Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeğine Nasıl Davranmalı ?

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
Merhaba Kızlar,
Ben bir yay o akrep olarak arkadaşlığımız sevgili olmaya doğru ilerliyor :) ama akrep erkeği anladığım kadarıyla emin olmadan harekete geçmiyor, duygularını içinde titizlikle saklayabilme kabiliyetine sahip . O gözler var ya o gözler:) onlar seviyorum diyo ama , işte aması var. İlk adımı ondan mı beklemeliyim? Bir akrep beğendiğini sevdiğini hissettirir mi? İlk adımı ben atsam kötü mü olur, nasıl davranmalıyım:) Kızlarrr yardım lütfen

Akrep erkeği benim erkeğimde Akrep ... Ve bende Akrep :)
Akrep erkeği çok kıskançtır delidir doludur yaşamayı hayatı sever .. Lüksü konforu sever ..
Vs bir sürü özellikleri var ama sanırım kişiden kişiye yükselenine göre değişir .. Benim ki has Akrep yükselenide öyle :)

Doğru anlamışssın emin olduğu zaman harekete geçer .. İçinde soru işaretleri varsa onları çözer öyle harekete geçer .. İyi izler gözlemler...
Çok güzel hissettirir begenir iltifat etmekten çekinmez .. Kadınını el üstünde tutar şımartır .. Oldukça da romantik

En azından benim ki böyle ...

Ama genel olarak Akrep insanı zordur .. Kızı erkeği farketmez ...

bence hiç davranılmamalı yok sayılmalı dışlamalı !

ciddiyet bir yana şekerim, ilk adımı sen atma ..yani belirtiler ver kovalaması için malzeme ver amaa o demeden seni seviyorum deme hareketlerine falan çok dikkat et başta ilişki oturana kadar...zaten şımarcak yer arıyolar fazla cilve de yapma fazla nazıda sevmezler

ama bence kaçılmalı akreplerden..alacan hepsini...

neyse :)

Evet o da öyle, öyle güzel iltifatlar yapıyor ki, kendimi prenses gibi hissediyorum. Sürekli sorular sorup beni çözmeye çalışıyor :) Anladığım kadarıyla da ata erkil bir akrep erkeği :) Sonuç olarak ayağımı yerden kesiyor ama şımarır diye ilk seni seviyorum ondan bekliyorum :)

Bende öyle düşünüyorum canım. Sabırsızlıkla ondan bekliyorum ilk adımı, şımarmasın diye. Tabiki ilk adımı atabilmesi için ortamı hazırlıyorum ama bakalım. Offff ne zor işler bunlar :))

Hehehee ilk akrep olduğunu öğrendiğimde okuduğum yazılarda da akrep erkeğinden kaç diyordu ama, büyülendim sanki kaçmak ne kelime hep yanımda olsun istiyorum :)

Şimdiden geçmiş olsun
Akrep erkeğiyle ilişki yaşamak insanın yapacağı en büyük hatalardan biridir
Akrep erkeğini tanıyamazsın
Çünkü ilk başta o kadar ilgili ve sizi sever gözükürki
Ama bir ilişkiniz başlasın hele , o ilgisi kaybolup , seni tanıyacağına bile şükredersin
Ben akrebim ama asla akrep erkeğiyle bir daha ilişki yaşamam
Hayatımda tanıdığım en hödük burcun erkeğidir..

Akrep kadını olarak iyi ki Akrep erkeğine aşığım

Bazılarına dengesizleri denk gelmiş olabilir çünkü zor bi burcuz
Gerçi hangi burcun dengesizi yok ki

Mesela sana dengesizi denk gelmiş yükselenlerde etki ediyor burçlarda unutmayalım

Akrep erkeği hakkında yazılanları okudukça korkmuyor değilim hani İyi akreptir diye umud edip duruyorum Heyecan dorukta bekliyorum :))) Şimdiye kadar kimse böyle hissettirmemişti, gözlerinde sevgiyi görebilmek çok güzel :)

Mesela sana dengesizi denk gelmiş yükselenlerde etki ediyor burçlarda unutmayalım

Yükseleni bence aslandı ben öyle tahmin ediyorum çünkü hödüğün önde gideniydi
Ben akrebim ne kadar doğrucu davutsam oda tam tersim yalancının tekiydi
Ne diyim allah herkesi iyi insanlarla tanıştırsın

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayyy Allah aslan burçlarından yükselenlerinden uzat tutsun nefret ediyorum aslan ve bogalardan
Amin canım ..

Amin canım Aslan burcu erkeği de normalde dediğin gibi oluyor, sadece yükselen etkisi değil yani. Yada benim tanıdığım aslanlar öyleydi ve çapkın oluyorlar. Akrep içinde aynısı söyleniyor çapkın deniliyor ama bakalım bakalım

Kuzum mesela ben bugüne kadar zerre çapkılıgını görmedim umarım sende görmezsin :)
7.yılımıza gireceğiz biz

Kızlar sanırım ben kendi kendime gelin güvey oluyorum Sanırım beni sadece arkadaşı olarak görüyor. Hergün saatlerde konuşuyoruz yada yazışıyoruz. Beni tanımaya çalışıyo kendini ve ailesini anlatıyor.Konuşmalarımız eğlenceli geçiyor, iltifatlar yağdırıyor. Ama dün öyle bişey dedi ki , ben sanırım tek taraflı hissediyorum. Bu arada çapkınlıkta yapıyor gibi yani günübirlik ilişkiler. Sonuçta bekar bir erkek şu an benle ciddi bişey yok ama. Kafamda tilkiler sorular dolaşıyor. Konuşmamızda dün nasıl konu buralara geldi bilmiyorum ama yalnızlıktan hoşlandığını ama böyle gitmesinin artık onu yorduğunu, bişey hissedemediğini söyledi. Bu hissiyat şey değil, bana ne hissediyorsun diye sormadım. Benden sana hissettiririm dememi mi bekledi yem attı anlayamadım. Ama bende politik bir cevapla aşkın nereden ne zaman geleceği belli olmaz o zaman hissedersin işte dedim. kafam çok karışık kızlar, ne yapmalıyım, kendi mi daha fazla umutlandırmamalı mıyım? yardım edin bana yoksa düşünmekten çıldıracağım :))))) :18:

Yaaa boşu boşuna kendimi üzmüşüm :) şimdi kendi kendime gülüyorum. Bu akrep erkekleri hep laf cambazı mı oluyo :) benimkisi cenkerdem gibi çok güldürüyor beni bu aralar :)

çok ilgili alakalı bulutların üstündeydim ilgiden sıkıldım bir hareketi de gözüme battı terkettim. 2 gün sonra pişman olup geri döndüm o harika romantik aşık evlenme planları yapan adam 48 saat içinde nereye kaybolduysa anlamadım. soğuk bir buzdolabı vardı karşımda, yeniden başladık ama bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmadı ve ayrıldık. şımarmaya acayip müsait bir yapıları var bunların kızlar. çok iyi tanımam bu burcun erkeklerini ama ilk gözlemlediğim belirgin özellik bu oldu. kesinlikle elde edildiğiniizi hissettirmeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…