- Konu Sahibi B_Bianco_B
Ben de akrebim ve ben de böyleyim. Bir gelirim bir giderim naptığım anlaşılmaz ama bu sadece başlarda. Akrep burçları en çok güvene önem verir ve size güvenmeye başladığı anda işte o dengesiz hareketleri kalmaz ve sevgisini dibine kadar hissettirir. O yüzden siz sabit sakin güvenilir durduğunuz sürece sizden vazgeçemeyecektir.
Ben bir de peşinden koşmayı severim. Yani mesela ona mesaj atın tamamen de kaçmayın ama sanki o olmazsa yaşayamayacak gibi de görmesin sizi.
ben başta güvenemem karşımdakine olay bu dengesizliğimde de.Çok zor severim çünkü önce güven ararım ama aynı zamanda sevince de cok baglanırım her türlü sorunu halletmeye çalışırım kaçmam,korurum destek olurum. ayrılırsak uzun süre unutmam ve bitse de ilişkimin değeri vardır saygı duyarım geçmişe.
Ben de dahil genelde akrep burçları deli gibi kıskanç olur
değil diyosanız belli etmiyordur
Çoğu yorumda uzaktan efendi yakından garip denmiş:
Ben de öyleyim uzaktan sessiz hanım hanımcık hatta saf bulunurum
Yakından tanıyanlar ne kadar uyanık, garip
deli dolu ve duygularını en en üst seviyede yaşayan biri olduğumu bilir 
Ben bir de peşinden koşmayı severim. Yani mesela ona mesaj atın tamamen de kaçmayın ama sanki o olmazsa yaşayamayacak gibi de görmesin sizi.
ben başta güvenemem karşımdakine olay bu dengesizliğimde de.Çok zor severim çünkü önce güven ararım ama aynı zamanda sevince de cok baglanırım her türlü sorunu halletmeye çalışırım kaçmam,korurum destek olurum. ayrılırsak uzun süre unutmam ve bitse de ilişkimin değeri vardır saygı duyarım geçmişe.
Ben de dahil genelde akrep burçları deli gibi kıskanç olur

Çoğu yorumda uzaktan efendi yakından garip denmiş:
Ben de öyleyim uzaktan sessiz hanım hanımcık hatta saf bulunurum
Yakından tanıyanlar ne kadar uyanık, garip