Aslında burc olarak ayırmak yanlış ama şu da bir gercek ki karakterlerini taşıyorlar... ben şöyle davran boyle davran kısmına karşıyım kendiniz olun. 1 sene bu burcdan biri ile çıktım. En mutlu olduğum burç. Ben Balık burcuyum. Yukselenim başak. Başakla o sulu sebil halimi dengeleyip dengemi buluyorum yoksa inanılmaz ihtiraslı bir ask çıkardı. Akrep için arkadaşlık seks kadar onemlidir. Gelip geçici bir sayıdan ibaret olmak istemiyorsan eger; onun kadar zeki, yönetmesine izin veren ama kendi fikir ve isteklerini mantıklı şekilde dile getirip ne beklediğini ve istediğini soylemelisin. Olumlu olmalısın. Mutlu bir ruhun olmalı. Kendine zaman ayıracagın alanlar olmalı. Akrep dahil güçlü bir erkek hayatında sevgilisinden başka kimse olmayan birini istemez. Onların hobileri vardır , alanları, arkadasları... o alanlara saygı duymalısın. O oralardayken senin buralarda yapacak sana ait şeylerin olmalı. Akrep duygusaldır ama gostermez. Kabugunu sana karsı kırarsa teslim olmuştur ama bu uzun bir süreçtir. Onun öküz olduğunu düşünme. Öküzdür ama kamufilajıdır. Öküzlüğünü bir kenara bırakıp derine inersen sana bağlılığı artar. Akrep sohbeti arladaşlığı sever. KonuşBileceği kadın ister ama sonra yanlız kalmak ister. Buna katlanabileceksen bu durumunu anlayabileceksen eger sana daha çok aşık olur. Onu özgür bırakır alanlarına saygı duyarsan sana kalbini açar. Baglandı mı bırakmaz ama baglanmadıysa neyapsan tutamazsın. Çok plan yapar. Hesaplar. Sadakat bekler ama bunu soylemez sadece izler. Güçlü bi kAdın bakımlı bir kadın ister. Akrep seyretmeyi sever. Sana hissettirmez ama gözü üzerindedir. Uçurtma gibi onu özgür bırak ama ipin elinde olsun ve kolay gelsin. Ben yoruldum çünkü:)