- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.542
- 498
- Konu Sahibi hayatisir1234
Aklinda baskasi vardir. Acisi azalinca teselli edilmek icin gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsa olmasın canım ya sana uygun iyi bir insan çıkar inşallah karsinasanirim o yaklasim hic olmicak![]()
insalllaah :)Olmazsa olmasın canım ya sana uygun iyi bir insan çıkar inşallah karsina
Siz burç konusunu bir kenara birakin bence. Gönül işlerinde burçlar safdışıdır. Her insanin farkli dünyasi vardir. Burçlara indirgeyerek yorum yapmak çok zor. Hersey gonlunuzce olur umarim.aslinda bende kotu dusunmem iyi anlasirim su burclari olduklari icin![]()
burçlar diye ayrı bir topik varNeden etiketlediniz edotörü? Burclarla ilgili konu acmak yasak mi?
Katiliyorum ama bende bir akrep burcunu karsimda surundurdumm eli ayagina dolasti karizma yere yapisti sakarlasti birden cok komikti ama tatliydiHayatıma iki akrep erkeği girdi. Biri düzgün, kibar, tutarlı; diğeri sapık zihniyetli biriydi. Demem o ki; burçlarla sınırlandırma. Herkes farklıdır. Ama şöyle de bişey var; çok çabuk etkiliyorlar akrep erkekleri, hele o bakışları yok mu![]()
Olabilir. Ama bu konu buraya daha uygun. Fakat sizde olur olmaz hersey icin editörü etiketlemek gibi bir huy var sanirim. Sıkça denk geliyorum buna.burçlar diye ayrı bir topik var
aynen bende sık görüyorum son zamanlardaOlabilir. Ama bu konu buraya daha uygun. Fakat sizde olur olmaz hersey icin editörü etiketlemek gibi bir huy var sanirim. Sıkça denk geliyorum buna.
Bundan yaklasik 1 bucuk hafta önce bana yazmisti faceden. Yurt disindayiz okul icin fikir alisverisi olur diye yazmis.. herneyse muhabbetimiz cok ilerledi cok guzeldi hatta o da dile getirdi bunu iyi ki yazmisim dedi ve memnun oldugunu belirtti. Sonra bidaha da yazmadi ya.. icimde kaldi dayanamadim bir bahane bularak yazdim maalesef. orda da cok yogun oldugunu dile getirdi uniden dolayi sonra birden konu acti konustuk yine o gün ve sona dogru soguk davrandi. 4 gün felan olacak galiba yine cit yokbu akrep burcu erkekleri nasildir ki? ya da ben cok ciddiye aliyorum galiba ama hic böyle olmamisti adam akilli birisi buldu dedim beni tam, burclarda uyuyor ( burc uyumuna inaniyorum ve karakteristik özelliklerine).. öyle iste deliyim deliyim
siz ne diyorsunuzz kii acebaa bende yengec burcuyum bu arada. Tabii ki burc uyumuna göre plan yapmamak gerek, kisiligi karakteri de önemli. Hani biriyle yeni tanisirken insanin ici isinir ya öyle oldu ve tanimaya deger diyorum. Fakat ilk adimi ben atmam.. cunku kimse bana ilk adimi atmadi simdiye kadar..ve ben ne zmn ilk adimi atayim dedim sonu hüsrandi
![]()
Madem soğuk ve gicik bir tip, neden peşindesin?ya bide soyle birsey var yada ben mi anlam cikariyorum; instagram da hikaye bölümüne arkdsimla kahve ictigimizi koymustum, hikayelerimi de sürekli takip eder hani gorünüyor ya kimin baktigi, herneyse o foto ardindan hemn kendisi de kahve fotosu atti. begeni yapar paylasimlarima, takip eder.. ya cok istiyorum konusmako kdr guzeldi ki sohbetimiz ama galiba bege medi beni sizinde dediginiz gibi ilgilenmiyor yoksa yazardi ;(
Ay ben yengeç burcuyum ama hiç ilgilenmem kimseylen ama hayatımın en büyük aşkı akrep erkeğiydiEşim akrep ben yengeç burcuyum. Akrep burcunun karakteristik özelliği mi bilmem ama ısrardan ve yoğun ilgilen başlarda çok hoşlanmıyordu eşim. Yengeç burcu da fazla ilgili farkındaysanız. Biraz kendini geride tutmanı öneririm. Senle ilgili hisleri varsa bırak o yaklaşsın, yoksa zaten yaklaşmaz anlarsın.
Bu arada akrep-yengeç uyumu frekans tuttu mu, duygular varsa çok iyidir.![]()
Kova erkeği dururkenAkrep erkeği nedir ya![]()