Akrep erkeği????

Ben de akrebim ve ben de böyleyim. Bir gelirim bir giderim naptığım anlaşılmaz ama bu sadece başlarda. Akrep burçları en çok güvene önem verir ve size güvenmeye başladığı anda işte o dengesiz hareketleri kalmaz ve sevgisini dibine kadar hissettirir. O yüzden siz sabit sakin güvenilir durduğunuz sürece sizden vazgeçemeyecektir.
Ben bir de peşinden koşmayı severim. Yani mesela ona mesaj atın tamamen de kaçmayın ama sanki o olmazsa yaşayamayacak gibi de görmesin sizi.
ben başta güvenemem karşımdakine olay bu dengesizliğimde de.Çok zor severim çünkü önce güven ararım ama aynı zamanda sevince de cok baglanırım her türlü sorunu halletmeye çalışırım kaçmam,korurum destek olurum. ayrılırsak uzun süre unutmam ve bitse de ilişkimin değeri vardır saygı duyarım geçmişe.
Ben de dahil genelde akrep burçları deli gibi kıskanç olur 🤣 değil diyosanız belli etmiyordur
Çoğu yorumda uzaktan efendi yakından garip denmiş:
Ben de öyleyim uzaktan sessiz hanım hanımcık hatta saf bulunurum
Yakından tanıyanlar ne kadar uyanık, garip 😅 deli dolu ve duygularını en en üst seviyede yaşayan biri olduğumu bilir 🤣

Bir şey soracağım :KK70:
Bir akrep olarak, peşinizden koşulması deli divane sevilmek hoşunuza gider mi?
Bana sormamışsınız ama hem deli gibi beni sevsin hem de bazen geri çeksin kendini ben onun peşinden koşayım isterim. Bir insanı direkt elimin altında görürsem soğurum. Kendi duruşu olsun isterim 🤣

Ben de akrebim ve ben de böyleyim. Bir gelirim bir giderim naptığım anlaşılmaz ama bu sadece başlarda. Akrep burçları en çok güvene önem verir ve size güvenmeye başladığı anda işte o dengesiz hareketleri kalmaz ve sevgisini dibine kadar hissettirir. O yüzden siz sabit sakin güvenilir durduğunuz sürece sizden vazgeçemeyecektir.
Ben bir de peşinden koşmayı severim. Yani mesela ona mesaj atın tamamen de kaçmayın ama sanki o olmazsa yaşayamayacak gibi de görmesin sizi.
ben başta güvenemem karşımdakine olay bu dengesizliğimde de.Çok zor severim çünkü önce güven ararım ama aynı zamanda sevince de cok baglanırım her türlü sorunu halletmeye çalışırım kaçmam,korurum destek olurum. ayrılırsak uzun süre unutmam ve bitse de ilişkimin değeri vardır saygı duyarım geçmişe.
Ben de dahil genelde akrep burçları deli gibi kıskanç olur 🤣 değil diyosanız belli etmiyordur
Çoğu yorumda uzaktan efendi yakından garip denmiş:
Ben de öyleyim uzaktan sessiz hanım hanımcık hatta saf bulunurum
Yakından tanıyanlar ne kadar uyanık, garip 😅 deli dolu ve duygularını en en üst seviyede yaşayan biri olduğumu bilir 🤣
🤣🤣🤣 ya benim annemede bu senin kizinmi hastanede karismis bu derler taniyanlar cok uyanikmisim saf salak diruyosun ama zehir gibi calisiyo kafan cok fenasin diyolar 🤣 tabi bilmiyolar istesek kendimizi saf gibi gosterbiliyoruz isimize nasil geliyosa

Yaaa bende oglak sevgilim akrep .. İki inatçı burcuz. Ama onun ınadı benımkıne agır basıyor. :KK12: Canı istemezse asla geri adım atmaz.. Ama yeter ki istesin..Bazen cok olgun bazen cocuk gibi.. Kimsenin göremedigi ama bana yansıttıgı cocuksu yanı :p Bizde insallah bi gün evleniriz sizin gibi tatlı tatlı tartısırız.. :KK22:
Oglak kadini ile akrep burcu cok iyi anlasiyor hatta o cocuksu halleri biz görüyoruz bizden baska kimse degil inadina inat benim esiminde inadi benden agir basiyor insallah evlenip mutlu olursunuz, ilk 2 yil cocuk yapma da biz ilk 2 yilda evliligimizi oturtabildik simdi basimin eti yiyor cocuk istiyorum 3 sene oldu evleneli diye blah blah yapiyor duymazdan geliyorum önce beni ehliyet kursuna yazdir ehliyetimi alayim elime o zaman cocuk yapariz diyoruz asla sözümden dönmem ne güzel alistim rahata esim zor insan zoooorrr 😂😂

🤣🤣🤣 ya benim annemede bu senin kizinmi hastanede karismis bu derler taniyanlar cok uyanikmisim saf salak diruyosun ama zehir gibi calisiyo kafan cok fenasin diyolar 🤣 tabi bilmiyolar istesek kendimizi saf gibi gosterbiliyoruz isimize nasil geliyosa
Evet ya ben işime gelince safa yatarım ama bazen de saf görünmekten hoşlanmıyorum 🤣🤣 ama yakından tanıyan birine saf olduğuma inandıramaz kimse

Ben de kova burcuyum o akrep.
Anlaşamıyoruz ama aramızda acayip bir tutku var.

Onu arzuladigimi falan söylesem hoşuna gider mi?
Akrep burclarina yapacaginiz her iltihat,her itiraf,guzel soz sevildigini bilmek ozlendigini bilmek acayip hosuna gider tam tersi gibi davranabilir ama arkanizi dondugunuzde mutluluktan dort kose sırıtan bir surata donusur yuzu😊

Back
X