- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
Bundan yaklasik 1 bucuk hafta önce bana yazmisti faceden. Yurt disindayiz okul icin fikir alisverisi olur diye yazmis.. herneyse muhabbetimiz cok ilerledi cok guzeldi hatta o da dile getirdi bunu iyi ki yazmisim dedi ve memnun oldugunu belirtti. Sonra bidaha da yazmadi ya.. icimde kaldi dayanamadim bir bahane bularak yazdim maalesef. orda da cok yogun oldugunu dile getirdi uniden dolayi sonra birden konu acti konustuk yine o gün ve sona dogru soguk davrandi. 4 gün felan olacak galiba yine cit yok
bu akrep burcu erkekleri nasildir ki? ya da ben cok ciddiye aliyorum galiba ama hic böyle olmamisti adam akilli birisi buldu dedim beni tam, burclarda uyuyor ( burc uyumuna inaniyorum ve karakteristik özelliklerine).. öyle iste deliyim deliyim
siz ne diyorsunuzz kii acebaa bende yengec burcuyum bu arada. Tabii ki burc uyumuna göre plan yapmamak gerek, kisiligi karakteri de önemli. Hani biriyle yeni tanisirken insanin ici isinir ya öyle oldu ve tanimaya deger diyorum. Fakat ilk adimi ben atmam.. cunku kimse bana ilk adimi atmadi simdiye kadar..ve ben ne zmn ilk adimi atayim dedim sonu hüsrandi