- Konu Sahibi yokusasurduk
ben bir koç kadını olarak kendime inanılmaz güvenirim ilişkilerde de hep istediğim yönde ilerletebilirdim ta kii akrep erkeği hayatıma girinceye kadar çok yakışıklı bile olmasalar sizin aklınızı soru çemberine çevirebilirle kuşku ikinci isimleri hayatınıza daire en gizli şeyleri bulup karşınıza çıkarabilirle ve benim en büyük zaafım haline geldi ona kızamıyorum öfkelenemıyorm kaçmasından korkumdan sevgi yumagına çevirdim ama tavsıye etmem hkesinlikle böyle birşeye sabrınız benım sabrım kadar varmıdır bılmıorum ama ben bile tükendm resmen ama bekliyorum ben mi omu beni alt edecek bilemiyorm
eğer başlamadıysa birşey kendini yorma derim gezegenin ennnn erkeği enn uğrasılası enn çok oyun kovalaman gerekn bir burç o yüzden omzuna başını koymamışken onun yakınlıgını hissetmemişken gerçekten uzak kal
eğer başlamadıysa birşey kendini yorma derim gezegenin ennnn erkeği enn uğrasılası enn çok oyun kovalaman gerekn bir burç o yüzden omzuna başını koymamışken onun yakınlıgını hissetmemişken gerçekten uzak kal