- Konu Sahibi yokusasurduk
-
Merhaba Kızlar,
Ben bir yay o akrep olarak arkadaşlığımız sevgili olmaya doğru ilerliyor :) ama akrep erkeği anladığım kadarıyla emin olmadan harekete geçmiyor, duygularını içinde titizlikle saklayabilme kabiliyetine sahip . O gözler var ya o gözler:) onlar seviyorum diyo ama , işte aması var. İlk adımı ondan mı beklemeliyim? Bir akrep beğendiğini sevdiğini hissettirir mi? İlk adımı ben atsam kötü mü olur, nasıl davranmalıyım:) Kızlarrr yardım lütfen
Akrep erkeği benim erkeğimde Akrep ... Ve bende Akrep :)
Akrep erkeği çok kıskançtır delidir doludur yaşamayı hayatı sever .. Lüksü konforu sever ..
Vs bir sürü özellikleri var ama sanırım kişiden kişiye yükselenine göre değişir .. Benim ki has Akrep yükselenide öyle :)
Doğru anlamışssın emin olduğu zaman harekete geçer .. İçinde soru işaretleri varsa onları çözer öyle harekete geçer .. İyi izler gözlemler...
Çok güzel hissettirir begenir iltifat etmekten çekinmez .. Kadınını el üstünde tutar şımartır .. Oldukça da romantik
En azından benim ki böyle ...
Ama genel olarak Akrep insanı zordur .. Kızı erkeği farketmez ...
bence hiç davranılmamalı yok sayılmalı dışlamalı !
ciddiyet bir yana şekerim, ilk adımı sen atma ..yani belirtiler ver kovalaması için malzeme ver amaa o demeden seni seviyorum deme hareketlerine falan çok dikkat et başta ilişki oturana kadar...zaten şımarcak yer arıyolar fazla cilve de yapma fazla nazıda sevmezler
ama bence kaçılmalı akreplerden..alacan hepsini...
neyse :)
akrep erkekleri kendini ispatlayana kadar cok caba sarfeder yine güzel iltifatlar ederler ilişkilerinde ama ilgiler azalıyo zamanlaa
Şimdiden geçmiş olsun
Akrep erkeğiyle ilişki yaşamak insanın yapacağı en büyük hatalardan biridir
Akrep erkeğini tanıyamazsın
Çünkü ilk başta o kadar ilgili ve sizi sever gözükürki
Ama bir ilişkiniz başlasın hele , o ilgisi kaybolup , seni tanıyacağına bile şükredersin
Ben akrebim ama asla akrep erkeğiyle bir daha ilişki yaşamam
Hayatımda tanıdığım en hödük burcun erkeğidir..
Şimdiden geçmiş olsun
Akrep erkeğiyle ilişki yaşamak insanın yapacağı en büyük hatalardan biridir
Akrep erkeğini tanıyamazsın
Çünkü ilk başta o kadar ilgili ve sizi sever gözükürki
Ama bir ilişkiniz başlasın hele , o ilgisi kaybolup , seni tanıyacağına bile şükredersin
Ben akrebim ama asla akrep erkeğiyle bir daha ilişki yaşamam
Hayatımda tanıdığım en hödük burcun erkeğidir..
Mesela sana dengesizi denk gelmiş yükselenlerde etki ediyor burçlarda unutmayalım
Yükseleni bence aslandı ben öyle tahmin ediyorum çünkü hödüğün önde gideniydi
Ben akrebim ne kadar doğrucu davutsam oda tam tersim yalancının tekiydi
Ne diyim allah herkesi iyi insanlarla tanıştırsın
Yükseleni bence aslandı ben öyle tahmin ediyorum çünkü hödüğün önde gideniydi
Ben akrebim ne kadar doğrucu davutsam oda tam tersim yalancının tekiydi
Ne diyim allah herkesi iyi insanlarla tanıştırsın
Amin canımAslan burcu erkeği de normalde dediğin gibi oluyor, sadece yükselen etkisi değil yani. Yada benim tanıdığım aslanlar öyleydi ve çapkın oluyorlar. Akrep içinde aynısı söyleniyor çapkın deniliyor ama bakalım bakalım
Kuzum mesela ben bugüne kadar zerre çapkılıgını görmedim umarım sende görmezsin :)
7.yılımıza gireceğiz biz
Maaşallah ikinize :) Bir ömür boyu sürer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?