik planı yapamam şahsen. Bilemiyorum ne diyeceğimi şimdi. Adam da düşünmez haliyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır görüşmedik.
İşte bi kere bi gorusse hersey çözülecek belki.o da kararsız gibi.İlginç o zaman görüşmediğin bir insanı evliliğe nasıl ikna etmeyi düşünüyorsun?
Görüşmediğim bir insanla evlilik planı yapamam şahsen. Bilemiyorum ne diyeceğimi şimdi. Adam da düşünmez haliyle.
İşte bi kere bi gorusse hersey çözülecek belki.o da kararsız gibi.
Yok kırılma değil. Yalnız hemen evlilik olsun demiyorum ben.bi gorussek diyorum.o da sonu evlilik olmaz deyip gorusmuyor.ben görüşmeye ikna etmek istiyorum daha çok. Evlilik Son Nokta tabiki.yine de biraz inceleyince tanıyorsun insanları.hissediyorsun tam olmasada.yazmadan resimden vs.Yahu bak kırılma ama sen evlenmişsin,bir tecrübe edinmişsin. Ve ayrılmışsın belli şeyler yaşamışsın ve bazı şeyleri yaparken adım atarken bin kere düşünerek hareket etmen gerekiyor.
Sen anlattığına göre internette biriyle konuşuyorsun ve bu adamı evliliğe ikna etmeye çalışıyorsun. Tanıyorum diye düşünüyorsun ama aynı evi paylaştığın insanı tanımadığını sende belki seneler sonra fark ettin. Daha mantıklı hareket etmen gerekmiyor mu? Başka erkek yok mu? Neden sen uğraşıyorsun da karşında ki adam uğraşmıyor seninle evlensin diye?
Yok kırılma değil. Yalnız hemen evlilik olsun demiyorum ben.bi gorussek diyorum.o da sonu evlilik olmaz deyip gorusmuyor.ben görüşmeye ikna etmek istiyorum daha çok. Evlilik Son Nokta tabiki.yine de biraz inceleyince tanıyorsun insanları.hissediyorsun tam olmasada.yazmadan resimden vs.
Soyle söylüyor.dinliyorum seni ama bitürlü kabullenemiyorum diyor.bilmiyorum belki de cidden hoşlanmıyordur doğru. Ama işte cevap veriyor.azarlamiyor dinliyor.okuyor yazdıklarımı vs...senle olmaz diyorsa baştan ancak senin duygularınla oynayıp.hiç erkek yüzü görmemiş bayanla evlenmeyi bekliyordur.senden gerçekten hoşlansa karakterini tanımak ister.
Hissediliyor arkadaşım. Farkediliyor yüzde yüz tabiki tanıma olmaz.4 sene oldu ayrılalı.Yazmadan resimden nasıl tanıyabilirsin bir insanı?
Ne kadsr oldu boşanalı acaba?
hormonları ile aklı kavga ediyor.hormonları baskın kaybetmekte istemiyor.genç bekar akrep erkeklerinin çoğunun hormonları galip çıkar.daha mesele onun sana psikopat bir takıntı geliştirmesine yol açmadan arkana bakmadan kaç.sonra düşünsene ondan daha çok seni hakeden biri ile tanıştın o ilişkini seni sevdiği için değilde takıntı haline getirdiği biri mahvedecek.Soyle söylüyor.dinliyorum seni ama bitürlü kabullenemiyorum diyor.bilmiyorum belki de cidden hoşlanmıyordur doğru. Ama işte cevap veriyor.azarlamiyor dinliyor.okuyor yazdıklarımı vs...
Evet sanırım dediğiniz gibi.hormonlarla aklı kavgada.hormonları ile aklı kavga ediyor.hormonları baskın kaybetmekte istemiyor.genç bekar akrep erkeklerinin çoğunun hormonları galip çıkar.daha mesele onun sana psikopat bir takıntı geliştirmesine yol açmadan arkana bakmadan kaç.sonra düşünsene ondan daha çok seni hakeden biri ile tanıştın o ilişkini seni sevdiği için değilde takıntı haline getirdiği biri mahvedecek.
Yahu bak kırılma ama sen evlenmişsin,bir tecrübe edinmişsin. Ve ayrılmışsın belli şeyler yaşamışsın ve bazı şeyleri yaparken adım atarken bin kere düşünerek hareket etmen gerekiyor.
Sen anlattığına göre internette biriyle konuşuyorsun ve bu adamı evliliğe ikna etmeye çalışıyorsun. Tanıyorum diye düşünüyorsun ama aynı evi paylaştığın insanı tanımadığını sende belki seneler sonra fark ettin. Daha mantıklı hareket etmen gerekmiyor mu? Başka erkek yok mu? Neden sen uğraşıyorsun da karşında ki adam uğraşmıyor seninle evlensin diye?
benim eşimde akrep burcu inan çok zor onların ön yargılarını kırıp güvenlerini kazanmak. ama şunu unutma ilerisi bile olsa cok sıkıntı yaşarsın belkide her tartışmada önüne koyar bu durumu bence hayatını zorlaştırma ve seni mutlu edicek biriyle ol. çünkü akrep erkekleri için çevrenin ne dediği ne düşündüğü fazlasıyla önemli ve ne yazıkki biraz dır dırcı oluyolar:) kocamdan biliyom :)aynen bende dediğin gibiyim canım.ve nerde zor insan varsa onu buluyorum.
Aslında söyle diyor.bir insanı olduğu gibi kabullenmek lazim.ben şimdi boşanmış biriyle evlenmeyi kabullenmeye hazır değilim diyor.yani kabullenmek gerektiğini söylediği için sonra bana karşı önüme koyacağını sanmıyorum.ben onu da sordum.çevreden mi çekiniyorsun dedim.cevap yazmadı.benim eşimde akrep burcu inan çok zor onların ön yargılarını kırıp güvenlerini kazanmak. ama şunu unutma ilerisi bile olsa cok sıkıntı yaşarsın belkide her tartışmada önüne koyar bu durumu bence hayatını zorlaştırma ve seni mutlu edicek biriyle ol. çünkü akrep erkekleri için çevrenin ne dediği ne düşündüğü fazlasıyla önemli ve ne yazıkki biraz dır dırcı oluyolar:) kocamdan biliyom :)
Neden biliyor musunuz.kendisi sonu evlilik olmadiktan sonra görüşme taraftarı değil. Evlilik konusunu açan hep o.benle sonu kesinlikle evlilik olmayacak ya görüşmenin anlamı yok diye bakiyor olaya.Çok özür dilerim bişey soracaktım.Daha yüzyüze bile gelmemişsiniz,neden evlilik lafları dönüyor ortada o kısmı merak ettim.
güzel kardeşim yanında kanlı canlı nasıl hissediceğini bilmedin biri için neden bukadar kafa yoruyosun belkide görüşünce o isticek sen istemiceksin bişey hissetmiceksin biraz ergen mantığında hareket ediyo gibisin yani benim lisedeyken böyle bi telefon flörtüm vardı kendimi ona aşık sanıyodum falan ama görüşünce içi boş bi balndan farksız değilmiş amaaa dediğim gibi çocuktum o zamanlar senin kılı kırk yararcasına düşünüp tartman lazım bence daha sağlıklı ilişkiler kurmaya çalış ama tabi senin hayatın yargılamak bana düşmezNeden biliyor musunuz.kendisi sonu evlilik olmadiktan sonra görüşme taraftarı değil. Evlilik konusunu açan hep o.benle sonu kesinlikle evlilik olmayacak ya görüşmenin anlamı yok diye bakiyor olaya.
Bilmiyorum belki de dediğiniz gibidir. O da bunu söyledi idealize ediyorsun aşkı seviyorsun sen inanmak istiyorsun bana ama gerçekçi sayılmaz. Belki de görünce istemiceksin dedi.bende olabilir aslında bi gorussek belki de kendimı ölçme açısından daha iyi olacak dedim.ama seni inceledim düşündüm çok beğeniyorum bundan da eminim dedim.güzel kardeşim yanında kanlı canlı nasıl hissediceğini bilmedin biri için neden bukadar kafa yoruyosun belkide görüşünce o isticek sen istemiceksin bişey hissetmiceksin biraz ergen mantığında hareket ediyo gibisin yani benim lisedeyken böyle bi telefon flörtüm vardı kendimi ona aşık sanıyodum falan ama görüşünce içi boş bi balndan farksız değilmiş amaaa dediğim gibi çocuktum o zamanlar senin kılı kırk yararcasına düşünüp tartman lazım bence daha sağlıklı ilişkiler kurmaya çalış ama tabi senin hayatın yargılamak bana düşmez
Sen iyi misinBeyefendinin bana daha yeni yazdığı.....................
"kendini boşuna yıpratıyorsun, evli olmasanda (yani boşanmış olmasanda) kolay olmazdı, seni fazla naif bulurdum evlenmek için, yada yaşına takardım :) bazen bende evlilikten vazgeçip avunsam mı diyorum, hayat zor..." diye yazmış.
bende sen herşeye bir bahane buluyorsun.hergün birşey çıkarıyorsun naif maif neymiş yaa...dedim.bu kadar mükemmelliyetçi olma.sen istediğin gibi kız bulsanda anlaşamazsın.bu mükemmelliyetçilikle olmaz.tam tamına uyan 4 4 lük insan yok.öyle bişey yok.hayatı sen zorlaştırıyorsun.bekar adamlar 2 3 çocuklu kadınlarla evlenip herkesi karşısına alıp sahip çıkıp mutlu oluyorlar. niye kendine mutlu olma hakkı tanımıyorsun.yazık değil mi sana,bencede sen evlilikten vazgeç,gel gezip tozalım.bidaha bu yaşlara gelmiceksin.korkma başına bela olmam.git evlenecem ben dersen dönerim arkama bakmam.iradeliyim güçlüyüm o kadar.merak etme.....vs yazdım.
Hoş onu da yapamaz bu
bu adam bu kafayla evlenemeziyi sevindim.sonunda mecbur benle avunacak
![]()
Psikiyatrina adama sakiz gibi yapistigini da anlattin mi? Zira adama obsesif teshisi koymadan evvel, hastasi olan size bir teshis koymasi gerekiyor.Beni sevdiğini söyledi ama yine de gorusmuyor.psikiyatri doktoruma sordum.obsesif olduğunu söyledi ve kendini ne zannediyor.herkes boşanıyor dedi.bu yüzyüze gelmediğiniz için gerçekçi bir ilişki değil dedi.bende bitirmeye karar verdim.