• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep erkeği hakkında

Adam sizinle ilgilenseydi yazardı, yazmıyorsa ilgilenmiyordur. Burcuna niye takıldığınızı algılayamadım. Burcuna göre değişmiyor genel kurallar.

Akrep burcu erkeği tam bi manyaktir :) deli gbi kıskanç aşırı sahiplenir boğar ıyyy eski sevglm çok cektm mm

Hayatıma iki akrep erkeği girdi. Biri düzgün, kibar, tutarlı; diğeri sapık zihniyetli biriydi. Demem o ki; burçlarla sınırlandırma. Herkes farklıdır. Ama şöyle de bişey var; çok çabuk etkiliyorlar akrep erkekleri, hele o bakışları yok mu :işsiz:
Katiliyorum ama bende bir akrep burcunu karsimda surundurdumm eli ayagina dolasti karizma yere yapisti sakarlasti birden cok komikti ama tatliydi :halay:

Olabilir. Ama bu konu buraya daha uygun. Fakat sizde olur olmaz hersey icin editörü etiketlemek gibi bir huy var sanirim. Sıkça denk geliyorum buna.
aynen bende sık görüyorum son zamanlarda :olamaz: ispiyonculuk diyoruz biz buna :KK53:
kaldı ki konu hakkında ki şikayetler etiketleyerek değil kib leyerek bildirilir. editör uygunsa gerekeni yapar.

Bundan yaklasik 1 bucuk hafta önce bana yazmisti faceden. Yurt disindayiz okul icin fikir alisverisi olur diye yazmis.. herneyse muhabbetimiz cok ilerledi cok guzeldi hatta o da dile getirdi bunu iyi ki yazmisim dedi ve memnun oldugunu belirtti. Sonra bidaha da yazmadi ya.. icimde kaldi dayanamadim bir bahane bularak yazdim maalesef. orda da cok yogun oldugunu dile getirdi uniden dolayi sonra birden konu acti konustuk yine o gün ve sona dogru soguk davrandi. 4 gün felan olacak galiba yine cit yok :KK70: bu akrep burcu erkekleri nasildir ki? ya da ben cok ciddiye aliyorum galiba ama hic böyle olmamisti adam akilli birisi buldu dedim beni tam, burclarda uyuyor ( burc uyumuna inaniyorum ve karakteristik özelliklerine).. öyle iste deliyim deliyim :KK70: siz ne diyorsunuzz kii acebaa bende yengec burcuyum bu arada. Tabii ki burc uyumuna göre plan yapmamak gerek, kisiligi karakteri de önemli. Hani biriyle yeni tanisirken insanin ici isinir ya öyle oldu ve tanimaya deger diyorum. Fakat ilk adimi ben atmam.. cunku kimse bana ilk adimi atmadi simdiye kadar..ve ben ne zmn ilk adimi atayim dedim sonu hüsrandi:KK43:

Eşim akrep ben yengeç burcuyum. Akrep burcunun karakteristik özelliği mi bilmem ama ısrardan ve yoğun ilgilen başlarda çok hoşlanmıyordu eşim. Yengeç burcu da fazla ilgili farkındaysanız. Biraz kendini geride tutmanı öneririm. Senle ilgili hisleri varsa bırak o yaklaşsın, yoksa zaten yaklaşmaz anlarsın.

Bu arada akrep-yengeç uyumu frekans tuttu mu, duygular varsa çok iyidir. :KK200:

Gecen gun yabanci kanallarin birinde bir program vardi ilgimi cekti izledim biraz.
Konu şu
Yoldan gecen 7 kisiye denek olmalari icin teklifte bulunup
DNA orneginizden kisilik testi yapmak istiyoruz katilir misiniz diye sordular,
Insanlar da kabul ettiler.
Bir doktor geldi hepsinin agızlarindan kurdanla dna testi icin gerekli seyi aldi
Laboratuara gonderdiler.
Sonra çıkan sonuçları A4 kagıdı olarak ellerine verdiler,
Okumaları için.
Ve % kaç doğru olduğunu ve çıkan sonucun kendilerini yansıtıp yansıtmadığını sordular.
Zaten okurlarken yüzlerinde korkunç bir ifade vardı hepsi şok :)
7 side %98-%100 gibi oranlar verdiler.
Sonra içlerinden birine çıkan sonucu yüksek sesle okumasını söylediklerinde herkes gülüşmeye başladı :)
Meğer hepsine aynı sonucu vermişler :deli:

En son şöyle bağladılar
Hepimiz kendimize has özelliklerimiz olduğuna inansak ta
aslında aynıyız.
Burçlar da buna dahilmiş :)

Yazan= Akrep kadını :-)

ya bide soyle birsey var yada ben mi anlam cikariyorum; instagram da hikaye bölümüne arkdsimla kahve ictigimizi koymustum, hikayelerimi de sürekli takip eder hani gorünüyor ya kimin baktigi, herneyse o foto ardindan hemn kendisi de kahve fotosu atti. begeni yapar paylasimlarima, takip eder.. ya cok istiyorum konusmak :KK43: o kdr guzeldi ki sohbetimiz ama galiba bege medi beni sizinde dediginiz gibi ilgilenmiyor yoksa yazardi ;(
Madem soğuk ve gicik bir tip, neden peşindesin?

Eşim akrep ben yengeç burcuyum. Akrep burcunun karakteristik özelliği mi bilmem ama ısrardan ve yoğun ilgilen başlarda çok hoşlanmıyordu eşim. Yengeç burcu da fazla ilgili farkındaysanız. Biraz kendini geride tutmanı öneririm. Senle ilgili hisleri varsa bırak o yaklaşsın, yoksa zaten yaklaşmaz anlarsın.

Bu arada akrep-yengeç uyumu frekans tuttu mu, duygular varsa çok iyidir. :KK200:
Ay ben yengeç burcuyum ama hiç ilgilenmem kimseylen ama hayatımın en büyük aşkı akrep erkeğiydi :KK53:

Back
X